- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
Köszi a kimeritő véleményt Male és neked is Den előbbre még nem jutottam de már sokat segitetetek, az asztal elég kicsi. Méricskéltem egy sort és arra jutottam a billentűzet éppen elférene, de majd csinálok neki egy fiokot :)) ) egy noname 14''-os után tuti hogy mindeggyik kész felüdülés lessz, arrol nem is beszélve hogy akkor a netezőgépre jöhetne rég és már nem egy majd 10 éves fekete fehért kellene bámulni netezésközbe. Nekem mind a kettő elég szinpi de egy monitor elég hosszútávú berházás legalább ki kellene birnia 4-5évet. A gép alatta elég gyengus (700-as Duron 256Mb SD-RAM, Nvidia Vanta 3D lassito:))) ) de először a monitor jön és csak utánna a többi alkatrész cseréje. Elég sokat lenne használva kb sulidőben 6-7 orát naponta és szünetben vagy hétvégén olyan 10 órát. A mostanit kb fél méterröl nézem, a 19''-os kb 45cm re lenne töllem. Használva mindenre lenne, tesom jáccik a gépen, én inkább csak szöveget szerkesztek és böngészek, semminek sem kell semmilyen spéci funkcio csak ne follyon ki a szemem. Az üzletbe nem tudom hogy ki lehet-e probálni ezért jo lenne ha valaki irna a képükröl is. Nagyon köszi az eddig segitséget a többiért meg előre is köszi :)
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest