2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • KonzolVilág - Zsák, de hol a folt?

    KonzolVilág:
    Második alkalommal rendeltem most tőlük. Az első is egy rémálom-procedúra volt, mert mire sikerült elmentetni a Weboldalukkal az adataimat, addigra kétszer fordult át a telihold. Akkor éppen itthon voltam, úgyhogy ide vártam a csomagot.

    1:
    A csomaggal azonban elcsúsztak, nem küldték ki időben, így aznap hozták, amikor már dolgoztam. Megkíséreltem felhívni őket, hogy címváltozás legyen, de a telefon felvételét követően olyan sípolás vette kezdetét, ami már 10 másodpercet meghaladva maradandó halláskárosodást okoz. Szerencse a dologban, hogy húgom otthon volt, át tudta venni.

    2:
    Ismét rendeltem tőlük. E-mail-ben ezúttal kaptam csomagszámot is a nyomkövetéshez, de azt a GLS rendszere nem találta, holott Link-ként szerepelt (később kiderült, a kód hibás volt, amit kaptam). Mivel a KonzolVilág Weboldala minősíthetetlen, ezért fél napos könyörgés árán sem sikerült címet változtatni és átkéretni a céghez, így ismét otthoni címemre küldték.

    Folytatás...

    Mr. Y 4 éve 16

  • Életem jegyzetei

    Természetesen, digitálisan.

    Nem vagyok éppen egy ma született kopasz, de idősnek sem érzem magam, mindazonáltal azt elmondhatom, hogy rengeteg dolgon mentem már keresztül. Azonban mindez nem ide tartozik!

    Ez a történet akkor kezdődött, mikor életkorilag elértem az iskoláztatható szintet. Szüleim, tekintettel arra, hogy milyen adottságokkal voltam ellátva már akkoriban, egy távoli suliba küldtek, ahonnan csak hétvégén látja viszont az ember a családját. A kapcsolattartás azonban fontos volt, így testvéreim közül először én kaptam mobiltelefont.
    Na nem kell elképzelni a legmodernebb eszközöket, valahonnan szereztek egy félig halott példányt. Következő tanév kezdetét már nem élte meg, ezért jött egy újabb, egy évet megélő darab. Jómagam mindig vigyáztam eszközeimre, azonban mint írtam korábban, nem voltak újak. A ranglétra tekintetében ez úgy működött, hogy szüleimtől örököltek bátyámék, tőlük pedig a húgom és én.
    Mindennek az a lényege, hogy szinte évente volt másik telefonom, és szerény meglátásom alapján ez vezetett a jelenlegi helyzethez is. Ahhoz, hogy keressem a tökéletest.

    Folytatás...

    Mr. Y 4 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.