2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Huawei P30 Pro

    Megérkezett

    Tűkön ültem már, március közepe óta, hogy végre jöjjön el az április elseje és meghozza a futár a készüléket. Előrendeltem a Huawei-től, elsején egész nap néztem a cég kapuját (mert oda kértem), de semmi... Másnap ismét... Viszont, ahogy a mesékben lenni szokott, harmadnapra (szerda) telefonált is a futár délelőtt, hogy meghozta.

    P20-as modellem leváltására érkezett, melyet szintén áprilisban vettem meg, csak azt tavaly.
    A csomag átvételekor nagyon nehéznek tűnt a telefon. Vagy a csomag további tartalma, de az akkor és ott engem nem érdekelt. Nem is haboztam sokat, amint felértem az irodámba, szét is téptem a csomagolást. Külölbelül, mint kisgyerek a karácsonyi ajándékot... és tényleg, egész nap ezzel játszottam.

    A szokásos fehér kartondoboz, méreteket tekintve alig nagyobb valamivel, mint a P20-as doboza. A doboz fedélen felül kapunk egy arany behatást keltő Huawei logót, középen azonos stílusban a márka és típusjelzést, alul pedig a Leica embléma mellett a QUAR CAMERA jelzőt. A doboz két hosszanti oldalán szintén megláthatjuk a fedlap középre zárt szövegét, rövidebb oldalain pedig információ-matricákat, hogy egészen pontosan mire is lehet számítani. De ez utóbbiról később. A fehér téglalap alján szintén csepegtetnek információkat, de ott magáról a gyártóról.

    Folytatás...

    Mr. Y 5 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.