2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Xiaomi Redmi Note 5 PRO - Maga sem tudja...

    Ezen bemutatóm alanya a címben említett tenyér-számítógép, mely rendkívül masszív hardverével és igencsak olcsó árával érte el, hogy foglalkozzak vele.
    A készülék, szintén csak az árához képest magas minőségű megjelenítéssel rendelkezik, annak ellenére, hogy nem követi a mai divatot, nem törekszik teljes előlap-képernyő arányra és NEM tartamlaz Notch-ot, ez utóbbi a sztereotípiákkal ellentétben tisztázandó; nem elvesz a megjelenítő hasznos felületéból, hanem hozzáad ahhoz!
    Ennél a készüléknél azonban vaskos keretekhez kell igazodnunk, bár ha a méreteit vesszük viszonyítási alapnak, akkor kell is ez ide.
    Doboza, illetve annak tartalma el is tér, meg nem is tér el a mai átlag csomagolásoktól. Mivel egy olcsó árkategóriáról beszélünk, nem kell sokra számítani.
    Megjelenése egy narancssárga doboz (már a szívembe lopta magát, pedig ki sem nyitottam még), leemelhető fedéllel. A doboz tetején jobb felül megkapjuk a MI jelzést, majd alulra került a REDMI NOTE 5 felirat. A doboz két hosszanti oldalán szintén szerepel az utóbbi felirat, de itt társul egy Global Version is, ami megnyugtat minket, hogy az eszköz Kínán kívül is műkörni fog. A doboza kívülről (leszámítva az alját) nem árulja el, hogy a PRO verzióval van dolgunk.

    Folytatás...

    Mr. Y 6 éve 13

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.