2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • UPC Direct összefoglaló (tervezet)

    A UPC Direct témaösszefoglalóját szeretném megújítani, itt lenne hozzá egy tervezet. Várom a véleményeket! :)

    Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!

    Bevezetés
    A UPC DTH S.à r.l. egy, a Liberty Global leányvállalataként Magyarországon is működő telekommunikációs és távközlési vállalat, mely műholdas televízió mellett már Internet és telefonszolgáltatást is biztosít előfizetői számára. A UPC Direct jelenleg harmadik a magyarországi műholdas piacon, a több mint 282 ezer előfizetőjével (2015. Január). A UPC Direct nem összekeverendő a kábeles tévészolgáltatást nyújtó UPC Magyarország Kft.-vel.

    Elérhetőségek, ügyfélszolgálat
    Telefonon:
    - Telefonszám: 1214 (külföldről: +36-1/688-1048)
    - Elérhetőség: hétköznapokon 8:00-22:00 óráig, hétvégén 10:00-22:00 óráig

    Skype™
    - Skype™-azonosító: upcdirect.magyarorszag
    - Elérhetőség: hétköznapokon 8:00-22:00 óráig, hétvégén 10:00-22:00 óráig

    Folytatás...

    mbalint987 7 éve 1

  • NAT "megakadályozása" a nem engedélyezett IP-k számára (Windows 2012R2)

    A helyzet a következő: van 3 szerverem, mely közül az első (az ábrán a nullás) két NIC-cel rendelkezik, és ami végzi a NAT-ot. Egy másik szerver Proxy-szerverként üzemel, a felhasználók ezen keresztül érik el az Internetet (a harmadik szerver szerepköre mindegy).

    Az szeretném elérni, hogy a NAT-szerver segítségével az Internetet közvetlenül (tehát nem proxy-n) csak pár gép tudja elérni, a többi gépnek muszáj legyen a Proxy-t használnia. Ugyanis jelenleg ha valaki beírja a NAT-szerver IP-címét alapért. átjáróként, akkor ki tudja kerülni a proxyt. Hogyan tudnám megoldani ezt a problémát?

    mbalint987 7 éve 5

  • Telefonvásárlás

    Körülbelül egy hónappal ezelőtt született meg bennem az elhatározás, hogy a már 3,5 éves SP-m helyett keressek egy új telefont, az "öreg harcost" pedig adjam el. Az áttörés múlt hét szombaton történt, amikor is két vevő is jelentkezett, majd tegnap megköttetett az egyik vevővel az üzlet: az SP 20.000 Forintért elkelt (úgy, hogy anno vettem 73k-ért).

    Ezzel felmerült egy másik kérdés: mi legyen a következő szerencsés, aki hasonló ideig tud majd szolgálni a mindennapjaim során. Az elvárások amit megfogalmaztam itt találhatóak, de röviden: tartós, stabil és gyors készülékre vágyom megbízható szervizháttérrel, és mindezt 125 ezer forintért. Már régóta szemezgettem a OnePlus 3-mal, amit ma meg is rendeltem a gyártótól.

    A szervizükről viszont hallottam jót is és rosszat is, és nem tudom, hogy ebből a szempontból helyesen döntöttem-e. Abból a szempontból szerintem igen, hogy a Sony szervize is kellően szidva lett, de az SP két látogatása során maximálisan korrektek voltak. Tehát a szervizben bízom, és remélem, hogy - az SP-vel ellentétben - nem kell megtapasztalnom a minőségét.

    Folytatás...

    mbalint987 7 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.