Hirdetés
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbalint987
aktív tag
Sikerült megoldani a problémát, NAT szervernek a Linux-os (Proxy szerver) szervert állítottam, ott pedig az iptables segítségével finomhangolni tudtam, hogy kik tudjanak hozzáférni közvetlenül az Internethez.
-
mbalint987
aktív tag
válasz
mbalint987 #3 üzenetére
Lejárt a szerk. idő!
"Transparent means the browser is redirected to the proxy without knowing it. This implies the browser hasn't got configured any proxy, thus hasn't got configured any proxy authentication." (Forrás: ServerFault)
Sajnos a transzparent proxy nem megoldás!
-
mbalint987
aktív tag
Erre gondoltam én is, de sehol nem találok rá opciót.
(#2) anjani182: Nálam a proxy AD segítségével hitelesít is (Squid-et használok), itt nem tudom mennyire játszik a transzparens proxy.
"Most én azt nem értem, hogy mi a francért nem -feltehetően- a Linuxos proxy szerver van a SW után?"
Azért mert így egyszerűbb volt megoldani.Egyébként ez az egész virtuális környezetben van (ESXi alatt), nem kerülne sok időbe átvariálni a virtuális gépeket.
Szerk.: Ezt találtam: Linux: Setup a transparent proxy with Squid in three easy steps
-
anjani182
őstag
Kollegám Linuxon transzparens proxy használatával oldja meg ezeket a cégeknél, én túl sokat nem tudok róla, csak ha igény van szólunk neki, annyit tudok hogy rákényszeríti a böngésző beállításoktól függetlenül a proxy használatára a hálózaton lévő gépeket, így tehát nem kijátszható!
Kis olvasnivaló:
Most én azt nem értem, hogy mi a francért nem -feltehetően- a Linuxos proxy szerver van a SW után? Én azt raknám a 2 NIC-el a net után közvetlen...ahol mi hálózatot építünk és Linuxos proxyt rakunk, ott az az 1., minden más csak utána!!!
Ha ez nem akkor vannak jó hardveres tűzfalak...
-
Robert07
aktív tag
Talan egy whitelist a NAT szerverbe, amibe beleirnad a proxy IP-jet meg meg azoket a gepeket, amiket at akarsz engedni. Azt nem tudom, hogy ezt hogy lehetne megvalositani Server 2012R2 alatt, de valahogy biztos lehetseges.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A helyzet a következő: van 3 szerverem, mely közül az első (az ábrán a nullás) két NIC-cel rendelkezik, és ami végzi a...
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BONTATLAN Redmi 14C dual SIM 128 GB ROM NFC Midnight black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest