2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • PlayIT 2019 November

    PlayIt Show 2019 november

    Elég régen írtam már ide a logout-ra, így gondoltam ragadok egy abakuszt és a golyókkal eltáncolom, hogy hogyan is éltem meg életem első PlayIt show-ját.

    Egyik legjobb barátom, s középiskolai osztálytársam már elég régóta füzögetett, hogy menjek már el egyszer erre a rendezvényre. Végül ebben az évben igent mondtam. S kezdetét vette a végtelen kéjutazás xD
    Valamikor október közepén sikerült venni elővételben jegyet, csupán véletlen folytán , mert nem tudtam, hogy a konzolvilágban lehet kapni belőle. Eleve úgy készültem, hogy a helyszínen fogom megvenni a jegyeket, de nem így lett. Így legalább nem dobtam ki a kukába +1000 Huf-ot.

    Nagy reményekkel indultunk neki a show-nak, mert már láttam korábban pár összefoglaló videót az egészről. Eleve sosem jártam még a hungexpón, hiába laktam és lakok a Pest környékén több mint 10 éve. Törökbálinton buszra fel, majd 4-es metróval a keletiig el, majd átszállás a 2-es metróra és az Örs vezér tere felé idulva a Pillangó utcánál le is szálltunk a föld alatti vonatról.

    Egész hideg volt reggel, kb 30 perc alatt meg is találtuk a létesítményt, persze elég sokan kommandóztak arrafelé rajtunk kívül is. Amúgy szerintem nem is csoda, hogy a 10-es busz nem is jár arrafelé hétvégén, mert kb semmi nincs is arra, ami miatt kellene.

    Folytatás...

    jimmy399 4 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.