2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy új lehetőség....

    2012. január 24. Egy este. Egy telefonbeszélgetés, és egy kapcsolat kezdete. Visszaugrok a múltba kissé, hogy legyen értelme is a kapcsolatnak, ami köztem és egy lány között ismét alakult.
    Magam sem tudom hogyan kezdődött is pontosan. Valamikor évekkel ezelőtt kezdődött el valami, de akkor nem bennem, hanem a lányban. Renátában. Akkoriban még az egyik barátommal volt együtt, olyan 3 éve körülbelül. Egy chaten ismertem meg amúgy én is. Ugyan azon, mint amelyiken a barátom is volt. Különösképpen nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, hiszen barát csajára nem indulunk elven voltam vele. Megosztottam vele sok mindent, az életem apró-cseprő részleteit, s ezek a részletek, a kifejezések, és maga az attitűd volt az, ami magával ragadta őt személyem felé. Viszont ezt nem adhatta akkor a tudtomra, mert kapcsolatban volt, és nem is bízott meg bennem. Egyszer az idő múlásával eltűnt az éterben a lány, s sokáig nem hallottam róla semmit.
    Viszont, egy nap, facebookon megtaláltam, vagy ő talált meg. Ez már mindegy is. Sokat posztolgatott ki, saját mély érzelmi töltetű bölcsességeit. Ezeket szívesen olvastam egy darabig, míg egyszer megfogalmazódott bennem egy kérdés, hogy mégis, honnét jönnek eme remek gondolatok, mert kissé idegesítőek voltak a nagy bölcseletek részéről. Erre adott is választ, hogy időnként ezek csak kipattannak a buksijából és leírja. No, ekkor indult el valami közöttünk.

    Folytatás...

    jimmy399 12 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.