2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A múltból a jelenbe...

    Bevezető:

    Ha pontosan visszaemlékszek, akkor bajba kerülök. Nem emlékszem pontosan, hogy mikor került a birtokomba az első számítógép, mikor felköltöztem a fővárosba. Valamikor 2007 év vége körül kaptam kölcsönbe egy PIII-as gépet, amin még XP volt, és minimális mértékben tudtam használni internetezésre, MSN-ezésre, meg ilyesmikre. 14”-os CRT monitorral, és valami kicsi 2.1-es hangszórókkal, de már ez is sokkal jobb volt, mint ha nem lett volna, sőt.

    Amikor felköltöztem, hátrahagytam a gépemet otthon. Nem tudtam, és nem is akartam felhozni, mert a plusz súly miatt nem éreztem magam elég erősnek, hogy cipeljem azt is. Nem beszélve a képernyőről… Uhh, még ha most is belegondolok, akkor megfájdul a karom, hátam, lábam…

    Nos, ezen a gépen, amit itt kaptam kölcsönbe a Youtbe veszélyes gép elleni terrorakciónak számított még a 240p-s videók nézését is belevéve. Hiszen egy 500 Mhz-es Celeronnak már az is veszélyes volt, hogy benyomtam a főkapcsoló gombját, és munkára kellett ösztökélnem, hogy elindítsa az operációs rendszert. De ahogy korábban említettem, megváltás volt, a plafonon lévő repedésszámlálás, és az alvás között végre némi internetet is a szemem elé varázsolni.

    Folytatás...

    jimmy399 11 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.