2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A megkeresés...

    Sziasztok!

    Nem akarok itt senkit sem untatni az unalmas soraimmal, ezért, bátran tessék csak kattintani arra a kis piros vagy zöld, barna, rózsaszín ikszre a jobb, vagy bal felső sarokba :)

    Pár héttel ezelőtt, egy régi, még 3 évvel ezelőtt megismert lány keresett meg az Arckönyvön. Nem ismertem fel a nevét, mert álnévvel regisztrált, de visszajelöltem. Aztán jött, hogy leírta ki ő.
    Akkoriban nagyon oda voltam érte, s egyszercsak pár hónap találkozás után eltűnt. Nem hallottam róla semmit, minden kapcsolat megszakadt. Eléggé rosszul érintett, de elmúlt. Túlléptem rajta.
    De megkeresett. Elmesélte mi törént, hogy kitették a nevelőszülei az utcára. Egyik jó barátja szülei segítettek rajta, aztán meg kigyulladt a LÁV közöttük. Lett egy baba, 1,5 éves fiú.
    Eddig minden kerek, minden szép. De, valami megkopott a kapcsolatukban. Csak élettársak. A lány már régen nincs oda a srácért, de valahol szerintem már a srác sincs oda a lányért.
    Ebben az állapotban keresett meg. Mintha valami kapaszkodót látott volna bennem. Pedig nem sokszor találkoztunk, de úgy adta elő nekem, mintha Én lettem volna a tökéletes, a végtelen szerelem, aki látta benne a nőt... Stb.

    Folytatás...

    jimmy399 9 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.