2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Végre a sokadik Első ...

    Hm. Hm, és Hm. Igen, valahogy késztetést éreztem, hogy miután volt pár katasztrofálisan sikerült erősen idézőjeles kapcsolatom, hogy kipróbáljam az élet egy másik részletét, pontosabban azt, hogy milyen lehet egy idősebb nővel lenni.

    Mit kell mondjak, az igazat megvallva, – bár elég elég kevés tapasztalattal rendelkezve– de ég és föld egy fiatal lány és egy idősebb lány közötti különbség. Jó, jó ezt én is tudtam korábban, de valahogy megtapasztalni még sosem mertem. Egészen mostanáig. Valahogy megnyugtató érzés volt, hogy egy nálam sokkal tapasztaltabb nő vett kezelésbe. Eleinte még izgultam, de ez az izgalom elmúlt, és valahogy a megnyugvás ülepedett el rajtam, meg Ő is. : ) He-he.
    Szóval vele csodálatos volt minden, jó, jó az igazat megvallva, mivel még az életem során még nem voltam sokszor nővel, ezért még lesz ez még jobb is. Valahol el kell kezdeni, és hát, az igazat megvallva nem bántam meg. Nincsen miért megbánni. Tapasztalatokat gyűjteni kell, és alkalmazni.
    Valahogy olyan odaadó volt, közvetlen, csodálatos, nőies, és azt hittem, hogy sosem engedem el a forró ölelésben csókok tömkelegében. Magamhoz akartam szorítani, még a mégjobbannál is jobban, de az idő hamar eltelt, és nekem menni kellett. Hm, jó volt érezni a másikat, jó volt látni, azt, hogy nem játszotta meg magát, valahogy olyan természetes volt az egész, hogy azt hiszem, talán életem egyik legcsodálatosabb óráit töltöttem el vele, kétség nem fér hozzá…

    Folytatás...

    jimmy399 13 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.