2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • be a mélységbe...

    Nem is tudom, hogy hol kezdjem el. Annyira lényegtelen, és értelmetlen dolgot akarok leírni, hogy kár lenne pazarolni rá a kattintásotokat. De megteszem, mert legalább leírhatom, ha mást nem is tehetek már.

    Ismét valaki. Remény. Hit. Csalódás. Érdektelenség.
    Röviden összefoglalva ennyi lenne amit éreztem.
    Találtam véletlenül egy lányt igen, Facebook-on. Bár, hogy pontos legyek, ő talált rám, tévedésből. Azt gondolta látott engem – bár lehet, nem tudom –, de lehet csak összetévesztett valakivel. Ez a momentum annyira nem is lényeges, csak a kezdőlökést adta meg a dolgoknak. Az ismerkedésnek.
    Abszolút sablonos dolgok történtek. Én visszajelöltem. Ő kérdezgetett. Én meg válaszoltam. Egyre többet tudtunk meg egymásról. A családainkról, a szerelmekről, és az aktuális gondokról, bajokról. Szerencsére nem egy néma lány, mindig akadt valami mesélnivalója. S én teljes megelégedettséggel és szavait magamba szívva hallgattam őt.
    Beszélt a jelenlegi illetve, már csak a volt párjáról. Elmesélte, hogy egy külföldi srác az, aki ideköltözött az országba. Valami multicégnél dolgozik, az én fizetésem bő háromszorosáért. Valamilyen help deskes… Ja azt még hozzáfűzném, hogy a nagyszülei magyarok talán, de ez nem biztos. A memóriám már nem a legjobb, talán köszönhetem a munkámnak. Nos visszatérve a srácra a lány – nevezzük Mériennek – elmesélte, hogy az első csaj, akivel jár is. Igaz nem az este, de akkor is járnak. Fura kicsit ez.

    Folytatás...

    jimmy399 12 éve 9

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.