2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A párom

    Egyszer egy napon útra keltem az ismeretlenbe. Éppen augusztus közepe-vége felé járt az idő, amikor felkeredtem, és elindultam. Elindultam egy olyan utazásra, amelynek még most is részese vagyok, és a jövő mit fog hozni, azt nem tudom.

    Az utazás óta eltelt már egy kis idő, megismertem sok embert, megláttam pár helyet, és tapasztaltam sok mindent. Tipikus közhelyeket nem kezdek el sorolni, mert felesleges is lenne, mert mindenki ismeri őket.
    A véletlen s a sors közös összefonódásából megismerhettem életem első, és ezeddig egyetlen párját, akivel szerencsére teljesen jól kijövök. Ha, maradok a magam kis komfortzónájában, és nem mozdulok ki belőle, akkor szerintem sosem ismertem volna meg. Sok olyan ismerősöm van, akik nem akartak, vagy nem tudtak kimozdulni ebből a zónából. Bár tény, hogy én sem feltétlen tettem volna meg, hogyha a körülmények nem játszanak össze, és késztetnek arra, hogy megtegyem.
    Ahogy korábban már írtam, elhagytam a várost, ahol egészen 21 éves koromig laktam, mert nem akartam a szüleim nyakán maradni, mint, ahogy sokan ma is teszik. Ezzel a lépéssel elég messze kerültem a szülői háztól, s így keveset is tudok már hazamenni. Ami igazából nem is baj, mert valamikor el kell kezdeni a leválást a szülőkről. Van, aki ezt nem teszi meg egyhamar, van aki lehet sosem.

    Folytatás...

    jimmy399 6 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.