2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy új fejezet

    Legutóbbi blogbejegyzésem óta eltelt egy kis idő már. Ahogy írtam, elhagytam Budapestet, és hazaköltöztem egy kis időre. Legalább pótoltam az éveken keresztül kihagyott nyári szüntemet. Bár azt is csak kicsit, mert azért dolgoznom is kellett ideiglenesen.
    Ahogy hazakerültem, sikerült kivenni legalább egy kis részem a szüleim házának nagyobb felújításában, megcisnáltuk a sógorommal a külső hőszigetelést. Így legalább télen remélhetőleg nem lesz probléma majd a fűtéssel, mert kevésbé fog áthülni a lakás. Nyáron meg talán kívül tartja majd a nyári nagy forróságot. Tavaly június közepén értem haza, s kb majdnem egész nyáron tarott a munka, mert csak ketten csináltuk, költségtakarékosság rulz. Kb, 100 négyzetméteres a ház alapterülete. Tény, hogy ha 4-5 ember lett volna hipp-hopp meglett volna, de így hogy sógorom is csak munka után jött és én is dolgoztam közben, úgy azért eltartott.

    A tesóm segedelmével sikerült bekerülni a városi fürdőbe nyári munka gyanánt. Nem tűnt annyira nehéznek, és egész jól lehetett vele keresni, - mondta tesóm - de természetesen ez nem fedte a valóságot. A munka annyira nem volt vészes, mert medencetakarítóként vettek fel, csak azt az apróságot felejtették el megemlíteni, hogy amíg nem zár be a fürdő, addig gyakorlatilag szemétszedés és kukaürítés volt a feladatom. Volt, hogy egyedül kellett csinálni ezt egész nap, és mivel nem volt túl apró a fürdő területe, rendesen lejártam a lábamat a nap végére.

    Folytatás...

    jimmy399 7 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.