2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Krrish, indiai szuperhős


    "Az a hős, aki nemes célért küzd."

    Egyik ismerősöm kirakta az üzenőfalára a harmadik rész ajánlóját, ami felkeltette a figyelmemet és utánanéztem a filmeknek. Sajnos nagy csalódás volt nekem idén nyáron az Acélember, és azóta is felidegesít, hogy micsoda #&&#@&@ folytatása lett a gyerekkorom egyik fontos filmélményének. A modernebb kiadásokból hiányzik az ember és a szív. Ezek nélkül számomra értékelhetetlenek a mai filmek. Oké, régimódi vagyok Nem lehet hülyét csinálni belőlem cgi látványorgiával, amire annyi pénzt kivág a stúdió, amennyiből egy kisebb afrikai országot ki lehet húzni a szarból vagy minimum egy várost. Akkor lett elegem a látványfilmekből, amikor megtudtam, hogy az egyik fiatalkori kedvenc rendezőm mennyiből forgatott újra egy 70-es évekbeli klasszikust: 150 millió dollárból. Erre csak annyit tudtam kinyögni: kurva lettél, viszlát.
    Persze Bollywood olyan mint Hollywood, de akkor is, utoljára csak anime kapcsán jött elő a szórakoztató filmeknél már 20-25 éve nem érzett snif-snif érzés. Sóhaj.
    Akárki akármit is mondjon az indiai szuperhős filmről, a Krrish a műfaján belül tökéletes alkotás. Most pedig megyek és meghallgatom sokadszorra a zenei témáját. :D
    Igazi hősöket akarok! És katarzist!

    Algieba 11 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.