2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Krrish, indiai szuperhős

Írta: | Kulcsszavak: Krrish . indiai film . indiai szuperhős

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]


"Az a hős, aki nemes célért küzd."

Egyik ismerősöm kirakta az üzenőfalára a harmadik rész ajánlóját, ami felkeltette a figyelmemet és utánanéztem a filmeknek. Sajnos nagy csalódás volt nekem idén nyáron az Acélember, és azóta is felidegesít, hogy micsoda #&&#@&@ folytatása lett a gyerekkorom egyik fontos filmélményének. A modernebb kiadásokból hiányzik az ember és a szív. Ezek nélkül számomra értékelhetetlenek a mai filmek. Oké, régimódi vagyok Nem lehet hülyét csinálni belőlem cgi látványorgiával, amire annyi pénzt kivág a stúdió, amennyiből egy kisebb afrikai országot ki lehet húzni a szarból vagy minimum egy várost. Akkor lett elegem a látványfilmekből, amikor megtudtam, hogy az egyik fiatalkori kedvenc rendezőm mennyiből forgatott újra egy 70-es évekbeli klasszikust: 150 millió dollárból. Erre csak annyit tudtam kinyögni: kurva lettél, viszlát.
Persze Bollywood olyan mint Hollywood, de akkor is, utoljára csak anime kapcsán jött elő a szórakoztató filmeknél már 20-25 éve nem érzett snif-snif érzés. Sóhaj.
Akárki akármit is mondjon az indiai szuperhős filmről, a Krrish a műfaján belül tökéletes alkotás. Most pedig megyek és meghallgatom sokadszorra a zenei témáját. :D
Igazi hősöket akarok! És katarzist!

Hozzászólások

(#1) Dr.Zoo


Dr.Zoo
(senior tag)

Nekem kicsit Michael Knight (Knight Rider) utánérzésem van, persze egyenes hajú verzióban.. :D

"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."

(#2) IO.sys


IO.sys
(senior tag)
LOGOUT blog

Visszatalálós

凸_(ツ)_/¯

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.