2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • "Ööö... nevetnem kéne ezen?"


    Hugleikur Dagsson

    Algieba 14 éve 19

  • Milka csoki (Frissítve!)

    Alpesi tejcsokoládé tejes töltelékkel és mézes töltelékkel.

    Az idei téli limitált kiadásból a legfinomabb a tejszínes krémmel töltött csoki, a krémben mandula darabkákkal. :))
    A szilva krémes is jó.
    A vaníliás töltelékest nem kóstoltam meg, mert a vanília csokiban nem jön be nekem.

    Algieba 14 éve 31

  • Motorola V3i - Telefónia szupermodellje

    Mobilaréna, teszt: [link]

    Itt hever mellettem az ágyon, és le kell gyűrnöm a vágyat, hogy ismét elővegyem a digigépet és újabb képeket lőjek róla. Egyértelmű tény, hogy fotogén a V3i. Még a Tündérbogyó Siemens SL55-nél sem éreztem ekkora fotózási kedvet, pedig az SL55-öst tartom a mobilvilág egyik legszebb modelljének. Amíg az SL55 „csak egy” szép dizájnú német modell, addig a V3i a párductestű Naomi Campbell, aki könnyedén elmarja maga mellől a német kislányt.
    Ahogy a szép nőknél sem az észbeli képességeket becsüljük, úgy a V3i –t sem a tudása miatt vesszük kézbe. Funkciói tekintetében átlagos mobiltelefon, egy szinten a mai alap készülékekkel, sőt, itt-ott még az alsó-közép kategória modelljei le is körözik. Ellenben a külseje bőven kárpótol minket az egyszerű belsőért.
    A V3i majdnem luxusmodell elérhető áron. Természetesen semmi köze pl. a 8xxx széria aranyárban adott modelljeinek luxusához. Itt nincs acél, zafírüveg, drágán adott márkanév, csak egy kis fém és telitalált dizájn. Tegye fel a kezét, akinek nem ragadt oda a tekintete valamelyik fotójára! A V3i úgy kelti bennünk az exkluzivitás érzését, hogy csak önmagát adja.

    Folytatás...

    Algieba 14 éve 32

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.