Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16814) .mf válasza Iron Funeral (#16793) üzenetére


.mf
veterán

Miért lenne a kettőnek "közel ugyanolyan páncélja"? JT frontpáncélja 250mm és egy bazinagy pattogós gun mantlete is van. IS8 front hull 120, turret front 201... 0.7.5-ben marhára nem volt egy szinten a páncélzatuk. IS8 csak akkor pattogott, ha csak a tornya volt kinn, hegynek fel ferdén (de ekkor a minimál gun depressionje miatt lőni sem tudott).
IS8 gyorsabb és tornya van? Naná, egyik HT-med, másik egy TD, alma-asztal összehasonlítás. JT-nek meg sokkal jobb ágyúja van.

Fel: nálam a wotlogger megy, minden statot jól olvas be, viszont a böngészős statban a kilőtt tankoknál valami katyvasz van, pl. egy kill, erre egeret rávíve valami végtelennek tűnő listát jelenít meg ugyanazokkal a tankokkal :DDD

Gaburro: ehhez képest én az előbb T29-cel Siegfried assaulton (! már ilyen is van...) kétszer pattantam közelről, emelkedő miatt még kedvezőbb szögből t59 alsó frontpáncélról... Csak pislogtam, hogy ez azért még 0.7.5-ben ment... Utána viszont a tőlem 90°-ban elforgatott tornyát simán átlőttem. Eztaddössze.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.