Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26651) Dhampir válasza Sensut (#26646) üzenetére


Dhampir
félisten

Zatonban rengeteg lehetőség rejlik. :K

Többet érdemel annál, hogy csak Alfa-csapatok és megsokszorozott mutáns- meg zombihorda dobja fel a pályát.

(#26652) Sensut válasza Dhampir (#26651) üzenetére


Sensut
őstag

Minden esetre zónaidő szerint 11 nap, rendes idő szerint 26 órát barangoltam Zatonban amíg mindent megoldottam és végül áttelepültem Pripyatba. Ha a várost is ennyire ki tudták tölteni, akkor le a kalappal a készítők előtt. Mit, már így is le a kalappal előttük :K .

(#26653) SaGa59 válasza Aarpok (#26649) üzenetére


SaGa59
őstag

Ez így nekem kicsit rövidnek tűnik.

Ahol az ellenőrzésben most tartok:
Lezuhantunk, elvesztettem a társaim, Ahillesz elküldött Fáraóhoz. A mellette álló kereskedő (Goblin) elküldött a Megvilágosultakhoz a szennyvíztisztítóba, hogy mérjem be a rádiójukat. Tőlük felvettem az iratkeresős feladatot, amiben a hídon két szabadságos meg egy vagy két szolgálatos megtámadott, illetve el kellett menni a fennsíkra a helikopter fekete dobozáért (a barlangon elég nehéz átjutni, könnyebb megkerülni). Ezek után Fáraó elküldött egy elveszett csapat után, akik eltűntek, csak az üres hátizsákokat találtuk, amit szét kell hordani és felötelni fegyverrel meg ellátmánnyal (ha nem a 3. vagy 4. választ adod neki a beszélgetés közben, akkor erről lemaradsz). Ezen még dolgozom. Cseh (ott üldögél Szultán helyén) adott egy feladatot, ami miatt ki kell várni, hogy az ügynök elhívjon a Sevcsenkóra és elmondja, hogy össze kell szedni minden doksit a különböző X laborokról, legalább 10-et.
Mellékküldetésként fel lehet venni a Sevcsenkón azt a feladatot, amihez a Dokival kell beszélni és sok relikviát gyüjteni. Szintén mellék küldetés (de kell a továbblépéshez), hogy Navigátorral beszélve el kell vállalni két relikvia megkeresését. Ehhez ad egy detektort, amivel a többi is megkereshető.

Itt tartok.

A lefordított szövegek szerint ezek még néhány mellékküldetés kell, amikből kiderül pár infó, ezek alapján meg lehet szerezni a laborok doksijait, híreket szerezni Sztrelokról. Elintézni egy régi ellenséget, aki csecsen terrorista, meg még rengeteg le nem fordított rész, amből a főszálhoz is tartozhatnak beszélgetések.
A Navigátor még mindig nem akar átmenni Janovra, előbb ki kell deríteni, kik tüntetik el a sztalkereket, és itt kellene feltűnnie a Vétkeseknek először.
Mindenféle futárokat kell előkeríteni, és hasonlók... Azt persze nem tudom, hogy ezekből mi az, ami ténylegesen benne is van a modban, ezért csinálom azt, hogy egy összefüggő szakasz lefordítása után betöltöm, játszok és addig megyek, míg ismét orosz szöveg nem jön. Azt megkeresem és lefordítom az ahhoz tartozó beszélgetés szálat. Játszom tovább a következő orosz mondatig, megkeresem, fordítom... itd...

A fő szálon mindenféle lehallgatókat kell széthordani, sok harcot megvívni, technikát összeszedni, Kardánnal seftelni és kiderül, ki az áruló. Megjelennek a Vétkesek, akik itt egyfajta a monolitosokhoz hasonló szektások, akiket ugyanúgy irányítanak, mint a monolitosokat. Segíteni kell a szolgálatosoknak és a szabadságosoknak is, meg a megvilágosultaknak is. Azt még nem tudom, hogy az erdőgazdaságba bevackolódott szabadságosok miért lőnek le, ahogy meglátnak. Elvileg senki se tudja, hogy SzBU ügynök a karakter, kivéve az, akinek kell..

A végén tényleg Noéval beszélsz és itt is ez a neve. Ha lehet még zakkantabb, mint volt, teljesen átment prófétába, de megmentette az életed, mert Neki (az nem derül ki, hogy Ő a Zóna, vagy valami más természetfeletti ahtalom, akiben hisz) még széndékai vannak veled..

Amúgy a doki azt mondja, hogy ugyan 10 féle relikvia kell, de elég ha a felét összszeded, meg a "kulcs" relikviát, ami a transzmutáció beindításához kell.
Amúgy Noénak is van egy olyan relikviéja, amit a dokival gyártatnál, de azt nemtudom, hogy oda adná-e.

Az biztos, hogy ebben a modban nagyon könnyű kikerülni az eseményeket, ha rosszul választasz a beszélgetéseknél.

Oroszul játszod, vagy van valami gyenge angol fordítása? (azt, hogy gyenge, a Vízkeresztből következtetem, merthogy a megvilágosultakról elmondják, hogy "abban az értelemben, hogy az emberek rájöttek a korábbi eszméik tarthatatlanságára. Ezt, ha nem gépi a fordítás észre kellvennie a fordítónak és javítani, ha korábban félreértelmezte a szót.). Ha angol, akkor kérném a letöltési lehetőséget hozzá, hogy összevessem a sajátommal.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26654) shield válasza SaGa59 (#26647) üzenetére


shield
Topikgazda

Tegnap belekezdtem az Újságíró történetébe, hol a fenében lehet bemenni abba a házba, aminek a tetején van a csiri-csáré helikopter?

A FIcsoport frissítette a CoP fordítását. Amikor raktam fel az Újságíróhoz a fordításodat, akkor észrevettem, hogy van pár fájl amit felül ír a Te fordításod (de hülyén jön ki). Szóval vannak fájlok amiket javítottak és a Te fordításod a régivel felül írja, így elveszik a javításuk. Annyira nem merültem bele, hogy mi veszhet el. Naa..talán így érthetőbb, ma fogalmazás gátlót szedtem.
Annyit azért észrevettem, amikor előveszem a fegyverem a bázison, akkor a figyelmeztetést már kiírja.

szerk: ez a mod súlykorlátos? Mert átírtam, de nem változott.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#26655) SaGa59 válasza shield (#26654) üzenetére


SaGa59
őstag

Szerintem az újságírós modban szinte semmit nem használnak a text\hun alatti szövegekből, oda tedd vissza nyugodtan a fi csoportét.
A feladatok és a beszélgetések a gameplay, a tárgyak kiegészítései a misc, weapon mappákban lévő módosított fájlokban vannak.
Alkalom adtán majd összefésülöm a fi csoport javítását a korábbi fordításaimmal, bár ezek mind más történetek, így nem sokat használnak az alap CoP szövegekből. A tárgyleírások és UI elemek kivételek csak, mert azokat nem szokás újraírni, max kiegészíteni az új elemekkel.

Arra a házra nem lehet felmenni, de nem is kell...

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26656) shield válasza SaGa59 (#26655) üzenetére


shield
Topikgazda

Nem a text/hun mappa, mert az egyértelműen a tiéd kell. Ha jól emlékszem, talán az ui/game_tutorials.xml, ami be fontokat raktak bele, de meg kell néznem.

Akkor mi a fenét kell annál az épületnél csinálni?

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#26657) Sensut


Sensut
őstag

Befejeztem a The Project Medeiros-t.

Nos itt arról van szó, hogy ez csak a történet első része. Zaton után Pripjáty csak egy küldetés, de az egész várost át kell fésülni miatta. Miután ott megvan a cucc és visszatérünk Zatonba, elszámoláskor jön egy bejátszás, hogy a történet folytatása következik, és vége. Nagyon tetszett, mindenkinek ajánlom.

Az az Újságíró mod hol is található?

(#26658) SaGa59 válasza shield (#26656) üzenetére


SaGa59
őstag

Ha jól emlékszem, a doki tanyázik az egyik magas ház emeletén. Úgy lehet feljutni hozzá, hogy az anomáliáből kinőtt fára kell felmászni és az ágakon, meg a drótkötélen el lehet érni az erkélyt, csak figyelni kell a jövő-menő tűz- vagy villámgömbre. Előtte menteni és szakaszonként is érdemes, míg ott araszolsz, mert könnyű lepottyanni, vagy elkapatni magad az anomáliával. Lemászni is ott lehet vissza.

A helikopterhez nem tudsz felmenni, a pilótáját másutt fogod megtalálni. Aztán ha mindent összeszedtél (baromi sok pénz kell hozzá, így mindent végig kell túrni és az amuleteket is el kell adni), akkor vele tudsz eljutni a helikopterhez, de azt hiszem az csak egy "bejátszás" lesz, vagy csak a végén az epilógusban lesz leírva, hogy mi történt. Én odáig nem jutottam el ezzel a moddal, mert jött a következő fordítandó.

A game_tutorials biztos, hogy az enyém kell, mert abban van benne az említett epilógus.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26659) SaGa59 válasza SaGa59 (#26653) üzenetére


SaGa59
őstag

Tovább jutottam a fordítással, és abból látszik, hogy Fáraóval csak az után lehet ismét beszélni, ha befejezted a lerakatok feltöltését...

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26660) Dhampir válasza SaGa59 (#26658) üzenetére


Dhampir
félisten

Ez a Lián-anomália.

(#26657) Sensut

Jó modnak tűnik a beszámolód alapján. :K

[ Szerkesztve ]

(#26661) Carline válasza Sensut (#26565) üzenetére


Carline
őstag

Én a WOD ultimatumot csináltam. A főfeladatban a "nut" artit megtaláltam és elvittem ahová kérték, majd beszámoltam a zatonban lévő főnöknek róla. Azután nem ad másik küldetést. Szerszámokat megszereztem, yanovi csapostól a ládát felvettem elvittem a szkadrovszinak. Mutánsokat kilövöldöztem yanovban, díjakat beszedtem érte, de ezen kívül nincs más küldi.
Pripyatban csak szerszámért mentem, ott sem adott az ottani frakció feladatot.
Ennyi lenne? Semmi vége?

˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI

(#26662) Aarpok válasza SaGa59 (#26653) üzenetére


Aarpok
őstag

Oroszul játszottam ki 2 - szer egy fórumtárs segítségével aki segített értelmezni a feladatokat.Tudom nem minden feladatot soroltam fel csak emlékezetből 1 - 2 - öt.Abban biztos vagyok,hogy végigvittem,mert Noés beszélgetés után záróvideóval záródott.

Аарпок

(#26663) SaGa59 válasza Aarpok (#26662) üzenetére


SaGa59
őstag

Játékidőben mennyi lehetett?

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26664) Aarpok válasza SaGa59 (#26663) üzenetére


Aarpok
őstag

Saccolom olyan 10 - 12 óra körül.Persze második alkalommal már gyorsabban ment.

Аарпок

(#26665) Sensut válasza Carline (#26661) üzenetére


Sensut
őstag

Igen, ilyen furán lett vége nálam is, illetve nem lett vége. Szerintem nincs befejezve ez a mod.

(#26666) shield válasza SaGa59 (#26663) üzenetére


shield
Topikgazda

A dokival tudtam beszélni. Először ott fent mutatta a térkép ahol mondtad. Felmásztam, erre a garázsokkal szembeni épületnél álldogált, azóta is ott dekkol. Nem mond már semmit, de a térkép a helis házat mutatja. A közelben felpakoltam, gyorsan visszamentem hozzá eladni, de semmi. Valakit meg kell keresnem, tér anomáliával szórakozik, de senki nem mondott még semmi konkrétumot.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#26667) SaGa59 válasza shield (#26666) üzenetére


SaGa59
őstag

Nem fog mondani senki semmi konkrétumot. A "helikopter" pilótáját csak véletlenül fogod megtalálni és a sztori csak vele megy tovább. Addig csak gyüjtögetős feladatok vannak. Illetve később is. Eladni csak annak a sakálnak tudsz bármit is, a mosodában az emeleten.
Ha összefutsz Zuluval, ne menj vele...

SPOILER
A "pilóta" a kikötőben van...

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26668) shield válasza SaGa59 (#26667) üzenetére


shield
Topikgazda

Köszi az infót.

Engem eléggé szopat a mod. Ha gyors mentést töltök vissza megáll az egész, csak újra indítással megy tovább, de ezt megcsinálja rendes mentéssel is.
Van egy elgondolásom, teszek egy próbát.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#26669) Antonius1978 válasza Sensut (#26657) üzenetére


Antonius1978
addikt

Na, en is haladok elore, de lenne hozzad 3 kerdesem :
1.az mifele kuldetes a Gupi tartozasa ? neki kell a penzt odaadni ? (lehet hogy nem volt nalam penz, mert mindet elvertem azert nem sikerult nekem ?)
2. a Gauss hol van a hajon, lehet egyszer hamarabb bementem a hajora, mint ahogy kellett volna, es megpiszkaltam olyan rejtekhelyet amit nem kellett volna ?!
3. mik a francok a kontenerek, es hogy lehet oket megtalalni ? a helyeket beazonositottam, de azon belul hogyan lehet megtalalni oket ?

Nem vettel Komsomol szervopancelt amint latom a kepen ...

(#26670) SaGa59


SaGa59
őstag

Csak szólok, aki megvette a Halálos Zóna-ára átnevezett S.T.A.L.K.E.R. könyvet nyomtatott verzióban, az innen letöltheti a hiányzó 21. fejezetet és hozzácsaphatja a könyvhöz. Ez az én fordításom és szerintem ilyen lábjegyzetekkel kellett volna eleve megjelennie.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26671) Sensut válasza shield (#26668) üzenetére


Sensut
őstag

@ Shield: nálam is van ilyen gond az Újságíróval, csak nálam újratöltéskor kidob a játék a szokásos Windows hibaüzenettel. Indítom újra és megy, olykor megbír 2-3 újratöltést, aztán megint crash. Na, de ugyanez van a Medeirosban is a Pripjáty területen. Úgy látszik, hogy ez a baj közös a két modban. De csak Pripjátyban, máshol nem. És más pripjátyi módokban ezt nem tapasztaltam.

@Antonius1978:
Az első kérdésre már nem is tudom a választ, de úgy emlékszem, hogy valami pénzt elvett tőlem. Aztán vissza kellett mennem Strelokhoz és beszámolnom neki, majd újra vissza Gupihoz, és csak ez után küldött el Gupi a cuccaiért a Fűrésztelepre. Azt megsúgom , hogy ne vegyél drága páncélt ez előtt, mert Gupi ad egy tippet a szinháznál, ahol van egy fasza, méregdrága cucc a padláson.

A gauss nincs a hajón, sokat kerestem én is. Ott csak egy üzenet van Szultántól, ami nem tudom mire jó. Gausst majd hozol Pripjátyból.

A konténerek, azok olyan kis kék fémládák lezárva. A képek után, amit adnak a leltáradba, könnyű megtalálni őket, elég messziről látszanak, csak nappal keresd őket. Egyeztetned kell a képeket a térképpel. Egy ott van a térkép jobb alsó sarkában a Szennyvíztisztító udvarának bejáratánál, a portásfülkében.

(#26672) SaGa59 válasza Sensut (#26671) üzenetére


SaGa59
őstag

Nem tudom, mennyire újdonság, de Noé bárkájának kormányosfülkéjében van egy hátizsák, benne egy kitin páncél, ami az elején jól jön. Bár azzal, hogy Noé kabátja 100%-os sugárvédelmet ad, nem versenyezhet, de a közelben (vagy a Sevcsenkón, vagy a kikötői daruknál Reszketeg bódéjában, de az is lehet, hogy a páncél mellett voltak a zsákban) talált két Meduza relikviával már ez is tökéletesen véd a sugárzás ellen és legalább a golyókat is felfogja velamelyest...

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26673) Sensut válasza SaGa59 (#26672) üzenetére


Sensut
őstag

Igen, sok cucc van szanaszét. Ebben a modban jellemző a sok jelöletlen rejtekhely, főleg az Erdőgazdaság udvarán van rengeteg. De a legjobb páncél a Körantennánál levő kereskedőnél van, a sárga, módosított Exo, de a rohadék valami 550000+ rubelért adná, annyit azért nem ér szerintem, mert nincs szükség rá.

(#26674) SaGa59 válasza Aarpok (#26664) üzenetére


SaGa59
őstag

Akkor sok minden kimaradhatott nálad, ennek minimum a duláját látom benne a fordítandó szövegek és a fórumbejegyzések alapján. Merthogy közben utána néztem az orosz fórumokon és egy csomó feladat csak akkor nyílik meg, ha egy másikat - vagy egy másik feladatsort -, megcsinálsz.
Meg jelzik, hogy gondold meg, mit adsz el. Az AKS-74-eket, echo detektorokat, vérszívó csápokat, kaja fejadagojkat, gyógycsomagokat ne adogasd el, mert kellenek majd. Az AKS-ek, detektorok, kaja, gyógycsomagok a hátizsákok feltöltéséhez, a csápok nem tudom mihez. Meg kell még kaja az Alállomás banditáinak is, meg lőszer (konkrétan 4 piros elsősegély csomag, 2 kaja fejadag csomag, 2 doboz 5.45-ös és 3 doboz 5.56-os AP lőszer). Ahhoz, hogy a zsoldosok feladatait megkapd, előbb a banditákkal kell összehaverkodni és elvégezni az ő feladatikat. Ha jól értelmezem, a szabadságosokkal meg a zsoldosok után lehet, bár ennek ellentmond a help.doc, amiben az van, hogy a szolgálat, a szabadság és a banditák feladati már az elejétől megvannak. Illetve valahol elpöttyentették, hogy a Megvilágosultak feladatsora csak az után indul be, hogy Kardánnak elvitted a kazettát, aminek a megszerzéséhez két kulcs kell. Amit az elején kaptál, az csak a bemelegítés.

Azt is írják, hogy ne vállalj olyan feladatot, ami egy másikkal ütközik. Vagy a szolgálatosnak gyártatod a dokival a spéci relikviát, vagy valami kutatásra használod fel amit találsz, annyi relikvia nincs, hogy mindkettőre fussa.
Én egyelőre az Illúzió relivkia megtalálásával vagyok gondban (Navigátornak kell), van aki a Bojler anomáliában talált, más meg a Karomban. A Bojlerbe nem tudtam bemászni a jelenlegi ruhámban, a másikban meg nem volt. Egy relikvia meg a Szennyvíztisztónál a betonkerítésben manifesztálódik, így nem tudom kiszedni. Amúgy arelikviák leírása, meg a kinézetük és a képességeik nem mindig fedik egymást, pl a Harang nevűről a leírása azt mondja, hogy fekete, ha felveszed a fejedre, ugyan elég hülyén nézel ki, de még az Agyperzselő se hat rád, viszont semmiféle Pszi védelmet nem ad, zöld és olyan, mint egy háromszögletű gumicukor. :F

Azt is írják, hogy minden feladatot azonnal meg kell csinálni, amikor megkapod, különben gondok lehetnek, eltűnnek a tárgyak, amit össze kell szedni, stb...
Lehet, hogy elkezdem elölről...

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26675) Aarpok válasza SaGa59 (#26674) üzenetére


Aarpok
őstag

Igen igazad lehet,de amiket felsoroltál azok voltak vagy is rémlenek.A csápok azt hiszem a dokinak kellenek skadovskon.A szuperarti amihez a 10 képződmény kell ott 2 - öt nem tudtam megszerezni (opex,oho azt hiszem ezek voltak) pedig nyitott detektorral járkáltam (svarog) és ahol piros pöttyöt láttam már mentem is érte.Az illúziót úgy emlékszem a fenyőtölgyben találtam.

Аарпок

(#26676) SaGa59 válasza Aarpok (#26675) üzenetére


SaGa59
őstag

Az artik helye visszatöltésenként is változik, ahogy láttam. Összeszedtem a mocsárba esett helikopter mellett vagynégyet, majd sikerütl belegyalolgoni egy kivédhetetlen anomáliába és a visszatöltés után egy darabot nem találtam belőlük. Örültem nagyon... De olyan helyeken is vannak, ahol az ember nem is gondolná. Pl ha kezdő helytől balra lévő mocsaras tóba lemész, az egyik szigetecskén van egy fegyverjavító készlet, meg mellette a vízben találtam egy artit. Meg az úton sétálva is, ott, ahol Buduláj hever a csatorna mellett.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26677) Aarpok válasza SaGa59 (#26676) üzenetére


Aarpok
őstag

Igen épp ezért írtam,hogy érdemes elővenni a detektort sokszor mivel nem csak az anomáliákban termelődnek képződmények hanem szinte bárhol.

Аарпок

(#26678) Dhampir válasza SaGa59 (#26670) üzenetére


Dhampir
félisten

Szép munka! :C

(#26675) Aarpok

Már nem tudom követni, ez melyik mod? :F

[ Szerkesztve ]

(#26679) hubai1979


hubai1979
őstag

[link]

Ez a csaj tuti hogy zóna lakó.

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#26680) Dhampir válasza hubai1979 (#26679) üzenetére


Dhampir
félisten

Inkább mögötte az a Csubakka-szerű lompos figura. :DDD

(#26681) Antonius1978 válasza Sensut (#26671) üzenetére


Antonius1978
addikt

Akkor gyujtok penzt es visszamegyek.
Gupi hiaba ad jo cuccot (talan ugyanazt) mert en mar megvettem a Komsomol pancelt 550 ezerert :)

Gauss : akkor jo, az uzit megtalaltam, de akkor helyesen gondoltam hogy megsincs a hajon, hanem kesobb lehet hozzajutni...gondoltam meg a monolitosok kuldetese utan hogy azt kapunk, de Tide-ot kaptam.

Kontenerek : akkor legeloszor elmegyek a portasfulkebe, habar mar beneztem oda, de semmi sem volt ott, ugylatszik a kuldetes felvetelekor kerul oda csak.Azt felveszem, es akkor tudni fogom hogy hogy nez ki, mit kell keressek, koszonom valaszaid.

(#26682) Dhampir válasza hubai1979 (#26679) üzenetére


Dhampir
félisten

Itt látható egy Zóna-lakó. :DD

Erdész mamája

Még több

[ Szerkesztve ]

(#26683) Aarpok válasza Dhampir (#26678) üzenetére


Aarpok
őstag

Смерти вопреки (In spite of Death)

Аарпок

(#26684) SaGa59 válasza Aarpok (#26683) üzenetére


SaGa59
őstag

Pontosabban annak is az első része. Van még egy 1,5. és egy 2. rész is, a 3. még készülőben.
1. rész, 1.5 rész, 2. rész.

Ez meg a készülő 3.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26685) Dhampir válasza Aarpok (#26683) üzenetére


Dhampir
félisten

Köszi!

(#26684) SaGa59

Jó hosszú lesz, nem fogunk unatkozni. :D

(#26686) Aarpok válasza SaGa59 (#26684) üzenetére


Aarpok
őstag

Nos igen ha a 1,5 vagy a 2 lenne azt utána írtam volna.Arra gondoltam csupán a cím utalhat az első részre.Így szerepel az összefoglalóban is.

(#26685) Dhampir Szívesen. :)

[ Szerkesztve ]

Аарпок

(#26687) Riot Gin


Riot Gin
aktív tag

Hali mindenki! A(z) "In spite of death" nevű STALKER Call of Pripyathoz való módnál, az összefoglalóban a linkeknél, a nevezett mod részénél nincsenek gondok a link-kekkel? Csak, mert mintha nem az ahhoz való modhoz való lenne a magyaritás... Illetve a shielf féle verzió. Továbbá shieldnek a weboldalát nem tudom megnyitni :/

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#26688) Riot Gin válasza Riot Gin (#26687) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

"Linkekkel
"Shielf helyett Shield féle verzió

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#26689) Aarpok válasza Riot Gin (#26687) üzenetére


Aarpok
őstag

Ép ma töltöttem le tehát nincs gond a linkkel.A Shield-féle verzióról nem tudok nyilatkozni azonban Saga jóvoltából készül a magyarítás az In spite of death első részéhez.

Аарпок

(#26690) Riot Gin válasza Riot Gin (#26688) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

Mint kiderült, a magyaritás egy teljesen más játékhoz való. A magyarítás a "Under the guise of death 1.0" -hoz való. Remélem erik mesternek a munkája elérhető lesz most már tényleg hamarosan az "In Spite of Death" modhoz is.... Előre is köszönöm...

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#26691) Riot Gin válasza Aarpok (#26689) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

"Egy módosított verzió letölthető Shild oldaláról., amihez a magyarítás Op Erik nevéhez fűződik, letölthető innen."

Idézet az összefoglalóból. Mind a kettő link ami itt található, nálam ide juttat: http://users.atw.hu/stalkermods-hun/letoltesek/minik/hun_fix.rar

Ami "Under the guise of death 1.0" modohz jó. Ezt a modot és a magyaritását előzőleg innen töltöttem le: http://stalker.esy.es/letoltesek/letoltesek.htm

A kérdés: Mi a jó ****** van, és nagyon szépen szeretném kérni hogy valaki adjon egy letöltési linket az "In spite of death" magyarosításához. Előre is köszönöm.

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#26692) rétisün válasza Riot Gin (#26691) üzenetére


rétisün
veterán

ha jól emlékszem Shield elköltöztette az oldalát az atw-ről, nem volt vele igazán megelégedve, és gondolom az összefoglalóban nem lett javítva a link.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#26693) SaGa59 válasza Riot Gin (#26691) üzenetére


SaGa59
őstag

Senki sem tud az In spite of death magyarításhoz linket adni, mer még nincs kész. Dolgozom rajta, de még eltart egy darabig...

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26694) shield


shield
Topikgazda

Nagyon összekeverik a két modot.
Under the guise of death 1.0 - A halál leple alatt 1.0

In spite of death

Riot Gin kösz, hogy felhívtad a figyelmem az oldal hibájára.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#26695) Dhampir


Dhampir
félisten

Megosztok egy tapasztalatot.

Mobil Intel HD Graphics 4000-el az alapjáték, 1366x768 felbontáson (ez a natív ennél a gépnél, nekem ennyi elég is bőven, mert nem kedvelem a hangyaháborút egy kis laptop kijelzőn), 8 GB RAM, Magas beállításon, Teljes dinamikus megvilágítással (DX 11) simán fut a CoP. Ráadásul alig hallani a ventit, épphogy csak melegszik a noti.

Akinek csak integrált GPU-ja van, és elegendő számára az alacsonyabb felbontás is, az ne riadjon vissza a Stalkertől. :)

[ Szerkesztve ]

(#26696) SaGa59 válasza Dhampir (#26695) üzenetére


SaGa59
őstag

Ehhez egy adalék. Nemrég említettem, hogy ez a Halál ellen mod receg, gyakorlatilag minden lépésnél van egy pillanatnyi megtorpanás. Nem tudtam semmilyen beállítással megoldani.
Egyéb okokból újra kezdtem, és egész simán futott, míg fel nem vettem a banditáktól a "Banditák vámja" feladatot, azaz, hogy hozzak nekik kaját, lőszert, meg gyógycsomagot. Attól kezdve recegett, egész addig míg le nem szállítottam nekik a kért cuccot. Most megint nem receg. Lehet, hogy valami script túl sűrűn fut, míg aktív az a feladat és folyamatosan ellenőrizgeti, van e a tatyóban minden, ami kell neki. Merthogy abban a pillanatban be is csipog, ha minden megvan.

Itt viszont kinyílt a mod is: el kell döntenem, hogy kinyírom-e a hírhozót vagy sem, a banditákat segítem, vagy a megvilágosultakat, és utána hogy magyarázom ki magam azoknál, akik ellen harcoltam...

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#26697) shield válasza Riot Gin (#26691) üzenetére


shield
Topikgazda

Újra majd fel kell raknom, mert a tárhelyről eltűntek a cuccok.
Egyszer neki kell ülnöm és mindent egy megbízható tárhelyre felpakolni.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#26698) Riot Gin válasza SaGa59 (#26693) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

Rendben, előre is köszönöm a munkásságodat, és jó munkát kívánok hozzá! Gyors és probléma mentes fordítást kívánok! :)

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#26699) Riot Gin válasza shield (#26697) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

Rendi, előre is köszönöm hogy ha felrakod majd bárhová, feltéve persze, ha meglesznek a fájlok. Sok sikert neked is!

Remélem, azért akad egy ténylegesen megbízható tárhely.

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#26700) Riot Gin


Riot Gin
aktív tag

AMK 2.0 DEVOLUTION mod: játék elindul, menüben új játék, sztalker szint, betölt, és hip hop : crash.

Teljes dinamikus megvilágításon van, közepes grafikán. Ahogy telepítettem: Maga az AMK 2.0, gamedata be a helyére (játék főkönyvtár), majd jött a patch azt is föltettem, és a magyarítás. Csak a magyarítás, mellé a fegyveres kiegészítős dolgot nem. + a 2 kiegészítést nem raktam fel ami itt van az összefoglalóba.

Nehéz moddolni a stalkert úgy látom.... (Csak a The way to Pripyat, vagy ehhez hasonló megnevezésű modot játszottam ki, Complete az nekem lapos.)

Vajon mi a nyavalyát ronthattam el?

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.