Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1001) riolobo válasza MPowerPH (#1000) üzenetére


riolobo
tag

Asszem ennél még több dokumentum is van. Elég nehezen tudtam megállapítani,hogy akkor most minden helyet bejártam e már a laborban,elég szövevényes hely és azt hiszem odalenn volt egy olyan terem ahol 3 burer is volt,meg ott is van egy ahol te említetted.Mellesleg ez egyik kártya számomra is kérdéses maradt,hogy mire való.

Amúgy kalibráló szerszámot az áruház alagsorán kívül a nyugdíjas közösségi házban is lehet találni,nálam szintén egy burer társaságában((:

[ Szerkesztve ]

(#1002) MPowerPH válasza riolobo (#1001) üzenetére


MPowerPH
félisten

Nah, végére jutottam. Megnéztem azt, hogy mi van akkor ha felszállok a helikopterekre. Végignéztem a végintrót, majd fekete képernyőt kaptam. :) Nem tom ez mennyire normális... :DDD
Ha azt választom, hogy maradok a Zónában, akkor mehetek tovább császkálni, igaz?

Don't Tread On Me

(#1003) emre válasza MPowerPH (#1002) üzenetére


emre
veterán

Igen, visszamehetsz a mosodába ahova közben befészkelték magukat a stalkerek (Jar bácsi lesz a fegyverszakértő-fejlesztő-orvos), és ottmarad egy vezető is.
Nekem nem volt fekete képernyő, hanem a szokásos stáblista.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1004) MPowerPH válasza emre (#1003) üzenetére


MPowerPH
félisten

Mind1, az a része már nem is érdekel. Akkor nyomok egy NO -t, és megyek vissza Janovba a maradék küldetést megcsinálni. :)
Nekem amúgy bejött ez a végintro, sokkal értelmesebb volt a CS -ben, és a story is normálisabb volt. SoC -ben is igaz volt sokféle befejezés, de nekem eddig ez a best. De lehet én vagyok régimódi...

Még arra nem jöttem rá, hogy mennyire függnek össze egymással a Stalker sztorik. Mármint az SoC, CS, és a CoP. :U

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#1005) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Flintával hogy a fenébe lehet leszámolni? Ott áll, de nem jön ki hogy lepuffancsam ;]

Don't Tread On Me

(#1006) P2000WRC


P2000WRC
tag

Pár napja kezdtem el a játék német változatát. Még csak most mentem át először jupiter környékére, úgyhogy még nem sokáig jutottam, de valamennyit talán tudok segíteni emre-nek és akik küzdenek Kardán haverjainak a megtalálásával. Bárkás holttestét megtaláltam képződmény keresés közben, a leégett tanyánál, ha legurultok a domboldalon, van egy csomó hasadék az alján, ott valamelyikbe bementek, és valahol a labirintus közepén megtaláljátok. Vigyetek sok elsősegély csomit, mert van egy két anomália, amit nem lehet kikerülni.
Amúgy nem nagyon dícsérte Kardánt ez a Bárkás, ahogy a PDA-jából kiderül. :)
De ez Kardánt nem hatotta meg nagyon, mély fájdalmában leitta magát az én vodkáimból, azt ennyi. :(((

(#1007) csabicska


csabicska
senior tag

Sziasztok.
M akezdtem a játékot. Minden rendben is volt egy darabig,mignem
olanná vált a grafika hogy ahol megyek sötét és előttem világos de
ahogy megyek előre ugy van normális szinezete mindennek.
Első mentés után kezdődött.
Win 7 ,HD 4850,4gb ram 9850 X4 BE. szóval gépigény azért nem olyan gáz
Nagyon szeretnék jól játszani vele.
Ha vki tud segítsen ,mi az oka ennek a jelenségnek.
Szerintem nem a játék része.
Köszi előre is. :)

-Galaxy S20 - The best-

(#1008) DerStauner


DerStauner
senior tag

a következőket nem értem:

1, megvan a seva ruhám, mégis amikor útban vagyok pripyat felé, a "zöld levegő" egyszerűen megöl. a kis videóban, amikor beléptünk az alagútba, láttam magam elölről, és nem volt rajtam maszk. miért van ez? mit kell tennem ahhoz, hogy ne haljak meg az úton?

2. Garinak begyűjtöttem az artefaktokat, és erre meg lelépett. ennek így kellett lennie?

(#1009) emre válasza csabicska (#1007) üzenetére


emre
veterán

Önárnyék, megoldás klikk

DerStauner
1, Én exo-ban mentem át, meg valamelyik katonai sisakban de a videoban nekem sem volt sisak.
2, Ez melyik küldetés, a kotróhajón levő artefact? Mert ott ha nem adod oda akkor lelőnek, szóval legyél kemény, és ne add oda ha kijössz a hajóról.

P2000WRC Köszi! Megnézem... :R

BMW001 Fintával én csak annyit tudtam megbeszélni, hogy Ó, bazdmeg...
Amikor egyszer visszaértem kisérővel az épület elé ő is ott ácsorgott elötte, de sem lelőni nem tudtam, sem visszatartani hogy bemenjen az épületbe. Utána megkérdeztem,hogy mizistennyila volt a banditákkal. De tagadott, mire a fenti szöveget tudtam mondani. Utána nem láttam többet. Sajnos. :(

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1010) MPowerPH válasza emre (#1009) üzenetére


MPowerPH
félisten

Nah, majd kicsit nyüstölöm, hátha. De akkor is leszámolok vele. ;]

Don't Tread On Me

(#1011) csabicska válasza emre (#1009) üzenetére


csabicska
senior tag

Köszönöm azt hiszem sikerült. :)

-Galaxy S20 - The best-

(#1012) DerStauner válasza emre (#1009) üzenetére


DerStauner
senior tag

nem, ez nem az. Gari az a katona, aki szívesen elmenne Pripyatba, csak teljesítenie kell a szerződést feltételeit, miszerint kell neki szereznie egy kolobok meg egy meat chunk artifact-ot. és akkor hajlandó velem jönni Pripyatba. meg is szereztem neki, oda is adtam neki, és amikor legközelebb bementem a tudósbázisra, már nem volt ott.

egyébként lehet, azért sebződök, mert nincs rajtam sisak. érdekes mód, amikor megvettem a SEVA ruhát, és magamra helyeztem, automatikusan a zsákba tette a sisakot. emiatt meg abból indultam ki, hogy a SEVA ruha már magában foglalja a sisakot. vagy amikor átmegyünk Pripyatba, ott mindenki sebződik? mintha ilyen zöld köd szállna alá.

utánaolvastam, honnan lehet exoskeletont szerezni: Owl-tól, ha megvan a stalkerek barátja meg még egy másik achievement, vagy Nimble-től. Merre lehet vajon Nimble? Most látom, Backwater Bar?

[ Szerkesztve ]

(#1013) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Nah, Finta ügy megoldva. Az csak az álneve, Szoroka az eredeti neve, azt meg Gonta keresi, Zatonban a hajón, neki kell vinni az infot.

Don't Tread On Me

(#1014) #19617792


#19617792
törölt tag

Ha már linkeltétek a mindent tartalmazó térképet, bocsi. :B Nem olvastam át az egész topikot, de azért innen is elérhetitek. :)

[ Szerkesztve ]

(#1015) DerStauner válasza DerStauner (#1012) üzenetére


DerStauner
senior tag

megvan a hiba: túl sérült volt a ruha. én meg feleslegesen kidobtam 60k-t az exoskeleton-ra. egyébként nem lehet benne futni? mert a teherbírásom 80 kg volt, a nálam lévő tárgyak súlya pedig kb 77kg, és nem tudtam futni. pedig normál esetben még akkor is tudok futni, ha az 50-et túllépik a cuccok súlya. csak hamar elfogy a kitartás. de ebben a páncélban még futni sem tudok.

egyébként sikeresen átjutottam Pripyatba. azt nem értem, hogy itt mindenki az x8-as labról beszél. rávittem az egeret a területekre, nincs is ilyen elnevezésű terület.

(#1016) #19617792 válasza DerStauner (#1015) üzenetére


#19617792
törölt tag

Exoskeletonban lehet futni, de ahhoz fel kell tuningolni. Szervoerősítőt kell beépíteni, amihez kell egy finom munkávhoz való szerszámkészlet, meg egy kalibrációs munkához való. Utóbbit Pripyatban találod.

X8-as labor a föld alatt van, az ifjúsági szálló liftjével juthatsz le oda, ami persze döglött, ezért fel kell menned az épület legfelső szintjére (zombik, monolitok várnak rád), ott bekapcsolod, majd utána lifttelsz lemehetsz. Sok lőszer, erős páncél kötelező, mert sok kis dög van, plusz olyanok, amelyek képesek megemelni a tárgyakat és feléd hajítani.

Nem tudom az angol elnevezéseket, mert orosz verzió + magyarítással játszok, amikor angollal nyomtam, nagyon bétás volt a fordítás.

[ Szerkesztve ]

(#1017) MPowerPH válasza DerStauner (#1015) üzenetére


MPowerPH
félisten

Dehogynem, ott van az. :) Majd ha megkapod a küldetést, hogy juss be a laborba, akkor kiírja neked.

Don't Tread On Me

(#1018) P2000WRC


P2000WRC
tag

Ugye az "A" kulcs a konvoj utolsó autójában van? Tegnap egy órán keresztül töviről hegyire átkutattam a konvoj összes járművét, a "B" kulcsot még a játék elején akkor megtaláltam, amikor még nem is kerestem, de az "A" kulcs nincs meg. Most én vagyok ilyen láma, vagy a játék bugos?
Igaz már mindegy, mert elborult az agyam, és sörétessel ébresztőt csináltam a vérszopóknál, de ha valaki pontosan megmondaná, hogy hol az a kulcs, megköszönném, hogyha másodszorra nekifutok a játéknak, akkor megtaláljam.

Addig is folytatom Vicces keresését. Találtam egy tippet egy külhoni oldalon, hogy a tölgyfa anomália környékén van a csontváza (egy kép is van róla). Állítólag ha felmászunk valami fára, akkor látjuk megcsillanni a PDA-ját. Persze, ahogy nekem sikerült kihámozni a nyelvtudásommal. :DDD

(#1019) #19617792 válasza P2000WRC (#1018) üzenetére


#19617792
törölt tag

Az "A" kulcs a hídon, az első, a híd szélén álló terepjáróban van kicsit eldugva. Térképen rajta van, Zaton, 16-os pont.

Tényleg, hol lehet Kardán haverjaira akadni, Viccesre és a másikra?

[ Szerkesztve ]

(#1020) P2000WRC


P2000WRC
tag

Köszi a gyors segítséget!! :R
Asszem meg van mit néztem be, nem az volt a konvoj utolsó autója, amire én azt hittem, hogy az. :B

Bárkást itt találod:

Viccest még keresem, de remélhetőleg ő is meg lesz...

(#1021) P2000WRC


P2000WRC
tag

No, meg lett Vicces is! :DD
Ha felmásztok a tölgyfa anomáliára, és elnéztek távcsővel a vaserdő anomália irányába, akkor meglátjátok a csontvázat, mellette egy gázálarc, és a PDA is. :C

(#1022) DerStauner


DerStauner
senior tag

emlékszem rá, az elején találtam valami artefactot, ami +20kg-ot dobott a teherviselésemen. de eladtam, mert sugárzott is, és akkor még nem volt hólyagom. hol tudok ilyet találni v. esetleg venni? és hogy hívják? valami rongyalakja volt az inventoryban.

(#1023) MPowerPH válasza P2000WRC (#1021) üzenetére


MPowerPH
félisten

Szépen nyomod :R , én sokat kóricáltam, Bárkást meg is találtam, de viccest nem sikerült. Pedig tényleg bejártam mindent. :(((

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#1024) DerStauner válasza DerStauner (#1022) üzenetére


DerStauner
senior tag

közben eszembe jutott. talán goldfisch-nek hívják ezt az artefactot.

(#1025) jegenye77


jegenye77
addikt

Hali!
Még az elején vagyok.
Miért van az hogy a táborhelynél a hajóroncsnál piros sugárzás van?Vagy azt előtte szereztem?Már mindent beadtam magamnak de megy lefele az élet.Mit lehet ilyenkor csinálni?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#1026) MPowerPH válasza jegenye77 (#1025) üzenetére


MPowerPH
félisten

Szerintem azt a dózist már előtte megkaptad valahol. :U Esetleg nem lehet az, hogy felcsatoltál valami artifactot, ami erősen sugárzik, közben meg nincs olyanod ami sugárzást nyel el? :U
Sugárzás ellen van több gyógymód is. Vodka a legolcsóbb, aztán van kis szuri, meg gyógyszer. :)

Don't Tread On Me

(#1027) jegenye77 válasza MPowerPH (#1026) üzenetére


jegenye77
addikt

Szurit gyógyszert mindent bevettem de csak egy ideig segített.
Most visszamentem egy korábbi elmentéshez és ott még nem ért a sugárzás.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#1028) jegenye77


jegenye77
addikt

Most valami Szidorov vagy hogy hívják akihez el kellene mennem és elmondani a hírt hogy meghalt Guard de nem tudom hol van.
Melyik az?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#1029) MPowerPH válasza jegenye77 (#1027) üzenetére


MPowerPH
félisten

Artifactot nem csatoltál magadra?

Don't Tread On Me

(#1030) jegenye77 válasza MPowerPH (#1029) üzenetére


jegenye77
addikt

Egyvalami volt nálam de már nem tudom melyik.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#1031) P2000WRC válasza MPowerPH (#1023) üzenetére


P2000WRC
tag

Ha még nincs meg, itt van vicces:

(#1032) MPowerPH válasza P2000WRC (#1031) üzenetére


MPowerPH
félisten

De, tegnap leültem akkor mikor olvastam amit írtál, és meg is találtam. Nincs is több küldetés, most szerintem megyek írtok még párat, és ezzel elég is volt. :)

jegenye77: Nálad volt, vagy az övedre volt csatolva?

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#1033) jegenye77 válasza MPowerPH (#1032) üzenetére


jegenye77
addikt

Már nem tudom de már okés a helyzet.
Ezt a Szidorov vagy ki a fenét hol találom?
Akinek el kell vinni a hírt hogy meghalt Guard.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!

(#1034) #19617792


#19617792
törölt tag

Hasznos leírás tőlem: S.T.A.L.K.E.R. Call Of Pripyat trükkök

(#1035) DerStauner


DerStauner
senior tag

a gauss puskához kell egy technikus. se nem janov-ban, se nem a skadowsk-on lévő nem jó. gondolom, akkor prypiatban lesz. még nem néztem át minden területet, de Zulu-t már megtaláltam az iskolánál, és elküldtem a főhadiszállásra. talán ő lesz az? ha nem, akkor hol találhatom? és az óvodába miért nem tudok bemenni?

(#1036) #19617792 válasza DerStauner (#1035) üzenetére


#19617792
törölt tag

Az a két technikus jó, csak doksik kellenek a gauss puskához. Igaz, csak homemade telepet tudnak hozzá készíteni, de azzal is mindent visz. :D

Zulu nem technikus, a Pripyati meg csak javítani tud, feljeszteni nem.

Óvodához van külön küldetés, amikor egy felderítő osztagot megkeresel, akik halottak, egyiknél lesz robbanóanyag, azzal berobbantod az óvoda ajtaját, bemész és egy fém-fa tákolmányt szétlősz, ez egy zavaróadó, amit az előbb megtalált csapat akart hatástalanítani.

(#1037) emre válasza DerStauner (#1035) üzenetére


emre
veterán

A gausst Kardánhoz vidd, nála lesz lőszer is hozzá.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1038) DerStauner válasza emre (#1037) üzenetére


DerStauner
senior tag

lőszerem már van, korábbról találtam 10 elemet. azokat a doksikat meg gondolom Prypiatban kell összeszedni valahol.

(#1039) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Szevasztok!

Meg kéne vizsgálnom egy anomáliát valami Svarog detektorral, de nem tudom hol a detektor. Nem a tudósnak kéne odaadnia? Beszéltem vele, és adta ezt a küldit, de detektort nem adott hozzá :/

(#1040) emre válasza VinoRosso (#1039) üzenetére


emre
veterán

A Svarog detektor a tudósoknál kapod, konkrétan az ottani fejlesztős csókától kell átvenni.
Épp úgy mint az anomália érzékelő kütyüket.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1041) #19617792 válasza emre (#1040) üzenetére


#19617792
törölt tag

Ha jól emlékszem a Svarogot akkor kapod meg miután a három Veles detektort leszállítod és mész néhány kört Janov és Zaton között.

(#1042) emre válasza #19617792 (#1041) üzenetére


emre
veterán

Valami nekem is rémlik ezzel kapcsolatban, de most nem emlékszek pontosan.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1043) P2000WRC válasza emre (#1042) üzenetére


P2000WRC
tag

Jól rémlik. Nemrég csináltam pont ezt a küldetést... Amikor szól Bagoly, hogy megérkeztek a detektorok (kb. egy nap elteltével, hogy átadtam az ex-clearsky-os Novikovnak), akkor még nincs vége, mert Szakáll és Bagoly között kis nézeteltérés adódik, amit nekem kellett megoldani. Inkább Szakállnak hittem, és elvittem neki az iránytűt. Mivan ha azt választom, hogy Szultán révén keresztbe teszek Szakállnak? Csak annyi lesz, hogy Szultán átveszi a boltot Szakálltól? Vagy akkor meg se kapom a svarog detektort?

(#1044) emre válasza P2000WRC (#1043) üzenetére


emre
veterán

A kettőnek szerintem semmi köze egymáshoz.
A svarog detektort lehet egy anomália mérés után kapod meg. :F
Az hogy vigyek 3 detektort a tudósoknak, amit majd megcsinálnak és visszaküldenek futárral küldetést én a game végén vettem fel. Egyébként én elvből nem haverkodtam a banditákkal, a hajó elfoglalásakor is inkább átálltam a stalkerek mellé, és szépen kifingattuk a martalócokat.
Meg másik esetben is amikor a banditáknak kellett volna valami tartozást magadni, hát elintéztem hogy ne kelljen. Ezek után már módszeresen lőttem ha fekete köpenyt láttam.

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1045) VinoRosso válasza emre (#1040) üzenetére


VinoRosso
veterán

A fejlesztős csókától :F Az sem ad lóf*szt se, már néztem :O

(#1046) P2000WRC


P2000WRC
tag

Én nem a tudósoktól kaptam a svarog-ot. Hermann prof adta a küldit, de semmilyen detektort nem kaptam. :F Aztán utána néztem, és kiderült, hogy előbb a "Veles" detektoros küldit kell megcsinálni. Leadtam a 3 "Veles"-t Novikovnak, majd egy idő után szólt Bagoly, hogy meghozta a futár a már átalakított detektorokat, így hát beugrottam hozzá, és közölte, hogy evvel még nincs elintézve, mert Szakáll nem teljesítette az üzlet ráeső részét, és ha akarok kapni jutalmat, akkor vele beszéljek. Hát lementem hozzá, de Szakáll meg azt mondta, hogy márpedig ő teljesítette az üzletet, és mivel nem volt szüksége a harmadik svarogra, ezért nekem adta, és azt akarta, hogy megszerezzem neki az iránytű képződményt. Vissza Bagolyhoz, az meg Szultánhoz küldött, hogy intézzük el Szakállt, hogy átvehessék tőle a boltot, de nemet mondtam, és kértem az üzlet rámeső részét. Elvittem Szakállnak az iránytűt, és ezzel keresztbe tettem Bagoly és Szultán tervének.

Igazad van emre, tényleg nem függ össze a svarog detektorral, de nem a tudósok adják, hanem Szakáll. Aztán lehet csak nálam történt így. :U
Amúgy nekem már kezdetektől fogva zöldek voltak a banditák, csak most lettek újra semlegesek, hogy Szakállnak segítettem. :DDD

Tehát VinoRosso, ne a tudósoktól várj svarogot, hanem ha leadtad a 3 "Veles"-t Novikovnak, menj vissza Zaton-ba, keresgélj képződményeket, vagy csinálj küldit, ha tudsz, és ha szól Bagoly, menj hozzá, ő ugyis Szakállhoz küldd, tőle meg megkapod a svarogot.

[ Szerkesztve ]

(#1047) emre válasza P2000WRC (#1046) üzenetére


emre
veterán

Akkor már csak azt nem tudom, hogy én kitől kaptam a detektort.
De volt esküszöm..... :DDD
Köszi a kiegészítést. :R
De ahogy belegondolok az előző két rész egészen szimpla mondhatni lineáris volt ezekhez a küldetésekhez képest. Vagy csak én voltam okosabb hogy emlékeztem rá mi hol van?

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#1048) #19617792 válasza emre (#1047) üzenetére


#19617792
törölt tag

Call Of Pripyat, Clear Sky az eléggé lineáris, Shadow Of Chernobylnak volt többféle befejezése.

Én úgy emlékszem, hogy le kellett szálítanom 3 Velest, utána várni, majd megjött a Svarog, de Szakáll és Bagoly valamilyen üzlet során összekaptak, rendezni kellett. Szultánnal viszont tönkre lehet vágni a Szakáll kereskedését, úgy, hogy le kell lőni egy-két stalkert, akiknek szintén Svarogjuk van és miután Szultán át vette a kereskedést, jutalmul részesedést kapunk az üzletből, amit mindig felvehetünk, ha van.

P2000WRC: F5, F5, F5 :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1049) P2000WRC válasza emre (#1047) üzenetére


P2000WRC
tag

Pedig ebben a részben csak 3 pálya van. Lehet, hogy a küldetések bonyolultságával próbálták áthidalni a jóval kevesebb helyszínt, ezzel is növelve a játékidőt.
Ha összeszámolnám hány óra ment rá sokszor egy-két küldetésre, mire rájöttem mi van...
A SoC-ban és a CS-ben nem emléxem olyan részre, ahol ennyit kellett volna agyalnom. Azokban csak arra ment el sok idő, hogy folyton meghaltam és tölthettem vissza az 1 órával azelőtti mentést. :DDD

Szerk.
EarL007: Valahogy az F5 mindig elmaradt a harcok hevében. :DDD
Na, akkor a következő nekifutásra kicsináljuk Szakállt a részesedésért. :P

[ Szerkesztve ]

(#1050) VinoRosso válasza P2000WRC (#1046) üzenetére


VinoRosso
veterán

Na így már kicsit világosabb. Viszont a Bagoly sem ad küldit, van olyan, hogy várjak amíg megkapja a detektorokat, de már egészen biztosan eltelt 2 nap a játékban, és még mindig az van, h várjak. Meddig kell várni :F

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.