Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27801) Riot Gin válasza Sensut (#27800) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

Az tuti hogy megöltél mindenkit a Bárnál :D Pedig csak menekülni kell az anomália elől, és ennyi. Nem kellett volna senkit kinyírni, még akkor se ha rád támadtak volna, ugyanis csak a bár őrei támadhatnak meg ok nélkül mikor üldöz az anomália.

Remélem sokat szoktál menteni, mert ilyenkor jól jön.

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#27802) hubai1979


hubai1979
őstag

Nézzétek meg jó sok küldi van benne.[link]

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#27803) Riot Gin válasza hubai1979 (#27802) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

Mond továrish, angolosítás nincs? Mert az elvtárs nyelv itt kihalt nálunk.

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#27804) ' Tzs , válasza Sensut (#27791) üzenetére


' Tzs ,
senior tag

Nagyon jó képek!

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#27805) Dhampir válasza SaGa59 (#27783) üzenetére


Dhampir
félisten

A halál ellen:

Megvan Kardán katonai cucca, csak az az érdekes, hogy többször is jártam az Irányító barlangjában, de elég hülyén mutatja meg a ládát, emiatt több ízben sem láttam meg a helyét.

A finom munkához és kalibráláshoz való szerszámok Zatonban megtalálhatóak?
Már szinte mindent bejártam, de egyenlőre több szerszámkészletet nem leltem.

Szakáll nem mondott semmit a bemérésről, vajon megint várni kell? :F

[ Szerkesztve ]

(#27806) SaGa59 válasza Dhampir (#27805) üzenetére


SaGa59
őstag

Szerszámkészletből nincs csak ez az egy. A szöveget meg csak úgy bennfelejtették.
Amikor a biztosítékszekrényeket végignézted, kaptál egy üzenetet, hogy vészjelzést fogtál rádión. Azt lekövetted? Az Alállomás közelébe vezet, ha jól emlékszem, egy halott megvilágosult futárt találhatsz a megjelölt helyen. Gyanítom őt is meg kell keresni, mert Szakállnál róla is beszélned kell.

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#27807) Sensut válasza Riot Gin (#27801) üzenetére


Sensut
őstag

A Halál Leple Alatt 2.0

Visszatöltöttem és megkíméltem mindenkit. Valami furcsa jelenség hatására bolondulnak meg az emberek és kezdenek egymásra lövöldözni. Kár, mert a lelőtt főnöknél annyi f@sza cucc volt, hogy rendesen meglepődtem, amikor elszedtem tőle. Többek között egy csúcs mesterlövészpuska, amivel később a toronyból simán leszedtem a laptopos tagokat a Vadvidéken. Most meg üres zsebbel megyek vissza a Barba :U és felkészülök a közelharcra, amikor a laptopot meg kell szereznem.
Na de mindegy, néhány dolog a moddal kapcsolatban, amit eddig tapasztaltam:
- a fordítás gyenge, ezt már mondtuk, de sajnos vannak minijátékok is amelyek szövege egyáltalán nincs lefordítva, így csak találomra nyomogatom a gombokat. Bár eddig még nem nyúltam mellé, szinte azt mondanám, hogy mindegy mit csinálsz, úgy is egy a vége.
- a sörétes Mossberg puskával valami baj van, nagyon késve reagál a ravaszra. A pocakos Protecta sörétest pedig olyan lassan tölti újra, hogy inkább nem is használom :( .
- gyakorta néhány méterre az orrod elé spawnolja a szereplőket, azok csak úgy megjelennek előtted a semmiből. Ez akkor rossz, ha épp ellenséget keresel, mert akkor már rég bajban vagy.
- a mod alapból egy Atmosfear verziót használ (nem tettem be a mellékelt AF 3-at), amiben a fények elég zavaróak, bármilyen beállítást használsz. Statikus megvilágítás természetesen nem megy (!), de ezek a túl csillogó fények éjszaka zavaróak. Viszont távolról elég élethűen hatnak, úgyhogy ...
- a mutánsokat elég szaporán meg kell szórni és sajnos nincs jutalom. Nem ad trófeákat, így jobb elkerülni őket, mert csak golyópazarlásra valók.
- találtam egy rossz pályaátlépőt is: Dark Valleyben a Cordonra jelzett átlépő bedob egyenesen Zatonra, ami így az elején eléggé bekavarhat. De később jól jöhet, úgyhogy ez egy jóindulatú bug.
- evéskor vagy gyógyításkor itt is valós időre kapcsol át a tevékenység, viszont itt elég látványosan meg is animálták a cselekvést. Pld. gyógyításkor a játékos elteszi a fegyvert, előveszi a fecskendőt és beadja magának a cuccot. Evéskor meg a kezedben is tartod azt, amit épp eszel. Legfaszább a vodka: kidugaszolja az üveget, és jól meghúzza, aztán jön a szédülés :)
A mod nagyjából a Lost Alphás pályákat használja és a nehézségi szint normális, vagyis az alapjátékok szintjén pörög. A sztori mindenféle kísérletekről szól, rengeteg a tudós és mindenféle anomáliákkal kísérletezünk, vagyis ebben segédkezünk a tojásfejűeknek. De vannak akció dús mellékfeladatok is. Szerintem be fog jönni ez a mod ha végre lesz rendes fordítása. Így azonban, a sötétben tapogatózva alig értem miről van szó, mivel elég sok a szöveg és mellesleg nehéz nyelvezete is van a témája miatt.

[ Szerkesztve ]

(#27808) Dhampir válasza SaGa59 (#27806) üzenetére


Dhampir
félisten

Amikor a biztosítékszekrényeket végignézted, kaptál egy üzenetet, hogy vészjelzést fogtál rádión. Azt lekövetted?

Már nem emlékszem rá, mert még viszonylag a játék elején jártam végig a biztosítószekrényeket, de le fogom ellenőrizni az Alállomás környékét, hátha kihagytam valamit.

Köszönöm!

(#27809) Riot Gin válasza Sensut (#27807) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

A mutánsokat lehet majd csonkítani, csak meg kell venned a képességet a bazi nagy PDA-dban, a középső billentyűnél a 3 közül. Van fejlődés fa. + tudsz csinálni cuccokat, csak meg kell hozzá vegyed az alkatrészeket.

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#27810) Sensut válasza Riot Gin (#27809) üzenetére


Sensut
őstag

Láttam éppen, sikerült is megvennem ezt-azt. Viszont azt hiszem abba hagyom, mert már idegesít ez a fordítás. Akkora baromságok vannak benne, hogy röhej. Megvárom, amíg lesz egy jobb, nem rontom el az élményt ezzel a szöveggel :(( .

(#27811) Riot Gin válasza Sensut (#27810) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

Szerintem mire az tényleg kijön, az angol fordítás hozzá, addigra én már tolószékben leszek 2 méteres ősszakállal.

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#27812) SaGa59 válasza Riot Gin (#27811) üzenetére


SaGa59
őstag

Most egy kicsit én is hanyagolom a mod fordítást (tényleg, valaki nem akarja átvenni a Halál ellen 2-t, nagyjából a fele kész van?) mert az egyik sztalker könyvet fordítom a kiadónak, hogy ne járjanak úgy vele, mint az első résszel (Halálos Zóna) és ez legalább 3 hónapig lefoglal erősen....

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#27813) Dhampir válasza Riot Gin (#27811) üzenetére


Dhampir
félisten

S már csak a Gyegtyarjev őrmester névre fogsz reagálni. :DD

(#27812) SaGa59

Rajtad kívül itt nem sokan tudnak oroszul, de valószínűleg még angolul is csak kevesen. :(

A könyv fordításával többre mész, azzal legalább kenyeret is kereshetsz az ingyér-munka helyett. :K

[ Szerkesztve ]

(#27814) Sensut válasza Riot Gin (#27811) üzenetére


Sensut
őstag

Aszondod? Akkorra már nekem se lesz sok hátra :K . Ami azt illeti még nem akadtam el a szöveg miatt, csak éppen nehezen, vagy egyáltalán nem áll össze a kép arról, hogy épp miről is beszélnek. Legtöbbször csak nyomom a válaszokat saccolva, mert elolvasni semmi értelme, mintha eszperantó lenne, - aztán klikk és új feladat. Legalább a feladatokat jelzi a térképen és azoknak a szövegük konkrét. Ámbátor amikor Burrt meg kellett sebezni, csak véletlenül jöttem rá hogy ő a célpont, mert mérgemben lelőttem őket addig ácsorogtak ott és nem történt semmi, s akkor a feladat teljesült :F .
Majd holnap folytatom, lássuk mi lesz tovább, mert érdekelne ám marhára. Épp útban voltam Zatonra mikor abbahagytam.

(#27815) Riot Gin válasza Sensut (#27814) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

Rendes, angol fordításnál (ami több mint a "machine translate") ott kiveszem a szövegből hogy mi a f...mat akar az ember tőlem, mit vár el tőlem, stb. De itt ?! Ez ilyen argentin túlélő angol - angol amerikai szöveg fordítás, amire maximum a szétdrogozott elefántok képesek megérteni. Kajak, vicc nélkül. Játszottam én már nem egy, nem is kettő angol játékkal, angolul, és megértettem őket. ( Volt olyan amit elsőre nem mindig sikerült, de másodjára - harmadjára igen, de ha elakad az ember ugye, ott a végigjátszás videó.)

Ha a végig játszás videók - Call of Pripyat és a modoknak vannak végigjátszásaik a tisztelt tube-on (you nélkül), igen ám, csak többsége orosz, és akkor nézek egy ilyen végigjátszás félét, oroszul, akkor tök jó ez a mandarin kocsma stílusú karattyolás, de egy idő után szó szerint kicsit idegesít, és kinyomom.

Pl ez a helyzet a "A halál leple alatt 2." -vel is. Elakadtam, nosza, nézzünk róla végigjátszás videót, angolul keresem, hát sorry nincs, oroszul - van annyi mint amennyi azokból van -. És igen. Imádom az orosz karattyolást. Talán azért nem értem őket, mert nem tanultam oroszul és soha nem ittam vodkát. ( És nem is szeretem!)

Azért remélem, ha épp időben kijön az a nyavalyás, rendes, tisztességes angol fordítás, akkor játszani fogok vele. ( De ez remélem, ennek a fordítási ideje nem olyan lesz remélem, mint a Fallout New Vegas magyar fordításé, mert az már lassan 5 éve, készül. Jó lassan!)

Most egyébként a modban az x-16 labor megtalálásánál tartok, és nem tudom honnan kéne információt szerezzek róla, MERT ANNYIT SE ÍR RÓLA EZ AZ ANGOL FORDÍTÁSNAK GÚNYOLT MANDARIN NYELV, hogy merre felé kéne keresgéljek.

A Duty-tól elfogadtam a feladatokat, és kinyírtam a Katonai raktáraknál a Szabadságosokat. Kaptam érte kemény 2000 pénzt. ( Páncél javítási költségek, lőszer költségeket nem sorolom, mert ami a szabadságosoknál volt felszerelés, hát, őszintén: nem voltak eladható állapotban.)

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#27816) Dhampir válasza Riot Gin (#27815) üzenetére


Dhampir
félisten

Nincs mese, meg kell tanulni oroszul, az is egy világnyelv. :)

(#27817) Riot Gin válasza Dhampir (#27816) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

нет!

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#27818) Sensut válasza Riot Gin (#27815) üzenetére


Sensut
őstag

Engem először Legion küldött az X16-ba valamit leszerelni mellékfeladatban (ne kérdezd hogy mit, mert fogalmam sincs), miután semlegesítettem egy aknát a Raktáraknál. Ez még az elején volt, és halasztottam, nem mentem oda. Másodjára akkor küldtek oda, miután beszéltem a Csapossal a főfeladatban. Elindultam Yantar felé, mert ugye a labor ott van. Még nem értem oda, itt tartok. A másik mellékszálon már Zatonba küldtek, ez az a banditás mellékfeladat, ami tököm tudja miről szól, csak követem a jeleket.

[ Szerkesztve ]

(#27819) Riot Gin válasza Sensut (#27818) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

Jó a fordítás mi? :D Azt se tudjuk mit miért csinálunk a játékban, de csináljuk :DD

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#27820) shield


shield
Topikgazda

A Diverzansban van egy szívatós dolog, szereztem egy Thunder Breakwater-t a hozzá gyártott távcsővel, nagyon jó fegyver. Random csinálja, hogy ha célzott lövést akarok leadni, akkor végtelenségig rázoomol (Nem lesz fekete a kép).
Sajnos ezt csinálja távcsővel is. Van amikor nincs semmi baja. Nem tudom, talán a fegyver konfigurálásnál kellene talán valamit variálni.

Ha VALAKI tudja rá a megoldást, legyen szíves segíteni!

ZOOM jó, ZOOM nem jó! :W

Fájl buheráló kerestetik! :))

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#27821) xFreex válasza shield (#27820) üzenetére


xFreex
aktív tag

Ha feltolod valahova fegyver ltx fájlját akkor talán tudok segíteni. Ha rászerelhető az irányzék akkor kellene még a weapons.ltx is.

Más fegyvernél is csinálje ezt a végtelen zoom-ot vagy csak az említettnél?

- This one is a live one. - BULLSHIT! You're lying. - Let the zone take me if I am...

(#27822) Sensut válasza Riot Gin (#27819) üzenetére


Sensut
őstag

Ja, még nem volt ilyen a Stalkerben :) .

Na, de túljutottam az X-16-on. Ha neked még nem sikerült, leírom: A lényeg az, hogy mikor megkapod a főküldetést, hogy keress infot az X-16-ban, nem jelzi ki a térképen a célt, de Yantarba kell menni. A mozgó labornál lesz egy irányító s egy halom mutáns, azokat ki kell nyírni, s akkor jelenik meg a sárga küldetés folytatása, hogy menj be a mozgólaborba. Ott van egy tudós, éleszd fel és ő ad egy mellékfeladatot. Itt a sárga küldetés újra megszakad, de le kell menni az X-16 laborba a megszokott úton, fent a gyár udvarán, és ott újra folytatódik a szál. Ott lesz az alsó vezérlőpultnál egy zsoldos, vele kell beszélni az anomáliáról. Ha megvan a melléküldetés is Legiontól, akkor ezt a vezérlőpultot kell lekapcsolni egy minijátékon keresztül. Annak az a lényege, hogy megnyomva a gombot, megjelenik még egy gomb. Azt is megnyomva a feladat teljesedik, de megjelenik egy harmadik gomb is, azt ne nyomd meg, mert akkor a feladat újra visszaáll és a vezérlőpult már nem használható újra. Az valami reset lehet, vagy mi a franc. Ez után visszamész a mozgólaborba hogy beszélj a tudóssal, mert megígérted neki. Jön a bla-bla és végül mindketten átkerültök Polesiebe, ahol folytatódik a főszál.

[ Szerkesztve ]

(#27823) SaGa59 válasza Sensut (#27822) üzenetére


SaGa59
őstag

Ez a Polesie szóba kerül a Halál Ellenben is, onnan jött Szakáll meg Goblin a Szkadovszkra. Erődmelléknek lehet magyarul nevezni, már Fehéroroszországhoz (Belorusszia) tartozik és gyakorlatilag ez a Zóna északi oldalának a Kordonja.

[ Szerkesztve ]

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#27824) Sensut válasza SaGa59 (#27823) üzenetére


Sensut
őstag

Az az. A STALKER 2 -t a Zóna másik felére kellett volna tervezni, azokra a területekre, amelyek eddig nem jelentek meg. Kíváncsi leszek Dead Lakes-re, hogy az mi? A térkép szerint vannak rajta épületek is, az átjáró pedig az erőmű hűtővíztározóitól indul, vissza Pripjáty irányába. Talán egy olyan tavas terültet, ahonnan a vizet szivattyúzták a tározókba? Ez kíváncsivá tett, úgyhogy legalább addig megyek a játékban, amíg oda nem érek, hogy lássam mi az.

(#27825) hubai1979 válasza shield (#27820) üzenetére


hubai1979
őstag

Mester csinálgatod lassan a magyarosítást a Diverzans történethez?

Most nem játszom semmivel. elment a kedvem.

[link]
Vele játszotam, de olyan üres.

Megyek dögleni.

[ Szerkesztve ]

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#27826) shield válasza hubai1979 (#27825) üzenetére


shield
Topikgazda

Igen, csak a párbeszédek belassítottak.
Nagyon bejön a mod. Minden nap van valami 'ellen' a területen (Zaton).
xFreex épp a Thunder Breakwater távcsövének baromkodásait korrigálja, amúgy rohadt jó fegyó.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#27827) hubai1979 válasza shield (#27826) üzenetére


hubai1979
őstag

Ja igen csúnyán tud kaszálni,egyépként nekem is meggyűlt vele a balyom, egyszerűen nem álitgatam rajta a távolságot és nem volt vele anyi gond, csak akkor ha átmentem vele egy másik területtre mondjuk Janovra.
Vissza álítotam rajta a zummot és már ment is a kaszálás,egyépként tényleg nyomás alatt tart folyamatosan a mod,nem tudod hogy mikor támad meg egy pókraj vagy valami hasonló mutánsvihar.

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#27828) Sensut


Sensut
őstag

A Halál Leple Alatt 2.0

Befejeztem. Illetve csak a főszálat, ami elég rövid ahhoz képest, hogy mennyi pályát tartalmaz ez a mod. A főcselekmény lényegében a SOC - CS pályáin játszódik, felvisz egész a körhintás Pripjátyig, majd vissza a Mocsárba és a Vörös Erdőbe, hogy a végén egy, immár harmadik vadonatúj pályán érjen véget, minek neve nincs és a térképen se jelenik meg mint elkülönített terület. Ez egy buja erdős rész valahol a Vörös Erdő mellett van, ahova az út a Limanszkba vezető híd alatt indul végig a folyómederben.

A modban van még két másik mellékszál is. Az egyik egy csaló bandita üldözése végig a Zónán, melyet követtem egész Zatonig. Ott viszont abbahagytam a förtelmes fordítás miatt, mivel rengeteg itt a duma és nem érteni belőle semmit. A másik mellékszál egy tudományos, rádiózós-jelkövetős sztori, amit szintén feladtam, mert valamit valahol, szintén a rossz fordítás miatt, elrontottam és egy idő után teljesen leblokkolt az egyik feladata. E két mellékcselekmény egyike vihet fel az erőműhöz és Dead Lakes-be, gondolom, mert egyelőre nyitott utat még nem találtam oda Zatontól.
Alapjában véve nem egy nagy durranás ez a mod, inkább a három új pálya teszi érdekessé. Még mindig kiforratlannak találom, mert a rengeteg terület benne 90%-ig kihasználatlan. Vannak benne új karakterek, rengeteg új fegyver, jó megoldások, de ezek szó szerint fölöslegesek. Szerintem még mindig befejezetlen ez a mod. A képességfejlesztő PDA is erre utal, ami olyan képességeket és lehetőségeket tartalmaz, amire egyáltalán nem is volt szükség:

Remélhetőleg ezért is nem készült el még a beígért angol verzió, mert még mindig dolgoznak a modon. Viszont már így is sokkal jobb, mint az előző verziója volt. Talán megérjük, hogy el is készüljön egy napon.

Ez a hétszépség is tétlenül ácsorog a Mocsárban, holott jobban festene mondjuk a Bárban :) .

(#27829) Riot Gin válasza Sensut (#27828) üzenetére


Riot Gin
aktív tag

Lájkolom a hölgyikét sensut! Remélem tényleg dolgoznak még a modn, mert ez így még gáz.

Riot Gin's Outfit addon Suspended since 06.2018. https://vk.com/hrg_projects

(#27830) Dhampir válasza Sensut (#27828) üzenetére


Dhampir
félisten

Zombik voltak benne?

(#27831) Sensut válasza Dhampir (#27830) üzenetére


Sensut
őstag

Vannak zombik is, fegyveresek. Ha jól emlékszem a Lost Alphaban van az a csapda, amikor a Szeméttelep-Bar átlépőnél mindig respawnolja a zombikat. Na, ez a csel itt is meg van és jó pénzkeresési lehetőség, mivel rengeteg cucc van ezeknél a zombiknál. Nem is kell egyéb, elég csak átlépni valahova a Szeméttelepről és vissza, s a zombik már megint ott vannak. Viszont a Bartól érkezve a Szeméttelepre nem árt vigyázni, mert egyenesen a zombisereg közepén találjuk magunkat :K .
A Vörös Erdőből átugrottam Jupiterre és valahol fenn a Szennyvíztisztítónál kötöttem ki, ahol roppant mutáns és zombisereg várt. Alig éltem túl, el kellett menekülnöm. Még nem adtam fel, ide-oda ugrálok céltalanul és fejlesztem magam amíg lehet. Sajnos nincsenek már mellékfeladatok, úgyhogy kénytelen leszek süketen követni még a banditát, hátha ezzel eljutok Dead Lakes-be, mert a másik rádiózós szál teljesen behalt. Ez a Dead Lakes elég ígéretesnek tűnik, kíváncsi vagyok mi van ott? Biztosan egy zombitanya :D .

(#27832) borovi


borovi
aktív tag

Hali kollégák! Találtam egy érdekes cikket a Stalkerokban is nagy kedvvel használt G36 gépkarabélyról itt.

[ Szerkesztve ]

(#27833) Dhampir válasza Sensut (#27831) üzenetére


Dhampir
félisten

A második részben remélhetőleg nincsenek olyan hülye feladatok, mint az elsőben; gyógyítás, stb. :F

(#27834) shield válasza borovi (#27832) üzenetére


shield
Topikgazda

Ez nem semmi.
Javaslom a 176 ezer darabot átadni Kardánnak és Nitrónak tuningolás céljából vagy a hazafiaknak használat céljából.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#27835) Dhampir


Dhampir
félisten

Sziasztok!

A Braz modnak a v1.6.1 a legutolsó verziója vagy kiadtak frissebbet? :F

Ezt találtam

[ Szerkesztve ]

(#27836) rétisün válasza Dhampir (#27835) üzenetére


rétisün
veterán

azt hiszem, az az utolsó, ha jol emlékszem én is azt játszottam végig.

war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!

(#27837) Dhampir válasza rétisün (#27836) üzenetére


Dhampir
félisten

Köszi a megerősítést!

(#27838) hubai1979 válasza Dhampir (#27837) üzenetére


hubai1979
őstag

Itt is van egy történet,[link]

Találsz közöte kető darab javítást azokat is szed le. És Saga apánk valahól segítet hogy mit kel átírogatni hogy könyeben fuson és be vált.

[link]

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#27839) Sensut válasza borovi (#27832) üzenetére


Sensut
őstag

Azért nem hiszem, hogy azt a műanyag burkolatot annyira nehéz lenne valami más anyaggal helyettesíteni. A Stalkerben ez a kedvenc fegyverem a NATO-sok közül, mert mindenre jó. A szimpla G36 jó távcsöves, felfejlesztve akár mesterlövészetre is jó. Az MK G36 pedig jó rohamfegyver. De való igaz, mintha kicsit gyorsabban tönkremennének a játékban is, mint a többi, főleg az orosz fegyverek. Miért is nem kértek tanácsot a németek Nitrótól vagy Kardántól? :D

(#27840) hubai1979


hubai1979
őstag

Ez még a mi Stalkerünk?

[link]

mEGYEK ALSZOM EGYET LEHET HOGY TÚL FÁRADT VAGYOK.

[ Szerkesztve ]

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#27841) SaGa59 válasza hubai1979 (#27840) üzenetére


SaGa59
őstag

A címe mindenesetre helytálló:
Gyigtyarjov rémálma...

STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

(#27842) hubai1979 válasza SaGa59 (#27841) üzenetére


hubai1979
őstag

Gondolom ők veték át az alfások helyét,de nem szaroznak dobják a gránátot meg ahogy menek látszik hogy nem vacakolnak.
Majd egyszer kipróbálom, ugyis van már bőven amit kihagytam.

[ Szerkesztve ]

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#27843) shield válasza hubai1979 (#27842) üzenetére


shield
Topikgazda

Jó lehet ez a mod, a SHOKER moddal együtt is tolják.

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#27844) Dhampir válasza hubai1979 (#27838) üzenetére


Dhampir
félisten

Nem rossz, köszi szépen! :R

Igazából az villanyozott fel, hogy ez egy javított verzió, de eszerint kell még vele molyolni-buherálni.

(#27845) hubai1979 válasza shield (#27843) üzenetére


hubai1979
őstag

Ja, de nem igazán találtam hozzá normális helyet ahonnan lelehetne tölteni frankón.

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#27846) hubai1979 válasza Dhampir (#27844) üzenetére


hubai1979
őstag

Nagyon szívesen,ha találok valamit úgy is közzé teszem,

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#27847) hubai1979 válasza shield (#27843) üzenetére


hubai1979
őstag

It találtam meg az egyik javító ezközt,nagyon ott van ez a mod ahogy lassan készűl hozzá a magyarosítás úgy jönnek a dolgok elő,nagyon nagyon jó mod.

[ Szerkesztve ]

Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.

(#27848) ' Tzs ,


' Tzs ,
senior tag

Nocsak, Stalker horror mod?
Tud erről valaki valamit?
SlenderMan mod

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/

(#27849) borovi válasza hubai1979 (#27840) üzenetére


borovi
aktív tag

Hát nem tudom, azok a pálmafák meg jókora fikusz levelek éngem kicsinyég zavarnak.

(#27850) Dhampir válasza ' Tzs , (#27848) üzenetére


Dhampir
félisten

A Stalker világa önmagában is eléggé horroros, de biztosan lehet még fokozni a nyomasztó hangulatot.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.