Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#4016) Kobe válasza zack (#4007) üzenetére


Kobe
veterán

ha ez megnyugtat, nekem ez az első okostelefonom, előtte max nokia 6300, sony ericson w310i, samsung u800, stb volt, és 2 napja folyamatosan meglepődök azon, mennyire okos és következetes : szinte mindenben rávezet arra, mit kellc sinálnod, merre kell lapoznod, mit hogy kell átrendezned. Nekem nokiaknal ez nem jött le annyira. Bővíthető, de ember legyen a talpán aki kezesjószággá akarja tenni. itt viszont annyi apróság és figyelmesség van a szoftverben, hogy gyakorlatilag lehetetlen mellényúlni vele.

A zenéről: épp most tesztelgettem. Szerintem eddig sem szarral guritós kombóval toltam - samsung k3 + sennheiser cx300 + spéci firmware sokféle beállítással, de meglepődtem mennyire szebben szól defaulton a wave. Egyszerűen jobbak a mélyei és jobban belesimul az énekhang a háttérzenébe is. a K3 is ütős, de ott még a legjobb rock presettel sem sikerült igazán pontos és mély mélyeket kicsikarnom (pedig cx300ban van potenciál bőven, előtte a sony e w310imben található emgabass funkció hiányzott....waveben kb a default az SE-k bass és mega bass tartománya között van)
A gyári füles....hát....átlagos....Semmi extra, nekem kicsit bumfordi a sennheiserhez képest, a kábel is vastagabb, de jó minőségű, de már ránézésre is jobban gyűrődik,a füles maga meg túl steril hangzású, lehet hallani a tartományokat de nem igazán áll össze koherens zenévé, az ének túl közelinek hat a háttérben valahol duruzsoló szólamokhoz képest, a magasabb hangok talán kicsit túl csilingelősek és hiányzik a dübörgős mély.
A szoftver meg....simán kezelhető, gördülékeny, nem akad, és még jól is néz ki. De pl nem árt tényleg cover art al és metadataval jól felszerelt albumokkal telipakolni a telót, akkor még látványosabb/még jobban áttekinthető

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.