Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#4301) Bayzee5 válasza zack (#4300) üzenetére


Bayzee5
tag

Nem. Persze nem zárom ki az elszórás lehetőségét sem :) Valószínűbb azonban, hogy nem volt benne.

Viszont kicsit visszaolvasva látom, hogy gmail-t exchange active sync-en keresztül is lehet szinkronziálni, akinek kell.

(#4302) Szuszoka


Szuszoka
csendes tag

Ezt nehezen hiszem el...Mármint nem neked, de szerintem ez nem lehetséges... Nem tudom a gmailt használni azért, mert T nél veszem? Ez felháborító... Na, most megint az iphone felé hajlok (már a régi felé...) Győzzetek meg hétfőig!:)

(#4303) peterk válasza erdoke (#4298) üzenetére


peterk
senior tag

A böngésző tudja. Én is kb. 3 nap után jöttem rá, szóval nem magától értetődő a helye. :) Jobb lenne egy dedikált ikon neki.

Megnyitod a böngészőt, behozod az alsó menüt, és a kedvencek gombra (vagy mi a neve, egy lap és előtte egy csillag) kattintva bejön egy oldal és a tetején egy tab. Innen már megtalálod. :)

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4304) Szuszoka


Szuszoka
csendes tag

Ájájáj! Akkor légyszives magyarázzátok el nekem! Az egyértelmű számomra, hogy a böngésző tudja a gmailt...Én 2010-ben azért elvárom egy telefontól (ezesetben szolgáltatótól), hogy automatikusan megérkezzenek a leveleim a készülékre, ne kelljen a böngészőbe turkálni, bizonyos időközönként - mondjuk óránként - töltse le autómatikusan a leveleimet és csipogjon, ha új üzenetem vagy facebook bejegyzésem érkezett...Ez nagy kérés? Most akkor tudja ezt a T-s vagy nem? Nem ez az exchange? (bocsi, szőke....)

(#4305) csofti


csofti
tag

baszki, mostmá írjatok valami jót is erről a készülékről, mer nem akarok inkább a galaxy s ért plusz 65 ezret kicsengetni, abból a 65ből még vennék egy olcsó basszusgitárt, meg egy kezdő teleszkópot :)) na :) hajrá :) GTALK kell nekem, meg push email, tudja mostmá ez a bigyó, vagy mivan. mer megkérdeztem már, válaszoltatok is, de a sok panasz teljesen lelomboz :) :R :R :R :R :W :R :R :R

ja igen, szuszóka jól kérdez :) monnyuk én függetlenül venném

Karma, te elég csalódottnak tűnsz a készüléket illetőleg, a legtöbb hozzászólásod végén egy kék arc van.---> :( Vagy ez alapbeállítottság? ;] :R

[ Szerkesztve ]

cs

(#4306) peterk válasza Szuszoka (#4302) üzenetére


peterk
senior tag

Dehogynem tudod. :) A gmail csak annyit tud, hogy ad a kapcsolatnak egy gmail ikont, plusz a beállításokat tudja "fejből". De természetesen fel lehet venni ugyanilyen beállításokkal manuálisan is.

Az exchange activesync pedig push szinkronizációt ill. contact syncet is megoldja. A beállításai már többször le lettek írva itt a topicban, keress rá az "activesync" szóra.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4307) peterk válasza Szuszoka (#4304) üzenetére


peterk
senior tag

Ezt tudja természetesen. Le is tölti, figyelmeztet is, stb.

(Az exchange activesync-nek ne tévesszen meg a neve, de ez való a gmail push szinkronizációhoz is ill. a gmal kontaktokhoz is. ;) De, mint írtam, neked szerintem elég lesz sima mailboxként felvenni. Azt is tudja. ;))

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4308) peterk válasza csofti (#4305) üzenetére


peterk
senior tag

Gtalk egyelőre nincs. Minden más van.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4309) zack válasza csofti (#4305) üzenetére


zack
nagyúr

Sok a panasz? Androiddal vessük már össze egy kicsit. Amikor kijött az Android, egy bugos vacak volt és egy hajítófát se ért (számomra). Persze most már használhatóbb, de 2.1-nél tartanak. A bada jelenleg 1.0 verziónál jár, és bár (még) nem tökéletes, teljesen használható, és gyors. Jelen állapotában is megállja a helyét a többi OP rendszer mellett.
Vannak speciális, szubjektív problémák, mivel mindenki másra használja. Úgy veszem észre, szinte minden jól és stabilan működik, és ezek az egyedi hibák vannak kiemelve. Lehet a tulajok nagy százaléka ezekkel a hibákkal nem is fog találkozni. :U

Bár még nem laktam be, és még mindig ismerkedem, eddig nem találtam semmi zavaró dolgot. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#4310) lackaba


lackaba
tag

Letölthető az XXJF7,vajon milyen változásokkal?zack:teljesen egyetértek veled,ez 1 használható elfogathatóan működő telefon.Hibát meg úgyis lehet találni mindenben,saját magunkban is .

[ Szerkesztve ]

(#4311) zack válasza lackaba (#4310) üzenetére


zack
nagyúr

Én majd csak akkor cserélek JF1-ről, ha mindenki elégedett lesz az újjal, ill. lesznek benne tapasztalható pozitív változások is. ;)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#4312) lackaba válasza zack (#4311) üzenetére


lackaba
tag

Nálam az XXJF4 van,ebbe már benne vannak a magyar ékezetes betűk.Más különbséget eddig nem vettem észre.Talán majd a Bada 1.1-nél.

(#4313) zack


zack
nagyúr

Egyébként 1-2 apróságot én is vélek felfedezni ami negatívum, de úgy gondolom ezek nélkül is lehet élni, bár az is lehet csak én nem találtam meg a beállításukat.
Jó lenne ha rezegne minden érintésre. A pittyenés tök jó, de engem idegesít, és bár a rezgés be van kapcsolva, nem mindenhol rezeg, így 1-es fokozaton kellett hagynom a pittyegést.
A másik, hogy nem lehet külön-külön jelzést választani a bejövő sms ill. email üzeneteknek, mert egybe kezeli őket, tehát egy hang rendelhető hozzájuk.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#4314) KlinkerDR válasza zack (#4313) üzenetére


KlinkerDR
csendes tag

Hello!

Elárulnátok hogy hol lehet a billentyű pittyegés hangerejét állítani?

ÜDV!

(#4315) Kobe válasza KlinkerDR (#4314) üzenetére


Kobe
veterán

hangerőszabályzóval lehet változtatni

T-nél nekem sem adtak memokártyát, de ez meg az aszfalt hiánya legyen a legnagyobb gond :)

Bayzee: keress rá egy korábbi hszemre, elvileg lehet gyári szoftra frissiteni garis feltételek között, kérdés emgéri-e: a samsung mobile shopoknál még nincs helyben elérhető szoftver, tehát beküldik a központba budaörsre (alaphangon 3-4 munkanap szerintem) és ott sem biztos hogy pl egyből rárakják a JF7-et.
Ha rám hallgatsz, várd emg míg lesz Bada 1.1 vagy valami tényleg érdemleges frissítés, vagy adj nekik pár hetet míg a shopok is kapnak egy cd-t és helyben tudják frissiteni.

(#4316) zack válasza KlinkerDR (#4314) üzenetére


zack
nagyúr

Menü-beállítások-hangprofilok-normál-rendszer.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#4317) Bayzee5 válasza Kobe (#4315) üzenetére


Bayzee5
tag

Ha mélyen magambanézek, igazából csak a szépérzékemet piszkálja. Tök jól elvagyok ezzel is. MSN-t szerintem meg lehet oldani rá -parlingo-t utólag is fel lehet pakolni. Asphaltot azé' hiányolom, de hát van NFS, jó az is :)

A központ az nem ott a budafoki úton van? Mert az úgy általában nem esik nekem annyira ki. Még lehet, hogy bepróbálkozom egyszer, unalmas óráimban.

Viszont egy kérdés, facebook alkalmazásban, ha van egy event invite-om, ott a részletek hol tudom megnézni? Csak annyit látok, hogy "XY invites you" (ennyi és nem több), alatta pedig 3 gomb a részvételi szándékom állítására. Ez azért magába még kevés :)

Mai nap kihívása a navigáció élesítése. Tegnap autópályán kipróbáltam, bár térkép híján csakbepozícionálásra jó, abba viszont nem volt lassú. Nem mondom, hogy felveszi a versenyt egy Garmin navival, de láttam már sokkal-sokkal rosszabbat is.

(#4318) Kapanyél válasza zack (#4313) üzenetére


Kapanyél
őstag

Engem sokkal jobban zavar, hogy ha rezgéses hangjelzést választok, akkor amint leveszem a hangerőt minimálista, a rezgés erejét is leveszi... Semmi értelme. Legalább lehetne a rezgés erősségét külön is állítani, de nem.

A másik nagyon hiányzó dolog a hangprofilok gyors váltási lehetősége. Amatőr dolog.

Szintén hiányzik a felső kapcsolatok menüből a beállítási lehetőség. Hogy ne csak bekapcsolni lehessen azt a nyomorult Bluetooth-t, hanem pl. hosszan nyomva keresni is lehessen eszközt. WiFi-nél szintúgy.

A telefonkönyvnél jó ötlet az oldalsó ABC sávos gyorskeresés, de lehetetlen pontosan odaállítani, ahová szeretnéd. Nagyon hiányzik alulról egy betűlista, ABC sorrendben, nem QWERTY-vel.

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#4319) user137 válasza csofti (#4305) üzenetére


user137
őstag

Gtalk és AIM van a legutolsó JF4-es firmware-ben.

(#4320) user137 válasza erdoke (#4298) üzenetére


user137
őstag

böngésző => kedvencek ikon => RSS-feed tab

(#4321) erdoke válasza peterk (#4303) üzenetére


erdoke
titán

Hmm, megnézem majd, kösz. Mindenesetre nem ártana egy különálló kliens, vagy még inkább egy Google Reader szinkronizálásra is képes alkalmazás.

(#4309) zack
Azért én úgy érzem, komoly túlzásokba esel. Mondom, én milyen hiányosságokat találtam pár nap alatt, amik akár WinMo, akár Symbian, akár iOS alapú csúcskészülékeken alatt kiválóan megoldottak:
- A készüléken nem lehet normálisan böngészni, mert nem tördeli be a szöveget, amikor olvasható méretűre nagyítom az oldalt.
- Az email kezelése erősen foghíjas, nem lehet egyszerre több levéllel kezdeni valamit (kijelölni áthelyezéshez, olvasottá tenni, stb).
- Nem tudsz programokat vásárolni, hiába szeretnél.
- Nincs fényérzékelő, ráadásul a fényerő kb. 8 menüpont mélységben állítható.
- Magyarországon részletes térképpel bíró navigációs alkalmazás nuku.
- Nincs elemlámpa funkció a LED-hez.
- Nincs különálló RSS olvasó, Google Reader szinkronizálás.

Biztosan lesz még bőven, csak azokat említettem, amiket a feleségem telefonján észrevettem 3 nap után.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#4322) Kapanyél válasza lackaba (#4310) üzenetére


Kapanyél
őstag

Ázsiaiban van már JG1 is. Nincs kevdem össekombinálni... :)

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#4323) Maegoss válasza erdoke (#4321) üzenetére


Maegoss
tag

"- A készüléken nem lehet normálisan böngészni, mert nem tördeli be a szöveget, amikor olvasható méretűre nagyítom az oldalt."

Legjobb tudomásom szerint ezt az iOS Safarija se tudja (legalábbis az iPod Touch-omon, amin iOS4 fut, nem tudja)

[ Szerkesztve ]

(#4324) AS válasza erdoke (#4321) üzenetére


AS
félisten

- Nem tudsz programokat vásárolni, hiába szeretnél. ezt itthon sem WM el sem Androdal nem lehetséges...
Ősszel már lesz ilyen előbb lesz mint andoridra vagy WM re.

Legtöbb hiba azért van mert nincs PR Social hubod amit majd előlehet fizetni elvileg...

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#4325) taschner


taschner
aktív tag

Hali.
Tudom ,hogy volt már de meg kérdezem nekem van egy microsdhc kingston 16 gb class 2 mem. kártyám és nekem is szaggat az avi film.Most rendeltem egy calss 6 mem. kártyát kingston remélem azon nem fog vagy fölös pénz ki dobás volt?
Kérem a gyors válasz mert még vissza mondhatom.

A motorozás egy élmény!!!

(#4326) AS válasza taschner (#4325) üzenetére


AS
félisten

Hamarosan kiderül :D

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#4327) peterk válasza erdoke (#4321) üzenetére


peterk
senior tag

Az email kezelése erősen foghíjas, nem lehet egyszerre több levéllel kezdeni valamit (kijelölni áthelyezéshez, olvasottá tenni, stb).

Áthelyezni, törölni lehet csoportosan is. (Email fiókban hárompontos menü, törlés/áthelyezés, és voila.) Csak az olvasottá tételre nincs tömeges lehetőség.

Én zack-al értek egyet, annak ellenére is, hogy nekem is van pár funkció ami nagyon hiányzik. De bármelyik topicba is olvasok bele, ötven poston belül ott is összejött néhány funkció amit a userek felvetettek és nekem is hiányozna. Ez van, sajnos nincs tökéletes telefon. (Legalábbis addig, amíg meg nem érkezik a WP7. :DDD )

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4328) kuato válasza taschner (#4325) üzenetére


kuato
tag

Nem kell sokat visszaolvasni, hogy kiderüljön, megéri-e... Azt itt sztem senki nem fogja megmondani, hogy mit vegyél, és mit nem.
A te döntésed... :U

kuat0

(#4329) peterk válasza taschner (#4325) üzenetére


peterk
senior tag

Akkor gyorsan tedd be a mostani kártyádat USB módban, és ha 3-5mb/s körül tudsz rá írni, akkor fölös pénzkidobás volt. :)

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4330) csofti


csofti
tag

Nem fejleszt valaki badára? Szívesen részt vennék játék-, vagy programgrafika készítésében. UI meg minden.

cs

(#4331) erdoke válasza Maegoss (#4323) üzenetére


erdoke
titán

Nem tudom, legutóbb, amikor 3GS-en böngészést próbálgattam, szerintem tördelte. Legalábbis nem rémlik, hogy ilyen idétlenül jobbra-balra kellett volna rángatnom a képet böngészés közben. :(

(#4324) AS
Androidot nem is hoztam fel példaként, WM-on, iOS-en és Symbianon pedig rég megoldott.

"Legtöbb hiba azért van mert nincs PR Social hubod amit majd előlehet fizetni elvileg..."

Ami más rendszereken ingyenesen megoldott, azért itt se fogok fizetni.

A legjobb aláírás a héten

(#4332) taschner válasza peterk (#4329) üzenetére


taschner
aktív tag

Sajna nem tegnap másoltam filmet a mem. kártyára 700 kb/s volt a másolás-rá.

A motorozás egy élmény!!!

(#4333) wshooter


wshooter
csendes tag

Elnéztem... microSD sokkal drágább.

[ Szerkesztve ]

(#4334) wshooter válasza taschner (#4325) üzenetére


wshooter
csendes tag

Honnan rendeled?

(#4335) taschner válasza wshooter (#4334) üzenetére


taschner
aktív tag

Öszintén nem tudom mert egy pc-s kolega rendeli és besz. áron meg kapom olyan 12 e ft-ért.
A class 2 most adtam el 2 hetes 8 e ft-ért a kollegámnak a kocsiba mp3 zenének használja majd.

A motorozás egy élmény!!!

(#4336) wshooter válasza taschner (#4335) üzenetére


wshooter
csendes tag

Az nagyon korrekt, ennyiért sztem kár rajta gondolkodni. Ha mégsem válik be, átveszem :)

(#4337) kuato válasza taschner (#4335) üzenetére


kuato
tag

4 rongyot simán megér a drágább, miért nem ezzel kezdted? :C
Már a másolási sebesség miatt is jobban jársz. :)

kuat0

(#4338) taschner válasza kuato (#4337) üzenetére


taschner
aktív tag

Köszi a válaszokat.
De írtam nem a leg jobb a másolás 1 gb filmet 700 kb/ s másolt egy örökké valóság volt.

A motorozás egy élmény!!!

(#4339) AS válasza taschner (#4338) üzenetére


AS
félisten

Kiest használtál közben?

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#4340) taschner válasza AS (#4339) üzenetére


taschner
aktív tag

Nem használtam csak sima adat átvitel volt.

A motorozás egy élmény!!!

(#4341) AS válasza taschner (#4340) üzenetére


AS
félisten

USB mod? Vagyis érted Kies móddal futtattad vagy simán csak hogy háttértárként látja?

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#4342) taschner válasza AS (#4341) üzenetére


taschner
aktív tag

Csak háttér ként.

Sajna ez van de eladtam már a kártyát na mindegy ez talán jobb lesz.

[ Szerkesztve ]

A motorozás egy élmény!!!

(#4343) AS válasza taschner (#4342) üzenetére


AS
félisten

Na az nem jó.. mert tudom ha megy kies akkor nagyon lassú...

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#4344) hopeti82


hopeti82
csendes tag

Sziasztok!
Tegnap boldog tulajdonasa lettem én is ennek a masinának.
Kérdésem az lenne, hogy hol lehet beállítani, hogy min keresztül /hsdpa,3g,wi-fi/ kapcsolódjon a nethez.

(#4345) csimmasz válasza hopeti82 (#4344) üzenetére


csimmasz
aktív tag

Ha wifi be van kapcsolva akkor eloszor azon probal kommunikalni.
Ha nem tud kapcsolodni akkor felajanja a 2g/3g-t.

[ Szerkesztve ]

Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu

(#4346) janes1976


janes1976
őstag

amúgy a wifi tényleg tök ingyenes?

Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)

(#4347) Quasi_modo válasza janes1976 (#4346) üzenetére


Quasi_modo
nagyúr

Igen.

valami

(#4348) hopeti82 válasza csimmasz (#4345) üzenetére


hopeti82
csendes tag

Köszi a gyors választ!

(#4349) csimmasz válasza janes1976 (#4346) üzenetére


csimmasz
aktív tag

Ja ha talalsz nyitott kapcsolatot. :)
Ez leginkabb otthonra valo,veszel egy routert es azon megosztod a netet a telefon fele is.

Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu

(#4350) janes1976


janes1976
őstag

amúgy mesélhetnétek milyen a teló, mer most akarok ilyet venni, mert nagyon tetszik :)

Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.