Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#4901) TomWexX válasza Kobe (#4897) üzenetére


TomWexX
addikt

Mondjuk nekem van net előfizetésem, úgyhogy valószínű a-gps segítségével találta meg gyorsan a pozíciót! De szerintem ilyenkor besegít a műhold is mert az a-gps csak az adótornyokkal kommunikál az meg nem olyan pontos hogy az ablakomra mutasson!

Memória kártya terén azért kérdeztem a class4-6ot mert itt többen írták hogy már a class6nak kéne lennie a minimumnak! Látni nem láttam egyiknek sem a sebességét, (gondolom gépről telóra másolás a fő eltérés) de ha szerintetek elég a class2 akkor lehet olyat veszek! Az legalább nem drága! :)

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#4902) Durcmurc válasza Kobe (#4881) üzenetére


Durcmurc
csendes tag

Sziasztok!
Csak el szeretném újságolni, hogy tegnap végre tökéletesen működött a navigáció! Felhívtam a Samsungot, és ott mondták, hogy beltérben nem találja meg a pozíciót (persze lehetnek kivételek), kültérben pedig első alkalommal negyed-félóra is kell hogy megtalálja. Ehhez képest 3 perc alatt megvolt, és szuperül navigált, sokkal jobban tetszett nekem, mint az IGO, követhetőbb volt a hangos irányítás.
A térképeket az ezen a fórumon korábban leírtak alapján (sajnos már nem emlékszem, hogy ki írta...) letöltöttem, meg a hangot, meg a "Világszinten" nevű valamit, és a Route66 tényleg alapból benne volt, nem kellett letölteni, ez ott van de csak 30 napig lehet ingyen használni (ezt is a Samsungban mondták). De nekem úgy tetszik, hogy szerintem meg fogom venni az egy éves licencet ha ez az ingyenes lejár.
A GPS egyébként kifejezetten pontosan határozta meg a helyet. Lehet hogy butaságot kérdezek, de akinek nem működik, az nem lehet hogy nem töltögette le az autós térképeket? Ezek országonként vannak, én Mo-t letöltöttem, és tudta az új M0-ást is, ami pedig a 2006-os IGO-ban ugye még nincs benne.
Bocsika ha hosszú voltam, de nekem ez a navigációs funkció nagyon fontos volt és most irtóra happy vagyok!

(#4903) leslieke válasza zack (#4900) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Is-is. De én már többször leírtam, hogy bár számomra is bosszantó, hogy a gps nem megy, annyira nem fontos, megvan erre a célhardverem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#4904) Karma válasza Kobe (#4891) üzenetére


Karma
félisten

"en speciel arra gondoltam, hogy lehet, hogy a route66 alkalmazas keptelen normalisan egyuttmukodni a vevovel, es hatha egy masik alkalmazas jobban meg lesz irva, igy valojaban szoftveres gond csak..."

Én speciel pont erre írtam e hozzászólás második felét.

“All nothings are not equal.”

(#4905) Kapanyél


Kapanyél
őstag

Az ébresztőnél a zöld pipa becsekkolása utáni nem ébresztés egy kurvanagy hiba!
Egyáltalán nem logikus, hogy mikor az egyik ébresztést kikapcsolom és utána bekapcsolom a másikat (mert pl. az egyik 6:00 a másik meg 7:00), akkor be kelljen menni a részletekbe és újból elmenteni ugyanazt... Ez nálam válóok.
Arról nem beszélve, hogy jól átbasz a gép, mert ha kipróbálod, hogy bekapcsolja-e a készüléket, hogy ébresszen és beállítasz egy 2 perc múlva időpontot és kikapcsolod a telót, akkor szépen bekapcsol, ébreszt, stb. Aztán átállítod reggel hétre, kikapcsolod - mondván, kipróbáltad és működik -, másnap meg megy a telefon, hogy sorry, nem érek oda a tárgyalásra, mert. Szóval kikapcsolt állapotban nem ébreszt (feltételeve, hogy az aut. bekapcs funkcsió engedélyezve van).

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#4906) Kapanyél válasza Durcmurc (#4902) üzenetére


Kapanyél
őstag

Nekem nem enged menüből letölteni semmilyen térképet, csak online használja.

Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!

(#4907) F-ECT$ válasza F-ECT$ (#4879) üzenetére


F-ECT$
titán

Erre valaki?

Mivel a honlapon zip-ben van fenn, ezért letöltöttem a gépemre, elküldtem a .wgt-t emailben az egyik címemre, és mikor a csatolt wgt-re nyomok, akkor dobja a hibát.

Dive ever, work never.

(#4908) Kobe válasza Karma (#4904) üzenetére


Kobe
veterán

ez oke is. Ha jol ertelmezem, amit irtal, akkor a Kapcsolatok - hely - sajat helyezet alatt mindenkor pontosan kellene mutatni a poziciot, amit a route66 es egyeb programok ezekbol olvas ki.
Na most nalam itt minden 0-n van es reggel melo elott vagy jo 20 percet vartam a szabadban, megsem sikerult semmi valtozast kicsikarni azokbol a szamokbol.
Nekem az nem kerek, hogy ezen a sajat helyzeten belul nincs semmilyen lekerdezes, frissites gomb, amivel legalabb latnam hogy keresi, vagy keresesre birhatnam manualisan, csak egy oldalcsuszka es ennyi. Mindemellett a hely-profilok menuben nem tudom miert aktiv (es nem is lehet inaktivva tenni) a web n walk t mobile net t mobile mms t mobile wap funkcio, valamleyiket mindenkeppen ki kell valasztani - nekem ez ugy tunik, mintha azert nem talalna poziciot, mert ezek valamelyiken keresztul akar lekerdezni, nem pedig a rendes gps vevovel, de mivel ugye valamelyiknek mindig aktivnak kell lennie, igy veszett fejsze nyele kb.

FECT$: a zipet egyaltalan nem kell kitomoriteni, hanem a zipet magat amiben a mappak emg xml fileok vannak, atnevezni wgt re, ugy felrakni keszulekre es telepiteni. pl htc_ora.wgt.zip amiket pl peterk linkelt, siman rd at htc_ora.wgt re es telepitsd

[ Szerkesztve ]

(#4909) scyllarus válasza leslieke (#4029) üzenetére


scyllarus
veterán

Se a Wave-t, se a Badát nem ismerem, de ha a fülhallgatón szól más, mint a beállított, az valószínűleg profilbeállítás lesz. Magyarán: a normál profilhoz állítottad be a csengőhangot, de ha bedugod a fülest, a telefon átvált magától headset profilba.
Amennyiben nincs ilyen (bár nehezen hiszem), akkor passz.

"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar

(#4910) Karma válasza Kobe (#4908) üzenetére


Karma
félisten

Azért nincs frissítés gomb, mert nem kell. Amikor ez a lap van elöl, a háttérben fut a helylekérdezés, és amikor új infó jön, akkor frissül. Azaz frissülne, ha jönne anyag - valami tényleg nem kerek a GPS moduloddal.

“All nothings are not equal.”

(#4911) leslieke válasza F-ECT$ (#4907) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Háttértár módban másold fel a telefonra és onnan próbáld meg a telepítést!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#4912) leslieke válasza scyllarus (#4909) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Akkor olvad el még1x: "Ha csatlakoztatom a géphez a telefont"

Nem akkor szól más csengő hang, amikor fülest használok, hanem amikor kies vagy háttértár módban a géphez (PC, számítógép) csatlakoztatom micro-USB-n keresztül.
Ilyen profil viszont nincs, sőt minden profilhoz ugyanazok a hangok vannak rendelve!

[ Szerkesztve ]

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#4913) TomWexX válasza Kobe (#4897) üzenetére


TomWexX
addikt

A route66-et hogy kell elindítani memória kártya nélkül? Mert rányomok a navigáció ikonra, és kidobja hogy helyezzen be memo kártyát! És ezen kívűl még böngészhetek a route weboldalán! Maga a program elvileg rajta van a telón nem?

Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

(#4914) Karma válasza TomWexX (#4913) üzenetére


Karma
félisten

De a netről letöltött térképeket a memóriakártyára cachelné.
Nem fogod kártya nélkül elindítani.

“All nothings are not equal.”

(#4915) F-ECT$ válasza leslieke (#4911) üzenetére


F-ECT$
titán

Na ezzel várnom kell, míg hazaérek, pedig azt hittem, hogy ez az email csatolásos móka menni fog :(

(Átneveztem a letöltött zip-et wgt-re - összesen 1 db wgt és 1 db html van benne egyébként-, elküldtem magamnak, neten keresztül beléptem a postafiókomba, és a melléklet letöltése nem megy.)

Dive ever, work never.

(#4916) clacika


clacika
csendes tag

Sziasztok!

Végre ma sikerült megrendelnem, holnap érkezik a telefon. :C

Ez a sor probléma, amit fentebb olvastam... hát nagyon remélem, hogy nekem nem lesznek vele hasonló gondjaim!

Huawei Ascend P6

(#4917) user137 válasza Kobe (#4897) üzenetére


user137
őstag

én nem emlékszem, h bárki is hisztizett volna ennyit rá ;)

de ettől még nem konstrukciós hiba - nálam megy, nálad nem nem megy => vissza kell vinni és kapsz egy újat (vagy telefont vagy GPS modult). Nem a világ vége. A konstrukciós hiba az iPhone4 antenna, na azt hiába vinnéd vissza...

(#4918) Radioactive


Radioactive
tag

Sziasztok!
Ilyen telót szeretnék venni, szegedi vagyok, itt sajnos 92k alatt nincs. Pestről a ház előtt van futárral 88-ért a gsmline.hu-ról, ők megbízhatóak ugye? Továbbá szeretném még kérdezni, hogy elindul-e a telón .jar/.jad java játék/fel lehet-e telepíteni? A Platinum Sudokumtól nem akarok megválni. :)

Előre is köszi!

"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."

(#4919) user137 válasza Durcmurc (#4902) üzenetére


user137
őstag

azé 2006-os iGohoz hasonlítani csak közepesen fair dolog... néztél már a naptárra idén (vagy tavaly)? :DD

(#4920) leslieke válasza Radioactive (#4918) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

lehet rá telepíteni javas cuccokat.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#4921) Durcmurc válasza user137 (#4919) üzenetére


Durcmurc
csendes tag

Amit én kiemeltem, az nem változott meg, tehát a szövegelés, az maradt ugyanaz az új IGO-ban is. Ebben a route66-ban sokkal gördülékenyebben irányít a hang (sztem). Az IGO 2006 egyébként egy Wayteq gépen van fenn és nem lehet feltenni rá az IGO8-at, sajnos. :(
De mindenképpen ez a legtutibb, hogy az r66 online frissíthető bármikor. Meg én még azt is imádom a wave-ben, hogy minden funkció egy kütyüben van, naptár, news, emailek, kamera, navigáció, stb.stb... :C

(#4922) cancerbats


cancerbats
csendes tag

eszembe jutott egy megoldás az ébreszt-nem ébreszt problémakörre. bár gondolom ez már másoknak is beugrott.

szóóóval... akinél nagyon vacakol ez az ébresztés dolog, annak javaslom, hogy állítson be naptárbejegyzést, vagy memot, a lényeg, hogy lehessen mellé beállítani figyelmeztetést is, hanggal. tudom, ez macerás megoldás, meghát egyébként is, az ébresztőnek is rendesen kéne működnie, de ha egyszer nem működik, akkor még mindig jobb ez a megoldás, mint a semmi.

(#4923) erdoke válasza Kobe (#4897) üzenetére


erdoke
titán

Most próbálom a GPS-t. Route66 alatt nem talált pozíciót több perc alatt sem, viszont a Quick GPS engedélyezése után a Beállítások/Hely alatt nagy nehezen magához tért. Azóta megy az Apps-ból letöltött helymeghatározós progi és a Route66 is.
Gyakorlatilag mindent kipipáltam a beállítások alatt, utána azt írta a helyzetemnél, hogy 9 holdat lát.

A legjobb aláírás a héten

(#4924) taschner


taschner
aktív tag

nekem működik az ébresztés az előre beállított dolgokkal.

A motorozás egy élmény!!!

(#4925) F-ECT$ válasza Kobe (#4908) üzenetére


F-ECT$
titán

Kimentem szabadba: engedélyeztem minden segítséget, így pillanatok alatt talált pozíciót a "Saját helyzet".
Utána kikapcsoltam mindent, csak a Helymeghatározást hagytam bekapcsolva, és így pár perc után talált 8 műholdat, és persze ezek alapján már pozíciót is.

Dive ever, work never.

(#4926) Kobe válasza erdoke (#4923) üzenetére


Kobe
veterán

na nalam ez nem mukodik, mert hiaba kapcsoltam vissza mindent a hely menuben, semmi nem valtozik. Elotte is be voltak kapcsolva, akkor ment kisebb nagyobb tevedesekkel - valszeg cellainfo vagy adotorony alapjan, amiota viszont kikapcsoltam oket, meg sem mukkan semmi, hiaba kapcsolom vissza.

most mar emgvarom mit mondanak szervizben

(#4927) leslieke válasza F-ECT$ (#4925) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

A kapcsolatok/Hely/profilok alatt mi van nálad kiválasztva?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#4928) user137 válasza leslieke (#4927) üzenetére


user137
őstag

nekem Telenor Data (bocs, nem nekem jött, csak hátha valakinek van még Pannonnal).

(#4929) Norbu4


Norbu4
csendes tag

Sziasztok.
Nagyon tetszik ez a teló.Igaz,hogy erre nincs magyar navi semmilyen?

(#4930) Zolesz007 válasza Norbu4 (#4929) üzenetére


Zolesz007
őstag

Van az Ndrive de még nem nagyon jelent meg, még pár hónap sajnos...

Fold 5

(#4931) Kobe válasza F-ECT$ (#4925) üzenetére


Kobe
veterán

Jo neked :) kicsit kimentem en is szabadba (eleg nagy placc, 30 meteres korzetben egy toronyhaz sincs). Minden funkcio bekapcsolva - 10 perc alatt sincs semmi. Csak a helymeghatarozas engedelyezese - 10 perc alatt szinten semmi. Remelm havar javitani tudjak majd, nyaralas alatt jo jonne ha mukodne a gps

(#4932) F-ECT$ válasza leslieke (#4927) üzenetére


F-ECT$
titán

T-Mobile NET.

Dive ever, work never.

(#4933) user137 válasza Norbu4 (#4929) üzenetére


user137
őstag

van a route66, ahhoz lehet ingyér' magyar hangot letölteni, ha jól tévedek.

(#4934) k.t.a. válasza Kobe (#4926) üzenetére


k.t.a.
senior tag

Hali!

Én is írtam, hogy nem akar működni a GPS. A helyzet megváltozott, most már oké. Nem csináltam semmit, csak ezek szerint mindig árnyékból (házon belül, épület takarásában, stb.) próbáltam. Most nincs engedélyezve semmi sem csak a GPS, és fél perc alatt talált 5 műholdat, aztán bekapcsoltam a "Speciális GPS" opciót és talált még 5 műholdat. Ez után megnéztem a navigáló progit is, és ott is megtalálja az aktuális pozíciót. T-s vagyok én is, de még nem aktív a sim kártyám mert számhordozással vettem a telót. Szerintem ezért nem működik az a-gps sem, illetve semmilyen egyéb hálózat sem volt aktív (wifi, mobil-net, stb.).

Próbálj kimenni egy térre vagy valamilyen nyílt terepre és úgy is próbáld meg mielőtt beadod szervizbe. Két napig én is szenvedtem, mint Te.

A Route66-hoz csak autós térképeket szedtem le és magyar hangot. Majd kipróbálom a navigációját is, mert jelenleg csak azt néztem meg, hogy koordinátákat kiír-e.

Sok sikert!

Látom már próbáltad. :( Akkor marad a garanciás javítás)

[ Szerkesztve ]

(#4935) Kobe válasza k.t.a. (#4934) üzenetére


Kobe
veterán

hali. a nyilt terepen probalgatason mar tul vagyok, tobbek kozott egy baromi nagy, toronyhazaktol mentes (max 4 emeletes haz van a kozelben de az is messzebb) keresztezodes kozepen is probaltam, munkahelyem melletti bazi nagy parkoloban, melohely melletti parkban is....igaz hogy nem mezo vagy ret, de semmivel sem rosszabb hely szerintem mint ahol te probaltad :)

(#4936) Complenviron


Complenviron
csendes tag

Sziasztok. 4 napja használok egy magentás verziót. Kérdéseim:
1. widgeteket honnan tudnék leszedni?
2. a Kies nálam katasztrófálisan működik: lassú, körülményes, a telefonkönyvet és a naptárt még úgy ahogy szinkronizálja (bár a telefonkönyvben időnként duplikál...), de a feladatokat és a jegyzeteket nem (Outlook-ból). Velem van a baj? Ha igen, akkor mi? Megoldás?
3. a telefonon a telefonkönyvben nem jelennek meg a titulusok. Oka?
4. brendelt változatra hogyan lehet frissíteni a firmware-t? Nagyon tetszik az OS, de van még rajta reszelni való (pl. visszalépés al-almenüből), így kíváncsian várom az új verziót.
Egyébként nagyon tetszik a teflon, bár az aksi nálam kb. 3 napot bír. Igaz, h napi 1-1,5 órát beszélek, de a T-netet - egyenlőre - nem használom.

Előre is köszönöm a segítséget!

(#4937) mixi10 válasza F-ECT$ (#4932) üzenetére


mixi10
tag

Szia F-ECT$
Nekem is T-mobilos telom van, felmentem a samsung oldalára és meglepetten olvasom, hogy "Dolfin webböngésző flash támogatással" Nekem nincs ilyenem sőt semmilyen böngészőm. Nálad mi a helyzet? :((

[ Szerkesztve ]

(#4938) Zolesz007 válasza mixi10 (#4937) üzenetére


Zolesz007
őstag

sztem ha a web'n'walk nevű cuccra mész az a böngésző csak ugye átnevezi a T-mobile...

Fold 5

(#4939) AS


AS
félisten

Újabb 2 szuper Alkalmazás a Wave-re :C
link
link

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#4940) janes74 válasza AS (#4889) üzenetére


janes74
senior tag

:C :C :C

(#4941) Zolesz007 válasza AS (#4939) üzenetére


Zolesz007
őstag

Húú a bookmark nekem kell !! :DDD

Amúgy jók ezek a reklámok és remélem meghozzák gyümölcsüket és októberben már dúskálunk az alkalmazások között...

Fold 5

(#4942) mixi10 válasza Zolesz007 (#4938) üzenetére


mixi10
tag

Köszi igen csak az a böngésző elég gyenge.

(#4943) AS


AS
félisten

Nekem nem kel annyi alkalmazás mint Androit marketen huha most már 80.000 ezer alkalmazás van boltunkban ( aminek a 95% értelmetlen)
Hanem színvonalas alkalmazások mint pl Need For Speed, de legjobb jobb példa ere ájfon játékai :) Novát Wavre :R :R
Persze jó lenne egy opera egy, Amigo stb Alkalmazás is majd.

[ Szerkesztve ]

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#4944) Norbu4


Norbu4
csendes tag

Ezeket a játékokat honnan lehet rátölteni?A Samsung Apps-ot ismerem.

[ Szerkesztve ]

(#4945) Zolesz007 válasza mixi10 (#4942) üzenetére


Zolesz007
őstag

másikat egyenlőre nem találsz max opera mini-t

más:

http://www.youtube.com/watch?v=TdEvAWWvQFo
pár érdekes widget és egyéb...

[ Szerkesztve ]

Fold 5

(#4946) F-ECT$ válasza Complenviron (#4936) üzenetére


F-ECT$
titán

1. Samsung Apps vagy net. Valaki korábban linkelt egy német fórumot, ott is van pár jó.

2. A Kies egyelőre tré, megoldás: várni kell.

Dive ever, work never.

(#4947) F-ECT$ válasza mixi10 (#4937) üzenetére


F-ECT$
titán

Ahogy Zolesz007 is írta: a web'n'walk indítja a gyári böngészőt.

Btw mi nem tetszik rajta? Nekem pl az, hogy nem tördel zoomkor, de ezt írták a tesztben is, valamint a flash-t sem nagyon szereti - ennek viszont az ellenkezőjét írták a tesztben :U

Dive ever, work never.

(#4948) Ricardo válasza AS (#4943) üzenetére


Ricardo
félisten

Az alkalmazások felpezsdítéséhez több BADA alapú telefon kell.

Tudom jönnek majd...stb :U

(#4949) AS válasza Zolesz007 (#4945) üzenetére


AS
félisten

Ez igen jó sok Widget.

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#4950) leslieke válasza Complenviron (#4936) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

3. a telefonon a telefonkönyvben nem jelennek meg a titulusok. Oka?

Kiválasztod a nevet, Szerkeszt, majd legörgeted az aljára, ott Mező hozzáadása, és hozzáadod a titulust!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.