Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)

Hozzászólások

(#4501) opi064


opi064
tag

Kérdezném, próbálta-e már valaki: Ha a saját kamerával készült képet teszem háttérképnek, akkor az is "arrébmászik" a háttérben, ahogy görgetem a főképernyőt. Megpróbáltam ezt a pc-ről áttöltött más képpel is, de az nem mozdul, akkor sem, ha átméretezem a gyári háttérkép méretére sem. Mit kellene csinálni, hogy ez működjön? Egyáltalán lehetséges?

(#4502) csimmasz válasza opi064 (#4501) üzenetére


csimmasz
aktív tag

Igen mukodik sajat fenykeppel is.
En akarmit csinalok mindig ugy rakja a fotot hogy scrollozza.!
Nem is tudom lehet e allitani.

[ Szerkesztve ]

Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu

(#4503) opi064 válasza csimmasz (#4502) üzenetére


opi064
tag

Nem forgatom, de nem az a bajom, hogy a saját képpel nem ok, hanem egy a telóra átmásolt képpel.

(#4504) csimmasz válasza opi064 (#4503) üzenetére


csimmasz
aktív tag

yPedig azt is kerdezted.
Nekem is netrol leszedett a hatterkepem es hibatlanul megy.
Mekkora a felbontasa annak a kepnek amit probalsz?

[ Szerkesztve ]

Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu

(#4505) opi064 válasza csimmasz (#4504) üzenetére


opi064
tag

Akkor még próbálgatom...

(#4506) BLC válasza Karma (#4500) üzenetére


BLC
tag

jogos az 5 pont :)

Most csináltam meg a szinkronizálást.(szifon-google) Érdekes eredménye lett. Név duplázás, vezeték, ill. keresztnév cserék.

[ Szerkesztve ]

(#4507) peterk válasza bajusz15 (#4487) üzenetére


peterk
senior tag

Igen, az SMS-eket szerettem volna áttenni, de nem tudtam, és azóta sem tudom. :(

A névjegyekkel nem volt ilyen gondom, mert a telefonom Outlook-al szinkronban volt, így csak onnan kellett Kies-el leszinkronizálni. De ha nem lett volna, akkor se lett volna probléma, mert Omnia-m volt előtte, amit szintén kezel a Kies.

Azért a névjegy szinkronizálás sem tökéletes, mert például a képeket nem szinkronizálja le sehonnan. Sőt, ha elmentem Kies-el a telefonon levő névjegyeket, akkor visszatöltéskor sem kerülnek vissza a képek. Ugyanez a probléma a kategóriákkal is.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4508) Karma válasza BLC (#4506) üzenetére


Karma
félisten

Eddig üres volt a Google Contactsod?

Elég bizarr eredmény. Mondjuk én már régóta használom, és nem emlékszem, hogy első körben mit kellett csinálnom a felélesztéséhez. De azóta nem kellett piszkálnom egyetlen platformon se.

“All nothings are not equal.”

(#4509) peterk válasza opi064 (#4495) üzenetére


peterk
senior tag

Nem lehet, hogy valamelyik widget szívta le a telefonodat korábban? Némelyik online widget nagyon sokat fogyaszt. Van egy "Ma" nevezetű vagy mi, na az különösen.

Mesa23: A külső hangszórózás és a wifi mindegyike keményen eszi az akksit. Ez a legjobb módja annak, ha gyorsan le akarod meríteni a telót egy teljes töltéshez. :D

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4510) szabob1996


szabob1996
csendes tag

sokáig a vivaz proba voltam szerelmes. aztán rájöttem mi kell igazán :) nekem nagyon tetszik hogy folyamatosan jönnek a badara alkalmazások. most nézem hogy a need for speed shift már elérhető INGYEN

szabob1996

(#4511) peterk válasza szabob1996 (#4510) üzenetére


peterk
senior tag

Azért ez szvsz nem lesz általános. :) A Samsung nyilván promóciós okokból megegyezett az EA-val, így lehet ingyenes. Ja, és a fejlesztési verseny végén még lesz egy "szállítmány" jó minőségű app ingyen, mert ez indulási feltétel volt.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4512) peterk


peterk
senior tag

Azt el is felejtettem írni, hogy akinek "rendes" hazai forrásból van a telefonja, samsung garanciapapírral, annak érdemes beregisztrálnia a samsung oldalán, mert a samsung minden regisztráltnak ad plusz 2 hónap garancia meghosszabítást. Annak pedig, akinek valamilyen komolyabb samsung cucca is van (nagy LCD TV, komoly hűtő, stb.), még érdemesebb regisztrálnia, mert a regisztrációval prémium ügyféllé válik, amivel olyan előnyök járnak, mint pl. azonnali vagy soron kívüli javítás, stb.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4513) anrab


anrab
addikt

mi a külömbség a kiesben található S8500L és az S8500 között? külön lehet bejelölni hogy melyikre szeretnék letölteni. vagy nincs jelentősége?

(#4514) fatty


fatty
aktív tag

Találtam egy RSS widgetet, felraktam ide

(#4515) Kobe


Kobe
veterán

na, nem bírta rosszul a kicsike, de várakozásaimtól kicsit elmaradt. 3G hálózaton kb 20 perc mp3 10-15 perc videó, olyan 20 perc hívás és 3-4 sms mellett kibírt 4 nap 20 órát úgy, hogy kb 20% töltöttséget kapott még az appsok felpakolása közben USB-n. Ez arányosítv kb 100 óra üzemidő, ha nem nézem a plusz töltést.

Viszont őszintén szólva, ha ilyen minimális használat mellett sem bír ki 5 teljes napot - se wifi, se youtube, se semmi nem volt használva ezalatt az idő alatt - valahogy nem látom, hogyan bírná ki a cikkben említett mindent tesztelő intenzív használat melletti 3 napot :S
Nomeg a 35 óra zenelejátszást. Szerintem sehogy, de ez csak egyéni vélemény.

Mindenesetre a következő "fázisban" az mp3 lejátszás és videólejátszás hatását fogom vizsgálgatni

(#4516) bajusz15


bajusz15
senior tag

a nevek megoldódtak :D
csak annyi kellett, h k750i-n ( még sose kellett neveket átvinnem telóról másik telóra szal :D ) megkeresni azt, hogy SIM-re mentés/összes számot és ennyi volt.. 3,5 év k750i használat során 1x sem voltam ebben a menüben :B

(#4517) dundidandi


dundidandi
csendes tag

Sziasztok,
A fórumot kb 2 hónapja követem figyelemmel, ugyanis amióta a tesztet olvastam szerettem volna egy ilyet beszerezni. És végül két napja sikerült is :D:D!
Szeretnék valamit kérdezni tőletek: a x#0x# alatt található giroszkóp-teszt nekem nem akkor mutatja a grafikont teljesen függőlegesnek vagy vizszintesnek, amikor a telefont ténylegesen mégis úgy tartom. Ez nektek is így van? Így kell lennie?

Dani

(#4518) rObika8802


rObika8802
aktív tag

jövő hónap elején én is beújítok egy ilyenre mert nagyon tetszik :D aztán mondjuk majd jövök ide segítséget kérni az 100% :D rem nem okoz csalódást majd :P

[ Szerkesztve ]

| Oneplus 8T | Huawei Watch GT2 |

(#4519) mesa23 válasza dundidandi (#4517) üzenetére


mesa23
aktív tag

Azt nem tudom, hogy így kell-e lennie, de nekem sem akkor mutatja függőlegesnek, ill. vízszintesnek, amikor úgy tartom!

„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman

(#4520) F-ECT$


F-ECT$
titán

Wave vagy Galaxy S? Ha valakinek volt már kezében mindkettő, melyiket választotta és miért? Sokkal nagyobb a Galaxy kijelzője? Vajon utoléri a Bada az Androidot? Mikor lesz elérhető a fizetős bolt belőlük? Vagy elegek az ingyenes szoftverek? Megéri a Galaxy a +40e Ft-ot? Egyszerűen nem tudok dönteni.
(Írtam a másik topicba is.)

Dive ever, work never.

(#4521) csimmasz válasza F-ECT$ (#4520) üzenetére


csimmasz
aktív tag

Annakidejen a legnagyobb kijelzot kerestem,de aztan kicsit ormotlannak talaltam.
Wave lett belole mert ez tetszett a legjobban.
Minden valasztas kompromisszum,elobb talald ki mire hasznalnad azutan konyebb eldonteni hogy kell e.
Ha ugy valasztassz hogy neked A tetszik de B-t ajnljak,majd megveszed es idegesit nehany hianyossaga sosem leszel elegedett.

[ Szerkesztve ]

Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu

(#4522) peterk válasza F-ECT$ (#4520) üzenetére


peterk
senior tag

Sokkal nagyobb a Galaxy kijelzője?

Nézd meg a saját szemeddel a különbséget: http://www.youtube.com/watch?v=PryBSArheRc

Vajon utoléri a Bada az Androidot?

Miben? Funkciókban? Sebességben? Feltörhetőségben? Appstore méretben?
Alapfunkciókban már most is kb. hasonló. Sebességben szintúgy. A feltörhetőség passz, szerintem egy ideig biztosan nem lesz feltörhető. De nem is kell annyira mint az androidnál, mert a store elérhető lesz tőlünk is.
Appstore méretben biztosan nem éri el majd az androidot, mert a Samsung filozófia más. Szorosabban felügyeli az appstore-t, szerintem erősen szűrni fogják a minőséget. Aztán lehet, hogy nem, ki tudja.

Mikor lesz elérhető a fizetős bolt belőlük? Vagy elegek az ingyenes szoftverek?

Bolt ősszel lesz valamikor. Egyelőre sem az ingyenes sem a fizetős tartalom nem elég, alig van valami fent. Őszig várni kell a változásra, utána viszont ki tudja. Lehet, hogy ingyenesből is lesz több is mint elég, de lehet az is, hogy pár dolcsit csengetni kell majd a jobbakért. Ez akkor fog kiderülni, ha már fent lesznek az alkalmazások.

Megéri a Galaxy a +40e Ft-ot?

Ez neked kell megválaszolnod magadnak. ;)

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4523) opi064


opi064
tag

Sziasztok! Tegnap itthon kipróbáltunk egy vezetékes+ wifis routert és az a problémám támadt, hogy amíg jelszavas védelem nélkül ment a router, addíg simán ment a net a Wave-n, de amint beállítottunk valamilyen jelszót, nem kapcsolódott. Jelen volt még ez idő alatt egy 5800 Nokia és egy Ipod toutch is, azok kapcsolódtak a jelszó beírása után. Aztán át lett állítva a kódolás WPA-ról WEP-re (ez a régebbi?) és azzal csatlakozott. Valaki el tudná mondani, hogy hogy is van ez? Nem tudja a Wave a WPA-t? Vagy valahol át kell állítani? Valamint mi az a WPS PBC és a WPS PIN /beállítások, kapcsolatok, wifi-nél/

(#4524) erdoke válasza opi064 (#4523) üzenetére


erdoke
titán

Korábban jeleztem, hogy nem tudtam kapcsolódni egy rejtett hálózathoz, amin WPA2-PSK (AES) titkosítás és MAC cím szűrés is van. Utána azt is beírtam, hogy miután láthatóvá tettem, simán kapcsolódtam. Tehát a Wave tud WPA2 titkosítású hálózathoz is csatlakozni, valami nálad nem OK.

A legjobb aláírás a héten

(#4525) opi064 válasza erdoke (#4524) üzenetére


opi064
tag

Ez a "láthatóvá tenni" mit is kell csináljak?? -annyira nem vágom ezt a dolgot, csak érdekel és meg szeretném oldani.

(#4526) Deeday válasza dundidandi (#4517) üzenetére


Deeday
senior tag

Nálam is így van sőt szedtem le egy ilyen vizimérték programot és ott is ferdén áll a giroszkóp a középpontba, És a Nedd for Speed Shiftet is amikor elindítom belső nézetbe egyenesen tartva ferde a kormány a srác kezébe és jobbra húz :) persze nem politikailag :)

LG G4

(#4527) erdoke válasza opi064 (#4525) üzenetére


erdoke
titán

Ha feltűnik a routered az elérhető WiFi hálózatok listájában, akkor látható, nincs teendő.

A legjobb aláírás a héten

(#4528) opi064 válasza erdoke (#4527) üzenetére


opi064
tag

Hát az feltűnik, látom a jelerősséget is, kéri a jelszót, beírom, majd rövid próbálkozás után közli, hogy nem sikerült.

(#4529) Paca2 válasza Deeday (#4526) üzenetére


Paca2
senior tag

nálam is

(sztem mindenkinél...)

Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.

(#4530) Kobe válasza F-ECT$ (#4520) üzenetére


Kobe
veterán

kb hamradszor kérdezed ugyanazt, de szerintem ezt igen tömören leírták itt a PH-s tesztben is. Szép meg jó, de annyival egyáltalán nem jobb hogy az indokoljon 50 ezer forint felárat....vagy 60-70et mivel hivatalos samsung boltban kereken 160 ezer forint az ára
Ennek a fényében ha már annak az 50 nek a felét elköltöd fizetős appokra vagy navira, már ott vagy mint a galaxyval, csak költséghatékonyabb kivitelben. Szvsz a galaxy egy bumfordi iphone-variáció kinézetben. Nekem nem jött be, túl nagy, anyaghasználatban is rosszabb mint wave.

Nem tudom miért fél mindenki ennyire a badától. A tesztek alapján kb 80-90%-ban ugyanúgy néz ki 2 rendszer, szóval használhatóságban nincs valami húdenagy különbség ami a döntést relevánsan befolyásolná, hála a touchwiz 3nak. Nincs rá NDrive induláskor? És ? Szifonra is mennyi időbe telt hogy iGo-t lehessen rakni rá, pedig ott először még hardveres transzmitterrel is szerencsétlenkedtek, itt meg csak át kell írni a kódot, ami már zajlik.
Utoléri e bada az andoridot ? Nálam kezelhetőségben le is hagyta, 10x gördülékenyebben fut a bada, mint haverom spicaján az android. Nekem ez többet ér, mint a szoftver neve.

(#4531) AS válasza Kobe (#4530) üzenetére


AS
félisten

Meg a Wave gyorsabb mint Galaxy S TW 3,0 (mivel az ráépül a rendszer része. :K )

Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2

(#4532) delibab válasza Kobe (#4530) üzenetére


delibab
senior tag

és szerinted egy Desire se jobb mint a wave?? nem kötekedni csak informálódni szeretnék mivel mos tervezem egy desire beszerzését...

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#4533) Kobe válasza delibab (#4532) üzenetére


Kobe
veterán

nem tudom. HTC-k nagy kedvenceim voltak egy időben, de aztán az áruk miatt és mert magentáék nem forgalmazzák, lemondtam róluk

(#4534) janes74 válasza delibab (#4532) üzenetére


janes74
senior tag

Szerintem a Wave jobb,az eddig olvasottak alapján.De nincs összehasonlítási alapom.

(#4535) delibab válasza janes74 (#4534) üzenetére


delibab
senior tag

lehet benne valami, mivel már most rengeteg hozzászólás van itt... de azért szeretnék valami konkrétabbat is ... :)

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#4536) Deeday válasza opi064 (#4528) üzenetére


Deeday
senior tag

Szia!
Nekem egy Belkin router van 128bit WEP kódolással és semmi probléma a jelszót 1x beírtam és azóta működik. Biztos hogy jó a jelszó amit beírsz ? esetleg nem egy Linksys routered van véletlen ,mert azok szoktak valami másik rövidebb kódot generálni . 1x Iphone-al jártam így hogy a Nokia N82 elfogadta a kódot az Iphone meg nem ...

LG G4

(#4537) peterk válasza delibab (#4532) üzenetére


peterk
senior tag

A Desire egy szerethető telefon a formája, designja miatt. Akinek a HTC UI a kedvence, annak a legjobb választás most. Ha viszont nem ragaszkodsz a HTC felülethez, akkor már szerintem a Wave jobb, mert a Desire lassabb, "csak" sima amoled display-es, és a 3D támogatása is gyengébb. Itt egy video például a galaxy és a desire 3d teljesítményének összehasonlítására (a wave hardvere megegyezik a galaxy-éval):

Gaming on HTC Desire & Samsung Galaxy S.

Ráadásul a Wave még olcsóbb is a Desire-nál.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4538) csimmasz


csimmasz
aktív tag

A java app-oknál nem lehet valahogyn eltüntetni azokat a kurzor és egyéb bill-eket?
Egész jól megy az opera mini csak értékes felületet elvesztek ezáltal.

A másik meg nagyon kevés a beállitás kicsit lehetne jobban turkálható!

Ez a puzzle-s sms/nemfogadott hivás kijelzés meg az agyamra megy,kurva jó de miért nem lehetett e-mailra is megcsinálni :W

Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu

(#4539) Deeday válasza csimmasz (#4538) üzenetére


Deeday
senior tag

Próbálj meg beletörődni :D Tökéletes SOHA nem lesz. Hamarabb készül ki az idegrendszered miatta ;) :DD

LG G4

(#4540) delibab válasza peterk (#4537) üzenetére


delibab
senior tag

Ez tényleg jobb, de ami mondjuk nekem jobban számít az a kijelző, közvetlen napfényben,ami biztos, hogy jobb a super kijelzőn DE mi van a bada vs android-al??? azt olvasgatom, hogy a samu rengeteg pénzt költ rá, de jó és használható is???
Amúgy köszönöm a segítséged, egyre jobban tetszik a wave.. :D

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#4541) csimmasz válasza Deeday (#4539) üzenetére


csimmasz
aktív tag

Tudod mi bassza a csőrömet?
Nem az ha valami kivitelezhetetlen,hanem ha a lehetőség benne van csak nincs kihasználva,pedig 3 sort át kellene irni valami programban! :O

Apróságok amik ha meglennének azt merném mondani a lehetőségekhez képest tökéletes!

Kár hogy hülye vagyok a programozáshoz!

Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu

(#4542) peterk válasza Kobe (#4530) üzenetére


peterk
senior tag

Szerintem jogos a félelem, én is csak mostanában jutottam el odáig, hogy megfontoljak egy androidos mobilt, mert tartottam a kezdeti buktatóitól. És valljuk be, némi joggal. A Wave-et se vettem volna meg látatlanban. Csak miután a kezembe fogtam, kipróbálhattam, akkor szerettem bele, akkor múltak el a kétségeim.

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4543) peterk válasza delibab (#4540) üzenetére


peterk
senior tag

A bada vs android kérdés kb. huszonötször elhangzott már ebben a topicban. Ne kelljen már annyiszor leírni, inkább segítsd magadon, ott a kereső. :)

Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

(#4544) Deeday válasza csimmasz (#4541) üzenetére


Deeday
senior tag

Igazad van ,és szerintem ezek a némi kis apróságoknak nevezett dolgok idővel hamarosan megfognak oldódni. Nagyon kezdeti stádiumban van a Bada és még lesz mit rajta csiszolni,de Én türelmesen kivárom azt a pillanatot mire kész lesz teljesen. Szerintem be fog indulni itt is majd a házi sufni tuning szindróma hamarosan,csak még ismeretlen a programozók előtt ez a platform. De úgy is lesznek fanatikus emberek akik testre szabják nekünk ezeket az apró kis hibának mondott dolgokat.

LG G4

(#4545) mesa23


mesa23
aktív tag

Üdv!

Arra van-e lehetőségem, hogy a Wifi jelerősségét %-osan is megtudjam nézni? Sajna én csak a kis pálcikákat látom, és nem találtam sehol %-os kimutatást!(Lehet azért, mert nincs is! :DD )

„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman

(#4546) Deeday válasza mesa23 (#4545) üzenetére


Deeday
senior tag

Erős a gyanúm, hogy be kell érned a kis pálcikákkal egyenlőre :)

LG G4

(#4547) Deeday válasza fatty (#4514) üzenetére


Deeday
senior tag

Tudnál mondani RSS címeket ehhez a widgethez ? Előre is köszönöm ! Szuper a widget amúgy ...

LG G4

(#4548) csimmasz válasza Deeday (#4544) üzenetére


csimmasz
aktív tag

Ámen!
Én is ebben bizom!
Remélem nem kell sokat várni! :)

Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu

(#4549) Kobe


Kobe
veterán

arra nincs lehetőség, hogy egy adott alkalmazás ikonját és nevét emgváltoztassuk a menüben ? A t-s verzióban a böngészőt átnevezték ugye web n walkra de ez engem kicsit irritál, mintha a Windows media playert winamp ra keresztelném gépen :)

(#4550) chaapaai


chaapaai
csendes tag

javas cuccok pl. opera mini és gmail soft mennek a telon? Bocs ha hülyeség a kérdés! :W

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  [Re:] Samsung S8500 Wave - a harmadik király (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.