Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:33

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9851) Macsorsi válasza lajki7 (#9846) üzenetére


Macsorsi
tag

Ha lehet tudni, hol rakattál rá ilyen szuper fóliát? :DD

(#9852) zack válasza kali (#9850) üzenetére


zack
nagyúr

Nem írtam hogy ezért van a 10%, de benne lehet ez is, ahogy az általad leírtak is. Mert nehogy már jobban megérje a T-nek, futárral ingyenesen kivitetni címre -10% kedvezménnyel, mint hogy becsattogjon az ügyfél egy T pontba és költségek nélkül átvegye. Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Egy ilyen kiszállítás kb 1500ft, amit a T bevállal + a 10% kedvezmény, ami egy 100.000.- telefonnál 11500.-ft és a szolgáltató zsebét terheli.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#9853) phain válasza lajki7 (#9846) üzenetére


phain
tag

Milyen fóliát raktál az S4-re ha meg szabad kérdezni ?

(#9854) muveszur válasza zack (#9852) üzenetére


muveszur
addikt

Hidd el, megéri a T-nek... Számításod egyből ott vérzik, hogy a szállítás nem 1500 Ft a T-nek. Lehet neked igen, a T-nek nem.
Az üzletek fenntartása, terheltségének csökkentése pedig jóval többe fáj, mint amennyit bukik a T a webshopon. + nem kell nyitni újabb üzleteket a megnövekedett kereslet miatt.

(#9855) Poplacsek válasza Poplacsek (#9848) üzenetére


Poplacsek
senior tag

Na szóval ehhez az iránytűhöz tud valaki elérhetőséget?

[ Szerkesztve ]

(#9856) kali válasza zack (#9852) üzenetére


kali
legenda

komolyan gondolom, mert nem csak az én elgondolásom, hanem üzletpolitikai alapokon nyugvó, és jól bevált módszer, nem véletlenül olcsóbb bármely más területen is a webshop árazás, nem véletlen a webshop kedvezmény műszaki...stb üzletekben!
hány komoly üzletet linkeljek, ahol üzletben megvásárolva x ft, ugyanott webshop útján rendelve pedig olcsóbb, még futáros kiszállítással is?!?!
nem baj, ha nem ismered a logisztikát...stb, de legalább ne írj butaságokat, kérlek... :(
sokkal jobban megéri a webshop útján történő teljesítés a szolgáltatónak, mint az üzletben történő!
egy központi raktár, kevesebb - nem megosztott - erőforrás, sok teher levétele az üzletekről, ahol emiatt pörgősebb az ügyintézés, és még lehetne sorolni...
honnan veszed ezt a ~ 1500 ft-ot? netán láttad a szerződést, amit a szolgáltató kötött a kiszállítóval?
egy ekkora szolgáltató, hatalmas forgalommal, nagyon is kedvezményes lehet az árazás, mivel a kiszállító cégnek is folyamatos fix munka, de ennek a részleteibe nem akarok belemenni, nekem is csak hozzávetőleges elképzeléseim vannak.
a lényeg, hogy sokkal jobb üzlet a webshop, és nem csak a szolgáltató(k)nak!

[ Szerkesztve ]

(#9857) nggabi válasza kali (#9856) üzenetére


nggabi
nagyúr

a T pontok mind alvállalkozók. jobban megéri nekik ha websopon rendelsz, még így is h 10%ot adnak, mert így kimarad az alvállalkozó árrése.

egyébként jellemzően a kifutó modelleknél (pl s3 50 százalék kedvezmény) adják el a felbontott, visszaküldött telókat.

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí"

(#9858) kali válasza nggabi (#9857) üzenetére


kali
legenda

mostanság igen, de ez a webshop már régebben is így működött, amikor még nem volt minden kiadva gebinbe.
szóljatok, ha bárki - ténylegesen - felbontott dobozt kap webshop útján, mert nagyítóval kell keresni az ilyet!
az s3 más tészta (is), jönnek az új típusok! ;)
hajrá s4 mini lte! :)

[ Szerkesztve ]

(#9859) lajki7 válasza Macsorsi (#9851) üzenetére


lajki7
senior tag

Szerintem a legegyszerubb tipusbol szarmazik:D Akkor mar leirom hogy is volt ez... Bementem az alleban venni egy Samsung Protectiv cover+ tokot "Samsung markaboltban" gondoltam kiprobalom mar a foliat ezert vettem ott egyet 2500ftert. Nem tudtak felrakni...mind1. Elmentem kajalni es kozben felraktam,lett benne egy kis buborek,ettol mar agyfaszt kaptam...de a kijelzo minoseget ahogy zack is irta rontotta! Fogtam leteptem a picsaba mert besokaltam:/ Mentem lefele es ott van egy superphone gsm stand,gondoltam brahibol megkerdezem mar h van e folia es milyen! Volt is! Mondta a ficko h egy sima folia de uj fajta...mivel S4 ezert valami uj csoda folia! :O mondom oke,de mennyi?! "Gondoltam en 2-3ezer ftra" Erre aszondja hat 1300 de felrakom nagyon szivesen ugy 1500!!! :D mondom azonnal!!! Szoval igy sikerult beszereznem:) Es tenyleg mas mint a tobbi!!! Mintha rajta se lenne. Mondom en aki foliaktol irtoztam:D

iPhone 11 Pro

(#9860) joey04 válasza zack (#9842) üzenetére


joey04
titán

Szar alatt tényleg szart értek, tehát olyat ami beázott, vagy repült egyet és sérülés van rajta, ilyesmi. Tehhát ilyet nem kaphatsz. A tisztánlátás végett: Egyetértek, nem kell használt cucc, de elég benézni a One topikba, simán kiszúrod, hogy bontott, és/vagy használt. btw FRG is elmondta, és logikus is, hogy ha te bemész a T-hez, akkor az ügyintéző foglalkozik veled, időt veszel el, stb. Webes rendelésnél meg kiküldik és "jónapot". Konkrétan kevesebbe kerülsz nekik így. A tűrés meg érdekeljen, mert pont te vagy az, aki kevesebbért is a másik torkának ugrik. :U

9839: webshopnál nincs ilyesmi, zárt doboz jön.
9847: Tudom itt vörös posztó, de az XMS pl úgy csinálja, hogy meghirdeti nyomott áron (fb-n twitteren, blogon), bontottként a gépeket, és benyeli a veszteséget.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#9861) Takashi


Takashi
aktív tag

Ha már fólia kérdés: én vettem egy UAG tokot a telefonhoz (azóta is nagyon bejövős a cucc, sőt, egyre jobban) és volt mellé egy fólia is. Eddig nem raktam fel, aztán tegnap úgy döntöttem, szerencsét próbálok. Nos, úgy áll rajta kb. mint a SONY telefonok esetében a gyári kemény fólia, vagyis ha az ember nem nézi meg alaposan, totálisan észrevehetetlen. Bátran ajánlom bárkinek a tokkal együtt!

七転八起

(#9862) zack válasza joey04 (#9860) üzenetére


zack
nagyúr

Volt rá példa. És ha pont te vagy az az 50-ből 1 az szívás. Ott is emberek dolgoznak, hibázhatnak. A gond akkor van amikor nem akarják elismerni, mert onnantól kezdve hogy hozzád került, neked kell bizonygatnod hogy már így került hozzád, nem pedig csak rájuk akarod kenni. :U A legtöbb esetben ilyenkor persze a szolgáltató győz.
Hogy kinek és miért ugrok neki, az topik, de elsősorban egyénfüggő. Itt még senkinek sem ugrottam neki, mert a nagy átlaghoz képest ez egy jó topik. Mindennek megvan a miértje.

(#9856) kali

Még mindig szkeptikus vagyok a levezetéseddel kapcsolatosan. :U
Szerintem a 8 napos elállás az üzlettől jóval nagyobb macera a T-nek, mint személyesen intézni, ahol mind ez csak 3 nap. Biztos származik belőle előnye is, de van "B" oldala is.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#9863) Gizmo94 válasza zack (#9852) üzenetére


Gizmo94
veterán

Márpedig, mint a világon mindenütt, itt is sokkal olcsóbban üzemeltethető egy webshop, mint egy akármilyen kis üzlet akár két eladóval is, nemhogy egy nagyobb, szervizponttal, jópár alkalmazottal, komoly havi fenttratási költségekkel. A futárszolgálatoknál a kiszállítási díjak pedig egészen mások állandó szerződött (méginkább prémium) partnerként, mintha te rendelsz egyedi ügyfélként egyszeri futárszolgáltatást.
De pl. kimaradt még az üzlet bérleti jogának vagy tulajdonjogának, eu-s normák szerinti kialakításának igen komoly költsége, a fűtés-világítás, alkalmazottak után fizetendő (brutál) járulékok, valamint juttatások költségei, takarítási, biztosítási, vagyonvédelmi költségek, hogy csak párat említsek..Ezeket webshop esetén nem kell kifizetni, ezért meg sem illik fizettetni. Egy webshop a relatíve alacsonyabb árai mellett is lényegesen több profitot képes termelni, mint egy rendes üzlet hivatalos nyitvatartással, különösen akkor, ha egy kiépített hálózat alapjára , valamint jól fizetett hozzáértők marketingstratégiáira épül. Nem szeretem a szolgáltatókat, de hidd el, semmi érdekük, hogy felbontott és hibás telefonokat küldözgessenek, megvan a tisztes(ségtelenül) magas hasznuk így is bőségesen.. Nem kötekedésképpen írtam a fentieket, de megint mindenkivel vitában vagy, miközben szemmel láthatóan fogalmad sincs a kereskedelem legelemibb alapjairól sem. Nincs is azzal semmi baj, csak ne irkálj hülyeségeket.

(#9864) joey04 válasza zack (#9862) üzenetére


joey04
titán

Személyesnél sem veszed észre feltétlenül az összes apró hibát. Főleg ha nem a fórumot nézed egész nap, akkor pl egy HTC-nél simán lehet, hogy csak otthon látod meg az illesztési hibákat, vagy karcokat és akkor is megszopathatnak. Lényeg: nem a szopatás miatt van 10% kedvezmény, sőt élőben előbb rátukmálnak az emberre bontott cumót. Plusz kevered az elállást a cserével is. Vagy legalább a lehetőségeket mindenképpen. Na de részemről téma lezárva, mert én tudom a menetét és az okokat, te meg kételkedsz. Majd kali meggyőz, ha van hozzá kedve.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#9865) zack válasza Gizmo94 (#9863) üzenetére


zack
nagyúr

Még 1x leírom. Mert látom "nem jött át" ismét. Keresd ki miből és honnan indult ki ez vita. Aztán utána írkálj marketinggel kapcsolatos okosságokat. Engem nem érdekel a marketing, sem a webshop, sem pedig az, mi éri meg jobban a T-nek. Biztos vannak az ügyben igazi "szakértők", akik ezt jobban tudják.
Az alap hsz ez volt: [link]
Amire írtam egy választ, ami úgy is van. Nem hinném hogy ezeket a szitukat bárki is generálja, ok nélkül. Majd az már egy mellék vágány volt, hogy a webshop -10% és az egyéb költségek miért éri meg a T-nek. nem ez volt a kiindulási alap, de ez lett kiragadva.

(#9864) joey20

Nem kell meggyőznie senkinek. Mert az alap kérdést illetően, úgysem fog senki meggyőzni, a többiben lehet van igaza kali-nak, de ez megint csak az a kérdéskör, ami nem változtat semmin. Egy kiragadott részlet, amibe lehet kapaszkodni, és amit megint lehet csűrni-csavarni amiből a végén ki lehet hozni, hogy "már megint hülye vagy zack, meg ez sem úgy van meg az sem".

Ha ennyire okos vagy a témában miért kérdeztél? :U Mert ugyanis az alap kérdést te vetetted fel. Kérdeztél valamit, mert állítólag nem tudod, aztán még te okoskodsz. Bravó.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#9866) bakos1


bakos1
tag

A BMF4 t-s romot mivel lehet szerintetek rootolni? :F

Samsung Galaxy S 2 _JB LSJ, Galaxy S 4

(#9867) zack válasza bakos1 (#9866) üzenetére


zack
nagyúr

CF auto root?

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#9868) kali válasza zack (#9862) üzenetére


kali
legenda

8 munkanapos elállás van, 3 munkanapos pedig nincs, utóbbi esetben csak a csere lehetősége adott, szigorú feltételek mellett.
semmi macera nincs ebben, összetett és összehangolt láncolat, t-pontban is cserélik 3 napon belül a problémás készüléket, hiába lett webshop útján vásárolva, t-pontban is leadható 8 munkanapon belül a készülék elálláskor, de postai úton is visszaküldhető.
nem rendelkezem pontos adatokkal, de szerintem elenyésző része áll csak el a szerződéstől azoknak, akik webshop útján vásárolnak, arról nem is beszélve, hogy sok embernek amúgy sincs ideje üzletben ácsorogni fél órákat - vagy még attól is többet -, hogy készüléket vásároljon, pláne ha nem olyan helyen teszik, ahol elég hosszú a nyitvatartás, a futár pedig házhoz viszi, vagy munkahelyre, illetve szinte bárhová.
nekem is több tényezző függvénye, hogy épp miként vásárolok, az s4 üzletben lett vásárolva, az xperia z webshop útján és ppp átvétellel, mert csak úgy volt gyorsabb és ütemezhetőbb az átvétel, előtte az iphone 4s szintén üzletben, korábban több típus szintén webshop útján.
jut eszembe, sok telefon esetén nincs -10% webshop kedvezmény - vagy fordítva, hogy üzleti vásárlásos felár nincs? -, jellemzően a drága iphone típusok, de az s4 sem lett volna olcsóbb webshop útján, és pont volt is szabadidőm, ezért vásároltam személyesen.
bontott doboz; semmiből sem tart azt mondani valamire, hogy köszönöm, de nem veszem át így bontottan, mert nem ismerhetem a készülék előéletét.
sok telefont rendeltem már a t-től webshop útján a magam és családtagjaim részére, mindig bontatlan dobozban érkeztek, másként nem vetterm volna át azokat.
üzletben szintén sok telefont vettem már, jellemzően ott bontották ki előttem, most is így történt az s4 esetén, de korábban az iphone 4s vásárlásakor is megkérdezte a hölgyemény, hogy kibontsa megtekintésre, vagy tegye a táskába bontatlanul.
egy esetre emlékszem nagyon régről - talán 10 éve is volt már, mert sonyericsson p900 volt az alany -, hogy bontott dobozból vette elő a t-s ügyintéző a telefont, látszott rajta, hogy már volt taperolva, megnézegettem, majd megkérdeztem, hogy lehetne bontatlant kapnom, mire mosolyogva bólintott és hozta a bontatlan dobozt, amit el is vittem.

[ Szerkesztve ]

(#9869) Gizmo94 válasza zack (#9865) üzenetére


Gizmo94
veterán

Erre meg annyit tudok mondani, hogy pl. a "tesztpilóták" által visszaküldött, vagy boltban felbontott, de sosem használt, hibátlan telefonokat te kidobnád? Egyébként én is kaptam már t-s webshopból felbontott dobozban két S2-t is anno, de mind a kettő hiánytalan, hibátlan volt és tökéletesen új. Pl történnek olyanok is, saját szememmel láttam, hogy leült a kedves ügyfél S3-at vásárolni pont előttem, bontatlan dobozt szekrényből kivették, orra elé rakták, felbontották, telefont kivették. Persze az ügylet 0%-os hitelre ment volna, ügyintézés közben kiderült, hogy a szükségeshez képest a fele iratai nincsenek nála, így némi vita után ügyfél távozik, telefon bekapcsolás nélkül vissza a dobozba, ment vissza a szekrénybe. Ilyen is akadhat jópár. Ebben az esetben ha pl. készlethiány van, biztos, hogy a kevésbé frekventált üzletekből is vonnak vissza készüléket és küldik kifelé. Ez csak egy eset pl. amit én láttam, amikor már nem volt érintetlen a csomagolás, benne a be sem kapcsolt telefonnal. Egyébként webshopos vásárlásnál ott van a nyolc nap elállási lehetőséged, amikor még indokolnod sem kell, hogy miért nem kell, nem kell hibára hivatkoznod. Elég, ha annyit mondasz, hogy a készülék a kipróbálás utáni személyes tapasztalataid alapján nem felel meg az igényeidnek. Ennyi, és visszakapod a pénzed.

(#9870) zack válasza kali (#9868) üzenetére


zack
nagyúr

Mert neked van rutinod ebben a kérdés körben. De olyan akinek nincs? Téged vegyünk laikus alap júzernek aki csak akar egy telefont magának? :U Ne mááá. A vevők többsége átveszi a futártól úgy ahogy van, ki sem bontja, csak miután a futár elment. Tehát bizonygathatod, hogy téged mint hozzáértőt hogy nem vernek át, de ettől még akit lehet, és át tudnak, átvernek. Nem minden esetben, de bepróbálkoznak. Posta-nál pl a kézbesített értékbiztosított és egyéb küldeményeket nem is tudod kibontani, illetve kibontás előtt kell átadnod érte a pénzt, illetve aláírnod hogy átvetted. Ha rizikós csomag jön, amit mindenképpen át akarsz nézni, kibontani átvétel előtt, akkor ahhoz a postára kell bemenned, mert erre csak ott van lehetőséged a kézbesítőnél nincs. Csak gondoltam belekeverem a Magyar Posta-t is. Miért ne. Innen elmehetünk témában bármerre is akár...Pl hogy a reggeli kolbászos omlettől mennyit büfögtem. :)

Egyébként egy nem túl olcsó Tv-vel én is jártam így az Edigital-nál ami Anyáméké lett volna...Volt benne újként 1200 óra üzemidő. Tv visszavisz, balhét csinál, pénz vissza. Szerinted ki nézegeti meg 20 bonyolult karaktert beütve, és belépve a szerviz menübe mennyit üzemelt az "új" készülék? Szerintem 30-ból 1. Mi ezek az egyek vagyunk. A maradék 29 meg beszopja. :U

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#9871) mycso válasza Gizmo94 (#9869) üzenetére


mycso
veterán
LOGOUT blog

Hagyjátok már....megint tele lesz offal a topik. Hiába érveltek neki, nem fogja megérteni, csak generálódik ez a milliónyi féloldalas hozzászólás.

“The Night is Dark and Full of Terrors”

(#9872) zx6r


zx6r
aktív tag

felraktam ezt a dashclockwidget-et nagyon szép és jó ,de nem birom rávenni,hogy a zár képernyőn is megjelenjen ,csak a kezdőképernyőn van ott.Van ötlet valakinek aki használja,hogy mit baszarintok el??:)Más....ezta romot használta már valaki?[link]

(#9873) muveszur válasza zack (#9870) üzenetére


muveszur
addikt

Megjön a futár, bontott dobozzal, laikus vagy, átveszed, kibontod, össze van karcolva. Van rá 8 napod, hogy elállj. Hol a probléma?

(#9874) bakos1 válasza zack (#9867) üzenetére


bakos1
tag

Köszi.Megpróbálom. :R

Samsung Galaxy S 2 _JB LSJ, Galaxy S 4

(#9875) tothl válasza Gizmo94 (#9869) üzenetére


tothl
addikt

Ezért legyen a boltban demokészülék. Az origit meg akkor bontsa ki a drága kunde, ha meg is tudja vásárolni.
Nekem is mániám, hogy olyat kapjak, amit még senki sem tapperolt össze, pláne nem vitt vissza mert valami miatt nem 100% -os.
:-D

(#9876) dobolson válasza zx6r (#9872) üzenetére


dobolson
senior tag

A zárképernyőn elhúzod jobbra vagy balra a kijelzőt, ahol egy plusz ikon jelenik meg. Arra rámész, kikeresed a listában a desh-t, és kész is vagy.

(#9877) zack válasza muveszur (#9873) üzenetére


zack
nagyúr

Csak ott, hogy annak a költségét rád terhelik, mivel külsérelmi nyom, és akár te is okozhattad és jön a huza-vona. Ahogy minden egyéb más hibát is. Ha pedig ajándék lesz, és napokig a dobozában pihen átadásig, még bonyolultabbá teheti az egészet.

Ezek a dolgok inkább azoknak szóltak, akik szó szerint laikusok, és csak vásárolni szeretnének új terméket, minden előzetes "okosodás" nélkül. Ti nem itt éltek Magyarországon? :U Itt Magyarországon ez alap elv. Aki nincs felkészülve, mit tud csinálni adott szituban, azt átverhetik. Nem csak a T-nél áll fenn a probléma, hanem a kereskedelemben bárhol.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#9878) kali válasza zack (#9870) üzenetére


kali
legenda

aki nem tud/akar olvasni, és úgy aláír bármit is, azzal nem tudok mit kezdeni, és ehhez nem kell szakértőnek lenni!
a t-mobile ezt rutinosan megoldotta, csak ésszel kell élni!
van olyan futár, aki nem szereti átadni a csomagot, csak miután az kifizetésre került, illetve aláírta az átvevő az elismervényt, de van kiskapu!
a szolgáltató ezt írta a csomag külső zsebében lévő átvételire;
kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű.
igen ám, de adott szerződési dokumentumok...stb a csomag belsejében vannak, azt csak én nyithatom ki, viszont muszáj lesz, hiszen ne írjak már látatlanban alá egy előfizetői szerződést úgy, hogy nem ismerem annak tartalmát, de erre külön fel is hívják a figyelmet az átvételin!
kibontom a csomagot, elolvasom az előfizetői szerződést, közben látom, hogy bontott a telefon vagy sem, és innen már adja magát a folytatás.
az s4 megvételekor is simán kértem volna bontatlant az üzletben, ha netán bontottat hoz ki az illetékes, hiszen addig semmi kötelezettségem sincs, a szerződést csak utána kell aláírni.
semmi extra sincs ebben, használja mindenki a józa eszét, aki meg látatlanban aláír bármilyen szerződést, arra nem tudok mit mondani... :(

(#9879) zx6r válasza dobolson (#9876) üzenetére


zx6r
aktív tag

Nekem akkor feloldja a képernyőzárat :U pedig a képernyő lezárása/simítási opciók részben, ki van pipálva a több widget funkció :W

(#9880) Gizmo94 válasza zack (#9877) üzenetére


Gizmo94
veterán

Ehhez meg csak annyit, hogy eléggé világos a történet.. Külön neked másoltam ki.. Ez egy hivatalos, saját rendelésem a webshopból és eléggé egyértelmű a szöveg. Ott a pipa melletti, szürke. ;] :

Futár húzta is a száját kicsit, mondván, hogy sietne. Én meg mondtam, hogy nagyon sokadik telefon ez már, addig pedig alá nem írom most sem, amíg meg nem néztem. Cserép van elég a házon, nem kell pótlás. Deszka is van az Obiban, az sem kell a webshopból. Eléggé nem tetszett neki, de kibontottam, megnézegettem jól, utána aláírtam.. Csak azért másoltam be direkt, hogy maga a T hívja fel a figyelmet rá, hogy bontsd ki! Ha ennek ellenére nem, hát akkor ennyit erről.

[ Szerkesztve ]

(#9881) zola- válasza bakos1 (#9866) üzenetére


zola-
őstag

Tedd fel a cwm recoveryt a legujabbat. Ra az omega romot. Teljes gyari hatas, tokeletes minden.

[ Szerkesztve ]

(#9882) dobolson válasza zx6r (#9879) üzenetére


dobolson
senior tag

Úgy tudod lapozni a lezárt képernyőt, ha először lefelé simítasz a képernyőn. Utána fognak megjelenni az oldalak.

(#9883) szabi510 válasza Bilux (#9823) üzenetére


szabi510
tag

Ezt hol tudom állítani? Vagy egyáltalán látni hogy átlátszó?
Mert itt nem az :)

(#9884) balika333


balika333
tag

Nekem ma jött meg a gyári független 2 év gyári Samsung garis telefonom 162e Ft-ért! :C :C
A telefon INNEN jött. Kibontották, hogy ki tudják tölteni a gari papírt, ezt leszámítva sértetlen hibátlan telefont kaptam!! És teljesen új! Bár mikor először bekapcsoltam lengyel nyelv fogadott, meg már a kezdőképernyő. Hívtam is őket, s azt mondták mostanában ilyen, nem tudnak mit kezdeni. Elmentem Samu szervizben, ahol megnézték a telefont, s megerősítették, hogy XEH pr code-os, és gyári független amire van gyári 2 év jótállás! Nagyon ajánlom ezt a boltot, kedves és segítőkészek voltak!! :C :DD

Samsung Note 22 Ultra

(#9885) Másik Zé válasza phain (#9853) üzenetére


Másik Zé
tag

Sziasztok!

Nekem ma jött meg az InvisibleShild.Sokan azt mondják,hogy elvesz az élményből...szerintem lazám kibírható.Az viszont biztos,hogy ha 2 év múlva leveszed a fóliát,mert akkor már nem sajnálod a telódat,vatta újnak fog tűnni a készülék.

Ezt nem mobilról küldtem el.

(#9886) Sebibalu


Sebibalu
őstag

BMF4-hez én is megköszönnék egy müködö rootot. Omega 7 rommal kapcsolatban info vagy tapasztalat valakinek ?

(#9887) 2008Kft


2008Kft
tag

Sziasztok. A gyari billentyuzetet at lehet allitani qwertz rol qwerty-re? Vagy ti hasznaltok mast? En most vettem meg a Smart keyboard pro-t eleg jo,de felek a loggolastol(jelszo lopastol) eszrevetel? :R

(#9888) Vagany válasza Sebibalu (#9886) üzenetére


Vagany
őstag

Chainfire gyüjtemény
Itt kell letölteni értelemszerűen GT-I9505 jfltexx sorban lévő fájlt. A csomagban régebbi Odin van (asszem 1.85) én a 3.04-est ajánlom. Tökéletesen root-olja nem kell utána törölgetni sem és ha jól tudom a SuperSU-t is tartalmazza (talán az 1.30 verzió). Lehet az 1. hozzászólásba is érdemesebb lenne ezt a linket/fájlt betenni.

-<[]>- https://mowned.com/vagany

(#9889) zola- válasza Sebibalu (#9886) üzenetére


zola-
őstag

En azt hasznalom. Tokeletes az omega7 nalam. Egyetlenegy hibat talaltam. A fenykepezonel hiaba kapcsolom ki a zarhangot ugyanugy van hangja.

(#9890) phain válasza Másik Zé (#9885) üzenetére


phain
tag

Megkérdezhetem hogy hol vetted ??

(#9891) Másik Zé válasza phain (#9890) üzenetére


Másik Zé
tag

Szia!

Én itt vettem:

[link]

[ Szerkesztve ]

Ezt nem mobilról küldtem el.

(#9892) MunezXBK válasza Másik Zé (#9891) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

10 ropi egy fólia? :O

(#9893) Poplacsek válasza MunezXBK (#9892) üzenetére


Poplacsek
senior tag

Én a legolcsóbb fóliát vettem rá, valami Trendy8 nevezetű (1000Ft volt 2 db a Tesco-s GSM boltban). Sikerült hiba nélkül rátennem, nem került egy porszem se alá, tökéletesen illeszkedik és szinte nem is látszik, hogy rajta van. Tapintásra is jó, teljesen elégedett vagyok vele.

[ Szerkesztve ]

(#9894) MunezXBK válasza Poplacsek (#9893) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Én már az S3-ra se raktam, erre se fogok.

Viszont a Rain-X-et lehet bepróbálom. :B

(#9895) charlie1975


charlie1975
aktív tag

Ha rootolt MEA ra rárakok simam MEA t utána tudok ota val frissíteni?(t s a telóm de ami rajta van MEA az nem t s)

Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE

(#9896) muveszur válasza MunezXBK (#9894) üzenetére


muveszur
addikt

Én úgy vagyok a fóliával, hogy amoled, úgy is beég. :))

(#9897) kali válasza charlie1975 (#9895) üzenetére


kali
legenda

t-s firmware verzióra biztos nem, mivel a mea alá adott csc nem tartalmaz tmh product code azonosítót, illetve más verzióra is csak akkor, ha adott firmware verzió alatt minden összepasszol.

muveszur; az s4 kijelzője nem fog! :DD

[ Szerkesztve ]

(#9898) SanyikaDC válasza tothl (#9806) üzenetére


SanyikaDC
tag

igen néha kissé lassunak találom... érthetetlen lag a játékok alatt és néha menüben is akad néha a statbar... de ugy néz ki a felhasználóélmény javult a 4.3-al rengeteget:D imádom a kipucult androidot :Dcsak a root hiánya zavar :/ de még mindig b****a a csőröm a lag játék alatt... komolyan mondom nem értem... 4x1,9ghz snapdragon 600 nem olyan gyér h néha reszeljen a real racing 3... :D telefon épp szombaton lett am 1 hetes de mellékesen imádom a porcikáit :DDD

Galaxy S20+5G (cosmic gray) /Galaxy S9+ (midnight black) /Galaxy S7 Edge (black onyx) /HTC Uno - Black ^.^ /Samsung Galaxy S4 (R.I.P.)/Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 - JellyMod 4.0/CoCore 6.8

(#9899) MunezXBK válasza muveszur (#9896) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Nekem meg le fog esni, biztosításnak legyen értelme. :))

(#9900) Gizmo94 válasza kali (#9897) üzenetére


Gizmo94
veterán

Ezt mire alapozod? Szerinted miért nem? :U
Szerk: Utóbbi. Amivel zártad..

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.