Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:33

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9878) kali válasza zack (#9870) üzenetére


kali
legenda

aki nem tud/akar olvasni, és úgy aláír bármit is, azzal nem tudok mit kezdeni, és ehhez nem kell szakértőnek lenni!
a t-mobile ezt rutinosan megoldotta, csak ésszel kell élni!
van olyan futár, aki nem szereti átadni a csomagot, csak miután az kifizetésre került, illetve aláírta az átvevő az elismervényt, de van kiskapu!
a szolgáltató ezt írta a csomag külső zsebében lévő átvételire;
kijelentem, hogy az átvett dokumentumok (szerződések, nyilatkozatok, számlák) tartalmát megismertem és elfogadom, tudomásul veszem, hogy ezen bizonylat aláírása az átvett és tételesen felsorolt dokumentumok példányonkénti és egyesével történő aláírását helyettesíti, azzal minden tekintetben egyenértékű.
igen ám, de adott szerződési dokumentumok...stb a csomag belsejében vannak, azt csak én nyithatom ki, viszont muszáj lesz, hiszen ne írjak már látatlanban alá egy előfizetői szerződést úgy, hogy nem ismerem annak tartalmát, de erre külön fel is hívják a figyelmet az átvételin!
kibontom a csomagot, elolvasom az előfizetői szerződést, közben látom, hogy bontott a telefon vagy sem, és innen már adja magát a folytatás.
az s4 megvételekor is simán kértem volna bontatlant az üzletben, ha netán bontottat hoz ki az illetékes, hiszen addig semmi kötelezettségem sincs, a szerződést csak utána kell aláírni.
semmi extra sincs ebben, használja mindenki a józa eszét, aki meg látatlanban aláír bármilyen szerződést, arra nem tudok mit mondani... :(

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.