Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10461) hurrikan


hurrikan
addikt

Ez erősen off lesz. De beírom példa gyanánt.
A napokban a SEria fórum, a felhasználók kérésére levelet írt a Sonynak, a garanciázással kapcsolatban, a szóban forgó kérdés ugyan az, mint itt a HTC-nél volt, a nyitások, és a garancia. A válasz a következő volt:

"Szia Laci!

Köszönjük. Hogy újra tolmácsolod kérdésedet a felhasználók nevében cégünk felé. Írtunk a központnak, a választ hamar megkaptuk. Íme:

A bootloader kinyitása önmagában szoftveres garanciavesztést mindenképpen magaután von. Hardver egységek esetleges garancia vesztése akkor következhet be, ha az adott hardver elem problémáját, egyértelműen, bizonyíthatóan az idegen ROM fel FLASH-elése, avagy a ROM esetleges szolgáltatásainak valamelyike okozta. Gondolunk itt a kijelző, a processzor, a Wifi teljesítményének fokozására, amik sok Cyanogen ROM-ban megoldhatóak és felelőtlenül használva problémákat okozhatnak. Természetesen az adott készülékek egy-egy típushibáját a szervizünk mindenképpen javítja. Mint pl az XperiaS esetlegesen bekövetkező kijelző sárgulását, korábbi modellek közül az Xperia arc ház repedését, vagy éppen az első szériás Xperia Minik kellemetlenül sikerül gomb kalibrációját is.

Természetesen szervizekbe juttatás előtt érdemes a készüléket gyári állapotra állítani, amennyiben erre megvan a lehetőség!

Tisztelettel: Sony Mobile Magyarország"

[ Szerkesztve ]

Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.