Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4351) Freddy76 válasza imyourfriend (#4349) üzenetére


Freddy76
addikt

Megfogalmaztam? Max. megértettem veled. Amúgy az késztetne komoly önvizsgálatra, ha nem így lenne :DDD . De nem baj, a lényeg, hogy te okos vagy, tudod, hogy mit akarsz, és kiállsz az elveid mellett. Ha már úgyis tökfej mindenki ezen a fórumon. :R

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#4352) cool13 válasza Real_Necro (#4345) üzenetére


cool13
őstag

Igen ez mehet. 1db kézi lehet, vagy az ingyenes vagy a felső fizetős, + alulra max 6db, egyenként 32Kg. A gép hasában küldött poggyászdíj összege, sok mindentől változhat.
Itt vannak a díjak

Freddy76
Mondtam én hogy neki mindig igaza van, erre kioktatott engem is. Pedig nem kellett volna kioktatnia, hiszen ezt ténykérdés. Nem is értettem a kirohanását.

[ Szerkesztve ]

(#4353) L4mie


L4mie
veterán

:W jézusom, mi lenne ha lenne egy olyan topic ahol nem erről szólna a fórum, kezdem unni ezt az önigazoló tréninget.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#4354) #40935168 válasza L4mie (#4353) üzenetére


#40935168
törölt tag

Valszeg nem unnád.. ;] :U

(#4355) A Zéé válasza imyourfriend (#4349) üzenetére


A Zéé
addikt

Kívánom neked, hogy hamar elérj egy olyan kort, amikor végre le tudsz szállni a magas lóról, mint ifjú mérnök :)
Szintén ifjú "mérnökpalántaként" mondom neked.
Szeretni nem kell őket, de tisztelni nem árt. Elég fejlett skill kell hozzá, hogy a sok unalmas jogszabályból, meg törvényszövegből kibogarássza neked a lényeget.

Átmentem én is ezen. Az egyetem elején én is elhittem, hogy csak a mérnök az ember, és én is vonultam végig a városon keresztül kiabálva, hogy a SOTE-n 5 évig csak végbéltükrözést tanítanak, sőt még meg is tisztelem a corvinus oldalát 2 liter vbk után kifejezve a szimpátiám. Csak aztán amikor jönnek az ügyesbajos dolgok, az ember netalántán próbál saját lábára állni, vagy valamit sikeresen végigvinni, aztán jönnek 100+ oldalas a jogszabályok, meg ugyanannyik a pályázati kiírások, és nem neked kell az utolsó szaváig megérteni, meg amikor megcsinálja valaki helyetted a könyvelést, és nem neked kell bízni benne, hogy jól csinálod-e.
Akkor azért átértékeli az ember az ilyen erős kijelentéseit.

Just a simple Lineman...

(#4356) imyourfriend válasza L4mie (#4353) üzenetére


imyourfriend
őstag

Én ugyan nem szeretném igazolni senkinek sem hogy milyen vagyok (igazat megvallva mindenki gondol amit szeretne, engem hidegen hagy). Inkább mosolyogni járok fel.

más: És mily érdekes bárhol bármilyen eseményen kérdezek fotósokat teljesen normálisan válaszolnak legyen bármilyen felszerelés a kezükben, mind szerények és lehet tőlük tanulni. De amint felnéz az ember fotós fórumra (természetesen Magyar oldalra gondoltam) közel sem ezt a hozzáállást látni az emberektől.:) Kinek nem inge nem veszi magára.

(#4355) A Zéé: Nem tudom hogy erős volt e vagy sem, nekem vannak normális jogász ismerőseim igaz közös témánk nem nagyon van. És ahogy mondod biztosan eljön az az idő amikor majd jogászhoz fogok fordulni, irigylem is valahol némelyiket hogy ennyi oldal között képes keresgélni..

[ Szerkesztve ]

(#4357) #40935168 válasza imyourfriend (#4356) üzenetére


#40935168
törölt tag

Most csak objektíven :D kérdezem: miért jársz fel akkor ?
Mosolyogni vannak ennél sokkal jobb viccoldalak is. :)

(#4358) imyourfriend válasza #40935168 (#4357) üzenetére


imyourfriend
őstag

Néha van pár hasznos információ és jó ötlet, pont ezekért.

(#4359) zolka78 válasza imyourfriend (#4358) üzenetére


zolka78
senior tag

Amióta feltűntél ezen a fórumon csak hasznos információkat és jó ötleteket kaptál, főleg a nikonos totyikban.

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

(#4360) spanyoll válasza imyourfriend (#4356) üzenetére


spanyoll
addikt

Ázzztakurva.

Elmegyek hétvégére a géptől, aztán erre kell visszajönnöm? Ajj :(((
Az az igazság, hogy nem lenne veled semmi baj, mert a csőlátással együtt lehet élni, de ahhoz kell az is, hogy valaki mozgatni kívánja a fejét, hogy mást is lásson, ne mindig csak a saját dolgát.
Csökönyös egy hülye vagyok én is, de te azért überelsz. Lassan már benyeltük talán, hogy utálod a Tamikat, a miértjét igaz nem tudtuk meg, de ettől függetlenül képelni nem képelsz (én sem mostanában, de tervezem "visszatérésem"), azon kívül senki igazát nem nagyon szereted elfogadni sajna. Értem én, hogy attól, hogy mindenki egy dolgot mond, még nincs feltétlenül úgy, de azért nem hiszem azt, hogy feltétlenül az egész ph! fotós közösség a helikopter te meg a tökéletes gondolkodású.
A kreténségek kreténségét is megkérdeztem már anno, érdekes módon sose éreztem azt, hogy lenézően beszéltek volna velem (na jó egyszer megsértődtem Freddyre valamiért, amikor még nem tudtam, hogy milyen, de még fiatal voltam és bohó). Igazából nem zavar amiket írsz, mert ha hülyeség akkor csak átugrom, meg mint emlékszel válaszolgattam neked privátban ha írtam, de most mondom azt már én is, hogy kiii vaaaan a tököm azzal, hogy minden fórumban te vagy a téma. Igen, mindenki a saját igazában higgyen, ezt vallom én is (hisz tudja mindenki, hippi program vagyok), de ha ez azzal jár, hogy mások komfortzónájába belemászol, és zavarod őket, akkor nem hiszem, hogy folytatandó ez a tevékenység.
A) verzióként elüldözöl pár embert a fórumról ami nem lenne jó buli, vagy B) verzióként ráun a háziszellem a banzájra aztán kapsz egy hetes vagy hosszabb BAN-ánt és mehetsz filozolival tudjukkivel beszélgetni a fotózás nagy dolgairól.

mod: Újra elolvasva kicsit sután fogalmaztam itt-ott, de most lusta vagyok retorikai szempontból tökéletes szóáradatot összerakni.

[ Szerkesztve ]

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#4361) Mercutio_ válasza imyourfriend (#4349) üzenetére


Mercutio_
félisten

Én 10+ éve végzett mérnök vagyok, de még sincs semmi bajom a jogászokkal, hm, mi lehet az oka? :DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#4362) Santiagain válasza Mercutio_ (#4361) üzenetére


Santiagain
senior tag

Az, hogy még nem dőlt össze, nem robbant föl, nem esett szét semmid, ami miatt beperelhettek volna. :)

http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/

(#4363) L4mie válasza Santiagain (#4362) üzenetére


L4mie
veterán

csatlakozom, bár csak 5 éve :) és szerencsére még nekem se volt ilyen problémám, bár még 2 év a tervezői :) majd utána.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#4364) Freddy76 válasza Santiagain (#4362) üzenetére


Freddy76
addikt

Kötekedsz, beperellek :(( .

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#4365) #40935168 válasza spanyoll (#4360) üzenetére


#40935168
törölt tag

Cserélj biztit, látom kicsapta.. :DDD ;)

(#4366) Mercutio_ válasza Santiagain (#4362) üzenetére


Mercutio_
félisten

Konkrét jogásszal/-szokkal van gondom naponta ;] de úgy általában "a jogászokkal" nem gondolom, hogy gondom kellene legyen :N

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#4367) Santiagain válasza Freddy76 (#4364) üzenetére


Santiagain
senior tag

Na, szerencsére még nem vagyunk az USÁ-ban.

(#4366) Mercutio_: Egy dolog tény, inni tudnak úgy, mint a mérnökök.

http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/

(#4368) Real_Necro válasza A Zéé (#4355) üzenetére


Real_Necro
veterán

Igen, amikor még padok között van az ember, sokszor abban a tévhitben él, hogy ő már akkor valaki, és ha kikerül a padok közül minden az ölébe hullik (siker, nők csillogás). Aztán mikor elvégzi a főiskolát koppan, hogy jön a szamárlétra és ő lesz a legutolsó csicska a cégnél, ahova (szerinte) tapasztalt mérnökként kerül.
Nincs a csőlátású emberekkel különösebb gond, nálunk diplomával is dolgoznak sori dolgozóként olyanok mellett, akik ugyanezt érték el 8 vagy kevesebb év általánossal. Csőlátású embert sohasem fog senki kiemelni, el van a sarokban, max leépítéskor rá gondolnak legelőször. Ezt a külföldi munkavégzés sem fogja megoldani, ott is emberek élnek, akik még jobban lenézik a magyart, mikor odakerül. Persze onnan is van szamárlétra...

Jogászokkal meg nincsen gond, érted vannak ha szükséges. Ugyanakkor nem csak a diplomást kell megbecsülni. Sajnos szakiból már egyre kevesebb van, ismerek párat cégnél, vannak köztük nyugdíjasok is, akik előtt le a kalappal. ;)
Párom meg könyveléssel, adótanácsadással foglalkozik, nekem sokszor az is kínai, amiről ő beszél. :D

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#4369) spanyoll válasza #40935168 (#4365) üzenetére


spanyoll
addikt

Folyamatban :)

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#4370) Mercutio_ válasza Real_Necro (#4368) üzenetére


Mercutio_
félisten

Én azt bírom a legjobban, amikor valaki olyan osztja az észt aki még a saját szakmájában se túl penge, adott esetben a sulit se valami fényesen végezte, de persze arról se ő tehet, hanem a "hülye tanárok" és a "szar tananyag", nomeg az "értelmetlen gyakorlatok" :DDD

No, egy kis esti szundizene ;] jóccakát:R

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#4371) spanyoll válasza Mercutio_ (#4370) üzenetére


spanyoll
addikt

Na ezzel a zenével megvolt a bizticsere, tetszetős :)

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#4372) Real_Necro válasza Mercutio_ (#4370) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ilyen zenétől én nem tudok elaludni. :N

Jó éjt!

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#4373) spanyoll válasza Real_Necro (#4372) üzenetére


spanyoll
addikt

Nincs semmi bajom Mobyval, sőt, de valahogy mindig ez a két sor jut róla eszembe :DDD

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#4374) Real_Necro válasza spanyoll (#4373) üzenetére


Real_Necro
veterán

Akkor ettől jobban fogsz aludni: [link]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#4375) spanyoll válasza Real_Necro (#4374) üzenetére


spanyoll
addikt

Sejj, pofás, pofás :)
Akkor vissza ezt küldeném.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#4376) Real_Necro válasza spanyoll (#4375) üzenetére


Real_Necro
veterán

Pong. ;)

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#4377) spanyoll válasza Real_Necro (#4376) üzenetére


spanyoll
addikt

Aztán amikor már mindenki azt hiszi, hogy nyugodtan alhat, akkor beteszem ezt valami értelmesebb hangerőn, aztán ébresztő van :D

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#4378) L4mie válasza spanyoll (#4377) üzenetére


L4mie
veterán

[link]

ezt!! sakk!

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#4379) spanyoll válasza L4mie (#4378) üzenetére


spanyoll
addikt

Ejnye, ez is bejövős. Akkor én viszont elköszönök mára, ezt hagyván magam után holnapig.
Jó éjt emberek :)

[ Szerkesztve ]

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#4380) L4mie válasza spanyoll (#4379) üzenetére


L4mie
veterán

Impaláról ez jut eszembe :D
[link]

amúgy jó zene :] holnap majd hallgatom meló közben

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#4381) Real_Necro válasza spanyoll (#4377) üzenetére


Real_Necro
veterán

Látom itt komoly szellemi leépítés kell. Ezzel köszönök el: [link] ;]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#4382) Mercutio_ válasza spanyoll (#4375) üzenetére


Mercutio_
félisten

Húúú ez a csaj...minden téren! :DD

Az a Moby szám meg annál a részénél, ahol kicsién nézi a csajt tiszta DM :K

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#4383) #40935168


#40935168
törölt tag

Én tegnap este erre a kis gyöngyszemre futottam rá, mmmmm ;)

(#4384) crey


crey
MODERÁTOR

Kutyi,

Le tudod nekem irni, hogy mi volt ennyure átláthatatlan az arckép igénylésben? Sokat segítene. :B

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#4385) L4mie válasza crey (#4384) üzenetére


L4mie
veterán

igaz én nem szoktam ugatni, de szerintem utólag mindenki azt mondja, hogy nekiállni a legnehezebb, onnantól pikkpakk megvan :)

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#4386) Real_Necro válasza L4mie (#4385) üzenetére


Real_Necro
veterán

Szerintem nem volt bonyolult, jól le van írva minden, meg arcképgyárosok is segítőkészek.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#4387) #40935168 válasza crey (#4384) üzenetére


#40935168
törölt tag

Túl akartátok automatizálni - de így is bőven kijárt sok embernek az egyes igénylő topic-okban, hogy NEM, nem lehet, nem jó, stb.. sokszor még részleteztétek is, miért nem.

Engem a link-tenger zavart meg.

"Először olvasd el ezt" -> oké, van 5 percem, kell az avatar, megcsinálom. Lekattintom, uhh.. alhivatkozás-hegyek: a) olvasd el ezt, ha nem tetszik b) olvasd el ezt, és opcionálisan c) tudnivalók és d) nagyon fontos ..

Szóval ránéztem és brrr, hátamon a szőr, végül legyintés, áhh, hagyjuk. Most is ha laikusként betévedek a topic-okba, elolvasom a szabályzatot nagynehezen, és közben: "open in new tab" majd "open in new tab" .. nyitogatom a linkeket. Oké, fő szabályzat elolvasva, lássuk mi az első tab, amit a háttérben előbb megnyitottam - és már el is vesztem addigra.. te jó ég, 5 percre ezt mire is nyitottam ? :DDD

Aztán jött valaki innen és leírta a lényeget kb. 3 sorban. Ezt Ti is megtehettétek volna az 1-es topic-ban, anélkül, hogy körbelinkeltétek volna az arcképigénylés témát.

Valszeg fontos volt, hogy leírjátok a szabályokat, csak egy "aknamezőnek" látszik messziről és a laikus megijed, úúúristen, nehogy rossz helyre lépjek, mert jön egy mod és leolt :) (A valóságban nem így van, csak az ember hiszi ezt). IRL kb. egyenesen átsétáltam az egész folyamaton, semmi akna nem robbant semerről. :D

Szóval amilyen egyszerű valójában az egész, olyan bonyira sikerült a leírás és a navigáció. Nem tartom magam hülyegyereknek (aztán lehet, most mást gondolsz rólam - feel free) :DDD de nem volt erre agyi kapacitásom meló után. Írogattam a kis kedvenc totyikjaimba inkább 1-2 dolgot aztán irány a CS :) egy órácskára.

Téged neveztelek most meg, de nem Neked szólt (lehet, nem is Te alkottad az igénylés szabályzatát). :U Szóval no offense... :B ;) ;) Kicsit multisra vettétek :DDD : a dolgok egyszerűek, a dolgok leírása viszont olyan bonyolult, hogy végül pont azért siklanak el az emberek a folyamatok felett, mert amikor messziről ránéz, jön a szívroham. Aztán jön a PROJEKT :DDD ami nem kevés erőforrás árán az adott processzt végül leegyszerűsíti arra a szintre, ahogy az a valóságban kinéz. ;) Uff. ;) :R

(#4388) #40935168 válasza Real_Necro (#4386) üzenetére


#40935168
törölt tag

Ja, valszeg Neked jobban ráállt az agyad erre. Az "arcképgyárosok is segítenek" - és a modok is, tulképpen mindenki. Nem kellett volna annyit leírni :DDD ha úgyis segítenek ;)

(#4389) crey válasza Real_Necro (#4386) üzenetére


crey
MODERÁTOR

És Furkoo:

Szerintem sem, de miután én arcképezek ott és viszem azt a topikot a többiekkel, így én nekem fel sem tűnik, hogy bonyolult lenne, mert direkt ennyire egyszerűsítettük/rövidítettük a szabályokat és tenni valókat - ezért kérdem kutyit, hogy mi akasztotta le - hátha tudunk egyszerűsíteni rajta.

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#4390) #40935168 válasza crey (#4389) üzenetére


#40935168
törölt tag

Lehet, csak menstruáltam. Azért 1 nyafogó júzer miatt ne akarjatok "bonyolult" pecsétet nyomni az egészre ;) :DDD ;) :))

[ Szerkesztve ]

(#4391) Real_Necro válasza #40935168 (#4390) üzenetére


Real_Necro
veterán

Á nem volt ez bonyolult, meg szerintem többen is leírták pár sorban, hogy bemész oda, lehet, igen, bemész amoda, megcsinálják, jó, igen, modi? igen, igen, kész. Öröm és bódottá. :DDD Szerintem csak túl sokan akartak segíteni és abba zavarodtál bele. ;)

No más téma felé terelek. Szerintetek ez a noti milyen?

[link]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#4392) #40935168 válasza Real_Necro (#4391) üzenetére


#40935168
törölt tag

Hát de én is így gondolom ;) Jóindulatúak, segíteni akartak, de ettől így kb. elfutottam, mikor beléptem:

9 link, az első link ugyanaz az oldal, ahol épp állok, a 8 már újabb oldalak. Ha vakon az elején elkezdek végigmenni rajta, egyszerű. Csak az ember nem ilyen gyárilag. Hiányoltam, hogy egyben átlássam az egészet, min állhat vagy bukhat egy egyéni arckép illetve mi a teendőm. Ne csak a következő lépést lássam, mert az jól le van doksizva, a mod pl. miután 1-esben jóváhagy, linkkel együtt küld a 2-esbe, ez is már tök jó segítség (én legalábbis így jártam, köszönöm dzsini) :D . De ha egyben szeretnéd látni, egy virtuális labirintus képe jelenik meg agyadban, nem egy rajzszögé ;)

Nevertheless, lehet csak én vagyok ilyen bonyolult, mert más nemigen pampogott (vagy igen?) :)
Bocs (crey-től is most).. :B

ASUS :(

[ Szerkesztve ]

(#4393) L4mie válasza Real_Necro (#4391) üzenetére


L4mie
veterán

Sötét és világosszürke.
.
.
.
I7 nem lehet szar, bár valami csökkentett órajel, mobil procikban nem vagyok otthon, meg ez a Geforce 635 se tudom milyen igazság szerint én AMD párti vagyok, bár az Nvidivel sincs bajom, jókat gyárt manapság :)
Ha ez a a kettő mobil szinten pöpec akkor a többi jónak mondható, SSD-t biztos pakolnék bele, meg ha elbírja akkor a 1 RAM is mehet. gondolom nem munkaállomásra használod, meg ha még is: a villanyosmérnökök, nem nagyon terveznek 3D ben, legalábbis nálunk nem.

* amúgy szép vékony, hűtésének utánajárnék, munkatársamnak a DELL-je ami szintén i7- vidi páros potn 2 hónapja volt szervizbe hűtéscsere miatt.
Mondjuk ASUS-hoz gondolom adnak drivert, DELL el az volt mindig a bajom, hogy itt a gép drivereket meg szedd le netről. jah hogy milyen a WiFI modul benne....hát az nem írjuk ám le, de itt van 10 féle driver próbáld végig valamelyikkel csak menni fog.....huh elsőre 1 napot szoptam ezzel

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#4394) Real_Necro válasza #40935168 (#4392) üzenetére


Real_Necro
veterán

Szerintem túlbonyolítod. Tök egyértelmű, hogy 2 lépésből meg van. Csak akkor bonyolult, ha magad akarod elkészíteni és engedélyeztetni. Én most azon agyalok mire cseréljem majd ha oda érek, de ha jól emlékszem még sok idő. :D

(#4393) Furkoo

Nem nekem lesz, egy kollégám szeretné otthonra. Igazság szerint én MSI-t vagy Lenovo-t vennék, esetleg Dell-t. Asust nem. :N De nem akarom a lelkesedését letörni.

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#4395) #40935168 válasza Real_Necro (#4394) üzenetére


#40935168
törölt tag

Nincs kizárva. De
1. ezért szóltam crey-nek, hogy ne belőlem induljon ki, lehet ez így oké. :K
2. engem kérdezett, hosszú lett, lehet tényleg túlbonyolítom. De ha már kérdezett, leírtam. :DDD

@spanyi #4396: valszeg. :D

[ Szerkesztve ]

(#4396) spanyoll válasza Real_Necro (#4381) üzenetére


spanyoll
addikt

Ó ezt már régóta ismerem, jó kis "Old people burning old people burning PUT YOUR HANDS UP!" :D

@Eperke (mert a kutyusozást unom már :DDD ): Te rontottad el, simán csak az elsőben megnézed, hogy van-e hozzá jogod, amit fejből is lehet tudni, ergo csak a 2. linket kell meglesni, hogy miként készül az arckép, meg valahol van egy arcképgyárosok kérései. Tehát 2, max 3 link, amiket elolvasva max egy 5-10 perc olvasásod van :)

és végül @crey: Nekem az volt a nehézkes, hogy kizárólag cartoon style kép lehet, ezért sem lett volna semmi az új képemből, ha csak meg nem ment egy kollega és gyártja le. Értem én, hogy fotókat nem akartok kirakni, de pl lehetne annyival lazább, hogy arc nem feltétlenül kell rá (azonnal egy mandalát rakattam volna be, egyszerűbben megúszták volna az arcképgyárosok is :) ).

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#4397) L4mie válasza Real_Necro (#4394) üzenetére


L4mie
veterán

Akkor elsősorban az igényeit kell felmérni, mire kell neki.
Ez egy pöpec munkaállomásnak tűnik amivel lehet játszani is. egyedül a hűtése miatt aggódnék.

Nincs baj az ANUS okkal se, nálunk több darab nyüstölődik a cégnél igaz azok közép-alsó kategóriások.
Jah Lenovo ftw! :)

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#4398) Real_Necro válasza spanyoll (#4396) üzenetére


Real_Necro
veterán

De az már pofátlanság. :DDD

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#4399) spanyoll válasza Real_Necro (#4398) üzenetére


spanyoll
addikt

Ez így reggelre (nekem most van az) azért egy kicsit fájt, de felhorkantottam a gép előtt legalább :D

Viszont halkan és a háttérben folytatván, de viszem tovább a tegnap esti fonalat :)

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#4400) Real_Necro válasza spanyoll (#4399) üzenetére


Real_Necro
veterán

Az a gond itt cégnél, hogy bár van hangfalam, de mindig ki van kapcsolva, mert 6-an vagyunk az irodában, pedig nem kicsi, mellette ki-be járkálnak a csoportvezetők vagy másik irodából kollégák. :B

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.