Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3101) zolka78 válasza Throme (#3100) üzenetére


zolka78
senior tag

Szerintem ez így nem összehasonlítható. A kínai példáknál leginkább a technológiát, fejlesztést és marketinget kell összehozni az olcsósággal. Erre van igény. Ez igaz lehet a fotós szakmára is. Csak hogy egy jó fotósnak szüksége van kreativitásra, meglátásra és esetleg sajátos látásmódra. Ha ez nincs meg, akkor csak elveszik a szürke ködben. Nem hiszem, hogy érdemben tudna javulni az, akiből ez hiányzik.

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

(#3102) madgie válasza Throme (#3100) üzenetére


madgie
titán

"Régen elég szutyok volt"

Most is az ;] :DDD Én kitűnő alkatrészgyártónak elismerem őket, de a saját név alatt futó cuccaiktól nekem világéletemben csak a hajam hullott.

(#3103) Throme válasza zolka78 (#3101) üzenetére


Throme
veterán

Kreatívitásra gyártásban is szükség van, hogy egyszerűsítsd és hatékonyabbá tedd azt, a költségek leszorítása érdekében.

De hiába kreatív egy fotós, ha nincs igény rá.

Ha már egy Dslr-el kattingt az ember, azt is sokan a kompakt után megcsodálják, pedig így csak a technika előtt hajlanak meg. Felismerik aput anyut, meg nevetnek, hogy ki milyen hülyén néz ki, vagy jééé ő is eljött, vagy jééé ő még bírta a piát, Gizike ruhája milyen szép/ronda...stb.
Az hogy mennyi PS tudás és kompozíciós készség van egy kép mögött, azt nem mindig veszik észre.
A megrendelő többségben nem lelkes amatőr/haladó fotós.
Tehát hiába vagy kreatív meg ügyes, ha különösebb igény nincs rá. Az olcsóbb "igénytelenebb" fotóst választják majd....

Egyszer valaki írta, hogy milc-el is le lehetne zavarni esküvőt, csak hát a megrendelő meglátja azt a kis gépet egyből komolytalannak fogja tekinteni a fotóst.

(#3102) madgie : tévék meg a telók pl szarok? Csak kiragadtam ezt a márkát, semmi közöm hozzájuk...

[ Szerkesztve ]

(#3104) crey válasza Throme (#3103) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Annyira (sajnos) nem.

Most vásároltam én is tévét, és megfogadtam, hogy "elvből" nem veszek Samsungot (ha japán cégekből élek, támogassuk a japán cégeket elven ugye).

Aztán tesztek, PH! fórumok bújása után egy Pana és a Samsung maradt. Bementem a hülye azért nem vagyok boltba, pont egymás mellett volt a kettő, ugyan azzal a tartalommal... és be kell valljam, a Panasonic elvérzett, pedig annak sem volt rossz képminősége.

Elvek ide vagy oda, saját magamnak nem leszek ellensége. :(

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#3105) Real_Necro válasza crey (#3104) üzenetére


Real_Necro
veterán

Nekünk is most Pana CRT tv van otthon. Szerintem Samu (szüleimnek az van)szintén CRT-ben elvérzik mellette kép és hang terén is. Mostanában szeretném majd lecserélni egy laposra, de Samu felé hajlok inkább. :B

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#3106) zolka78 válasza Throme (#3103) üzenetére


zolka78
senior tag

"Egyszer valaki írta, hogy milc-el is le lehetne zavarni esküvőt, csak hát a megrendelő meglátja azt a kis gépet egyből komolytalannak fogja tekinteni a fotóst."

Mikor nekem volt az esküvőm már jó ideje érdekelt a fotózás. A technikai része is a magam módján nézve. Még sem tudom mivel csinálta a képeket a fotós, pedig elég sokat láttam a kezében a gépet :D . Egyszerűen más kötött le.

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

(#3107) madgie válasza crey (#3104) üzenetére


madgie
titán

Király, és otthon is hatvan sávos színképű fénycső világít, mint a MM-ben. Meg gondolom Shop módban járatod a tévét.

Throme: telók főleg, három Samsungom volt. Amúgy a MILC-DSLR téma nem ilyen fekete-fehér. Lehet, hogy a DSLR-rel komolyan vesznek, de lehet feszengenek a monstrumtól a kezedben. Egy sunyi, kihajthatós kijelzős pici milc-cel észrevétlenebbül tudsz dolgozni. Meg hogy emiatt vennének komolyan? Nemtom, engem a képeim adjanak el, ne a felszerelésem. Múltkor elmentem két szem fix-szel meg a G3-mal esküvőre, nem hiányzott az ötkilós nehéztűzérség és a pár is elégedett volt a végeredménnyel. (mondjuk ebben épp alig vannak "sunyi" képek)

[ Szerkesztve ]

(#3108) Mercutio_ válasza Freddy76 (#2927) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ezt a filmnézési módszert keresztlányunk szokta prezentálni a 150-edjére megnézett kockásfülű/kisvakond/frakk/stb. részeknél :DDD

Nah, lassan behozom a lemaradást, közben a milyen router vegyünk témán is túljutottam, és néztem jóféle rövidfilmeket a jóvoltatokból:R

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#3109) Freddy76 válasza Mercutio_ (#3108) üzenetére


Freddy76
addikt

Lassan haladsz :DDD . Azt sem tudtam, miről van szó :DDD .

Szerk: ugyanezt az én kislányom is tudja 1,5 évesen... Amikor "vad" ugatást hallok a szobából, tudom, hogy mindjárt jön a kutya motorosszánon a kisvakond és a hóember c. rajzfilmben...

[ Szerkesztve ]

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#3110) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

keszultok mar? ;]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#3111) madgie válasza Mr.Csizmás (#3110) üzenetére


madgie
titán

Gyöjjön, ideje már :)

(#3112) crey válasza madgie (#3107) üzenetére


crey
MODERÁTOR

azért a felesleges bullshitet kikapcsoltam a tévén :P de így sem bánom a Samut vettem. Ez van, én sem szeretem az üzletpolitikájukat.

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#3113) Throme válasza crey (#3104) üzenetére


Throme
veterán

Aztán amelyik tv nem megy azt beállítják úgy hogy a maximumot tudja és a mellette lévőket meg lerontják e szint alá. Vevő meg csodálkozik, hogy milyen jó a képe.... :)

(#3114) crey válasza Throme (#3113) üzenetére


crey
MODERÁTOR

Ne nézzetek nyeretlen kétévesnek, látom a különbségeket a megjelenített képek között, mert ilyeneket bámulok naponta. :P
Az egy másik kérdés, hogy igazatok van, az átlag vevőt így lehet átvágni.

Amúgy pl. a barátomat lebeszéltem a Samsungról, mert neki 50" felett kellett TV. És gondolkodás nélkül bekísértem a Pana shopba. :)

Sarcasm: just one of the many services I offer.

(#3115) Mercutio_ válasza crey (#2999) üzenetére


Mercutio_
félisten

No igen, bár mióta van ez a kredit-rendszer el lehet lébecolni sokáig azzal tetszelegve, hogy valaki "leendő mérnök/közgazdász/progmatos/stb." sőt, a legszomorúbb, hogy néhányan még a végén el is végzik és ugyanolyan diplomát kapnak, mint aki... :W

#3096: Wow, ezzel mennyit nyomtuk annó :DD

És ha már pixar kisfilmek, nekem ez (is) tetszik.

madgie:Fizetős meló volt, vagy cimboráknak szeretetből, akik esetleg ismerik is mit tudsz a géppel? Egyébként egyik fotós előadáson mesélte valamelyik hivatásos, hogy van egy olyan ügyfélkör akinél kiraknak plusz 3 vakut, meg ernyőket, aztán úgy állítják be a késleltetést, hogy a kész képbe ne kavarjanak be, de azért érezze az ügyfél a törődést :DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#3116) Mercutio_ válasza Mr.Csizmás (#3110) üzenetére


Mercutio_
félisten

Négy napja nem látok ki a fejemből olyan náthás vagyok, most bezzeg itt a jó idő :W

Freddy76: Utolértem végre a topicot :DD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#3117) cool13 válasza crey (#3114) üzenetére


cool13
őstag

Az a JVC biztos színhelyes. Broadcast cucc ha jól sejtem. :)
Én egy Panasonic Viera tv-t nagy ritkán használok itthon. :U
Max F1. néha filmek OPlay-ről ha van időm.

(#3118) Freddy76


Freddy76
addikt

Na, lányok, ha már itt tartunk, ki ért a tévékhez?

Tehát van egy ezer éves képcsöves tévés, samsung. Kb. tíz éves. Lassan csereérett lesz, remeg a képe, sokszor nem reagál, miegymás. Kéne egy lapos. Nem vagyok hangbuzi, meg képimádó, egy jó tévé legyen. 40 col körül. Házimozi rendszer nem lesz ráakasztva, 90 %-ban gyermek nézi (nem azért, mert olyan sokat tévézik, mi nem tévézünk sokat).

Azt sem tudom, hogy mi a különbség a plazma meg az lcd (led?) között, mi az a smart tévé, meg hogy mit tudnak/nem tudnak az egyes gyártók. Mit ajánlanátok, és miért? A nyertest meghívom egy sörre.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#3119) madgie válasza Mercutio_ (#3115) üzenetére


madgie
titán

Is-is. Benne volt az is, hogy tudtam, hogy ők bevállalósabbak. Ha a pár úgy jön hozzám, hogy látom és tudom, hogy "faátölelős" típusúak, akkor 99%, hogy nem lesz közös jövőnk. Amatőr vagyok, megengedhetem magamnak, hogy ne fotózzak olyat, ami megutáltatná velem magát a fotózást.

Ezért szeretek egyébként inkább gyerekeket fotózni. Ott megvan a feloldódás ideje, utána már mindketten jól érezzük magunkat.

Freddy: ilyen célokra inkább LCD. Mondom ezt plazmatulajként :)

[ Szerkesztve ]

(#3120) cool13 válasza Freddy76 (#3118) üzenetére


cool13
őstag

Nem értek hozzá. De elmondom, én miket nézegetnék ha vásárláson törném a buksim.
LCD párti vagyok, 42"-ig.
Márka: Sharp, Toshiba, Panasonic. Ha sok sok pénzed van Loewe. :D
Tudása: 100Hz és felette, Full HD.
Nincsenek nagy igényeim. :D

(#3121) Freddy76 válasza cool13 (#3120) üzenetére


Freddy76
addikt

Ööööö, konkrétan?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#3122) philoxenia válasza Freddy76 (#3118) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

A képeim új életre keltek anno ezen a tévén, pedig nem is a legdrágább, persze ez már kifutott... Érdemes azért bevásárlóközpontokban megnézni pár tévé képét egymáshoz képest, de középkategóriában szerintem már mind jó....

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#3123) Freddy76 válasza philoxenia (#3122) üzenetére


Freddy76
addikt

Éppen az a bajom, hogy a bevásárlóközpontot nem tekintem mérvadónak, nem tudom, hogy van beállítva, és nem tudom nem látni a kiválaszott tévé körül villódzó 120 másik tévét...

Azt hittem, ide okos emberek járnak, de tévedtem :( :((( :O .

;] :P :DDD

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#3124) cOxeR


cOxeR
Ármester

Ha már elviekben fotósok beszélgetős topikja... :))
Egy jópofa sorozat, az ötlet, nem a kivitelezés.
[link]
A többit ami miatt jó, azt úgy is látni fogjátok. ;]

(#3125) Freddy76 válasza cOxeR (#3124) üzenetére


Freddy76
addikt

Öööö, mi köze ennek a tévémhez?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#3126) cool13 válasza Freddy76 (#3123) üzenetére


cool13
őstag

Ne mi döntsünk már helyetted. :P :)
Bemész egy boltba, elkéred a távirányítókat, (vagy megkéred az eladót) és beállítod default-ra amit kinéztél magadnak. Ezek után összehasonlítod. A te szemednek kell otthon is hogy jó legyen a cucc. Így vásároltam meg a már előzőleg kiszemeltek közül, én is annak idején a sajátom.
De ahogy mondtad, nem vagyok okos, csak okoskodok. :P :D

De konkrétan: Panasonic TX-L42E6E
Miért? Mert csak. :D

(#3127) madgie válasza cool13 (#3126) üzenetére


madgie
titán

Defaulra ne. Azon minden borzalmas. Tévé, fényképező, akármi. Semmit nem használok defaulton.

Igaz, tévét nehéz úgy venni ,hogy csókolom, hoztam egy Eye One kalibrálókütyüt, le tetszene kapcsolni a villanyt a bótban? :)

(#3128) Freddy76 válasza cool13 (#3126) üzenetére


Freddy76
addikt

Na, ez például tetszik is. Árban is belefér.

Amúgy a 3d-nek van értelme szerintetek? Szerintem nincs, tehát ez nekem nem lenne szempont, kérdés, hogy igazam van-e. Szerintem azért nincs, mert:
1. Sohasem fogom a szobát tévézésre beállítani. Ha nézzük, akkor nézem a kanapéról, fotelből, vasalódeszka mögül, a gyerek meg szaladgál közben, előremegy, hátra, leül, feláll, stb.
2. Engem nem győztek meg. Mondjuk én az avatartól sem estem seggre, pedig imax-ban láttam... De a 3d tévékben nem láttam annyira az élményt, nem vágott oda...
3. Kultúrsznob vagyok... De legalábbis soha sem tudott film megfogni látvánnyal vagy hanggal. Ha jó a film, akkor jó kistévén is, ha rossz, akkor rossz 3d-ben is. Attól nem fogom szeretni a dáj hárdot, hogy brúsz vilisz kicsókol a képernyőböl.

Szerk: madgie, az a baj, hogy nagyon nem értek hozzá. Kell egy tévé, de csak kapkodom a fejem, azt sem tudom, mi merre hány lépés...

[ Szerkesztve ]

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#3129) madgie válasza Freddy76 (#3128) üzenetére


madgie
titán

Vegyél valamit oszt jóvan :) A purgyékok úgyis szeretni fogják, te meg nem azon fogsz fotósoppolni. Én azért nem érzem át a "problémát", mert pont nagy plazmát vettem, házimozival raktam körbe és még a nyüves sorozatokat is azon nézzük :)

szerk: 3D nem rossz, ha passzív, ott akár a szemüveget is tördelheti a kölök, ócsó az utánpótlás.

[ Szerkesztve ]

(#3130) cool13 válasza Freddy76 (#3128) üzenetére


cool13
őstag

Nagyon nem mozgat a 3D. Még moziban sem néztem. Azért a pár percért, amit egy film teljes hossza alatt tényleg 3D, nem látom értelmét megvenni. Szemüveg hozzá, ha jót akarsz akkor aktív szemüveg. Szemüveges vagy akkor megint gond. Á nem kell.
Normál de szép képpel, jó hang mellé, és jöhet a Batman Dark Knight. :D

(#3131) *Ropi* válasza Freddy76 (#3118) üzenetére


*Ropi*
félisten

Ha sok sorozatot néztek (vagy olyan adót, amin kint van a logó), akkor semmiképpen se plazmát, mert beleég a logó! Most ilyen TV-nk van, ár / érték arányban a legjobb. Nem smart (feleslegesnek tartom azokat a parasztvakító feature-öket), mert úgyis vagy PC-ről vagy médialejátszóról nézzük,azok meg maguk is tudják mindazt, még jobban is, mint egy TV.

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#3132) TayRol válasza *Ropi* (#3131) üzenetére


TayRol
veterán

ez tényleg jó. és árban is nagyon durva. vagy már ennyire leestek a tv árak?

(#3133) *Ropi* válasza TayRol (#3132) üzenetére


*Ropi*
félisten

Tényleg nagyon jó áron van, 2 hónapja 149 volt az Auchanban 0% THM-re. :U

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#3134) TayRol válasza *Ropi* (#3133) üzenetére


TayRol
veterán

tényleg, mondtad, akkor voltál nálunk.

(#3135) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

Anno a tecsóban kinéztem egy 40-es samut de az interneten ugyanazt már egy huszassal olcsóbban találtam meg... ;) Ez sincs annyi:[link]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#3136) Mercutio_ válasza Freddy76 (#3123) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nem kapunk azonnal választ máris átmegyünk agresszív kismalacba? :D

Vedd meg a Ropi által linkeltett és mire "kinövöd" már lesz nála sokkal hiper-szuperebb, vagy megveszed 80-ért az én már nemgaris 37"-os HDready-met, kapsz rá szokásos 3 nap Ph-s próbagarit én meg megveszem itthonra a 4. napon azt az UE40EH6030WXXH-t :DDD

Ha már szóba jött a 3D: Eddig úgy tudtam a passzív 3D a jobb, tévednék?

[ Szerkesztve ]

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#3137) Throme válasza Mercutio_ (#3136) üzenetére


Throme
veterán

Eddig nem nagyon izgatott a 3D, de egyik 7végén volt szerencsém passzív 3D tv néznem.
Egész kellemes ahogy mélysége van a filmeknek és akkor jön az, hogy a tv-ből ki is jön a kép. Izgalmas. Csak azt nem tudom mennyire köti le az embert ez hosszútávon. Nem beszélve arról, hogy egy film 8-10 giga minimum, de combosabb is van.

Freddy: légyszíves vedd a fáradtságot és nézz be egy TV-s fórumba.
Itt max annyi infót kapsz, hogy ki mit szeret.
No meg gondold végig mennyit fogsz tv előtt üldögélni. Ha pedig 3D akkor ugyanez, csak szemüvegben.
Én passzív rendszerrel találkoztam. LG. és kellemes volt - ha már szemüveg - hogy nem valami elemes biz-basz volt a szemem előtt. Bár az MM-ben meg aktív volt és az se nehéz.
Próbáld ki aztán dönts.
De ha itt is csapongani fogsz...hááát :D

(#3138) Mercutio_ válasza Throme (#3137) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nem látok különbséget árban az azonos tudású 3D-s és anélküli LCD-k között, szóval úgy lennék vele, hogy ingyér ott van ez a funkció is benne, ha kedvem támad megnézek 1-2 filmet így rajta, egyébként meg normál TV-ként lehet használni.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#3139) *Ropi* válasza philoxenia (#3135) üzenetére


*Ropi*
félisten

Igen, csak nekem ez 10 hónapon keresztül havi 15-ben van, nem pedig egyben 135. ;)

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#3140) *Ropi* válasza Throme (#3137) üzenetére


*Ropi*
félisten

Azt elfelejtettem írni, hogy a TV-s topic alapján vettem azt a TV-t, tehát ott is ugyanezt mondanák neki. :D

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#3141) Freddy76 válasza Throme (#3137) üzenetére


Freddy76
addikt

Nem nézek, itt akarok offolni :N.

A tévé amúgy a pont leszarom kategória, alig nézem. A mostani tíz éves, és nem cserélném, ha nem romlana el. Most ha már veszek egyet, az olyan legyen, ami jó lesz pár évig, és a gyereknek sem ugrik ki a szeme.

Kéne valami jó. A cool által linkelt szép is...

Hol van a tévés topik?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#3142) Throme válasza Freddy76 (#3141) üzenetére


Throme
veterán

Fő fórumtémák "Házimozi" témakörön belül van mindenfajta tv totyik.

itt

[ Szerkesztve ]

(#3143) Real_Necro válasza Freddy76 (#3141) üzenetére


Real_Necro
veterán

Én itt kérdezgettem anno, csak közben lakásfelújítás elvitte a rávalót, így vagy várunk, vagy THM, vagy nem lesz. :)

Tv-s topicban mindig azt mondják "vegyél nagyot". Dönteni nem tudtam, mert 3D nem érdekel, ellenben tv-n netelés igen. Azt mondják vegyél valódi 100Hz-est mer az jó, ha focit nézel (én nem). Jó képe Samuban pl. az ES6100-nak van, az aktív 3D, azaz elemes hemüveg van hozzá, amit ha pótolni kell az kb 3000Ft/db. 1 elemmel ~150 óra 3d-t évezhetsz. Most nagyon jön be a 2013-as F széria, de egyelőre keveset tudni róla, még nem ajánlgatja senki sem.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#3144) Santiagain


Santiagain
senior tag

Csodálkozom, hogy fotósok körében ilyen kevés a plazma. Színhelyességben (kalibrálva is), kontrasztban, feketében, homogenitásban is veri az LCD-t.

http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/

(#3145) Freddy76 válasza Santiagain (#3144) üzenetére


Freddy76
addikt

Az igazat megvallva én is inkább plazmában gondolkodtam eddig. Egyszerűen szebbnek tűnik a képe. Nekem az a bajom az lcd-kkel, hogy túl, hogy is mondjam, éles, erős képük van. Plazma kellemesebb a szemnek. Nekem, amennyit eddig láttam. És még akkor is egyben marad, ha a gyerek nekidobja a kisautóját...

De miért vesz mindenki mégis lcd-t? Az a csatornalogó-beégés tényleg ekkora probléma lenne?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#3146) #40935168 válasza Freddy76 (#3145) üzenetére


#40935168
törölt tag

Igen. Mert az azt jelenti, hogy mossák az agyad - vagy már sikerült. :))

(#3147) Santiagain válasza Freddy76 (#3145) üzenetére


Santiagain
senior tag

Az én plazmámon (3 éves Pana) hónapokig ment télen az Eurosport. Az egyik legdurvább logója van beégés szempontjából. Tartós ghostot okozott, beégést nem.

http://allergiadesign.com - http://www.flickr.com/photos/santiagain/

(#3148) Freddy76 válasza #40935168 (#3146) üzenetére


Freddy76
addikt

Na, te vagy hosszan írsz, azt az embernek nincs kedve elolvasni, vagy röviden, annak meg nincs értelme. :DDD :P

No de akkor Kutya és Santiagain, akkor azt mondjátok, hogy a plazma jobb, és nem kell félni a logó beizésedésétől?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#3149) spanyoll válasza Freddy76 (#3148) üzenetére


spanyoll
addikt

A tv-n nem retekklubbot kell nézni meg ilyeneket hanem szépen letöltött megvásárolt dvd-s filmeket és sorozatokat amin nincs logo.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#3150) Freddy76 válasza spanyoll (#3149) üzenetére


Freddy76
addikt

Na de mi van a régi westernekkel, amelyekben Franco Nero nagyon hooooosszan néz a távolba?

Bár ugyanez a Honfoglalásra is igaz, az sem áll másból, mint mozdulatlan távolbabámulásból...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.