Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:29:23

LOGOUT.hu

nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41775) Cs1csó válasza atteee (#41774) üzenetére


Cs1csó
félisten

Volt régebben - PH-s - teszt arról, hogy az újabb driver mindig jobb, még a régebbi kártyáknál is tehát csak város legenda hogy a régi kártyákkal már nem foglalkoznak. Lehet valaki linkeli.

DE amit megtehetsz: minden új driver-rel lefuttatod ugyanazt a tesztet, a tesztek paraméterei közül csak 1 változó lesz, a driver, ahogy gyűlnek az adataid látni fogod egy újabb drivernél hogy mennyivel jobb vagy rosszabb eredményeket produkál egy korábbinál, és ez alapján döntesz.

HA régi játékokkal játszol akár maradhatsz is egy régebbi driver-nél is, persze ha a legelső mondatomban leírtakat is tesztelni akarod, tehát akár egy régebbi játék is jobb lehet az új driver-rel.

HA új játékkal játszol akkor igazán nincs is választásod főleg ha az adott driver javítást is tartalmaz konkrétan a te kártyádhoz is.

DE a legfontosabb: érdemes várni a legfrissebb driver-ek telepítésével is kb. 1 hetet ha ez idő alatt az Nvidia driver-es fórumokon nincs panasz - a te kártyádra a te csatlakozódra pl. a HDMI-re van panasz de neked Display port van stb. SLI-vel van gond neked nincs stb. - akkor telepíted.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.