Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-06-06 15:06:01

LOGOUT.hu

Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39648) menyoronc


menyoronc
aktív tag

Sziasztok!
A segítségeteket kérném mert már az őrületbe kerget a gép.
Adott egy 7 éves gép, eddig nem volt semmi gond vele.
Aztán elkezdett újra indulgatni, még a biosig se jut. Volt, hogy eljutott a win7 betöltéséig de után pár perc múlva megint elkezdte. Aztán volt olyan, hogy nem volt bekapcsolva pár napig és utána jó volt pár alkalomig. Utána újra kezdte. Elvittem egy szervízbe, ott persze semmi baja nem volt. Itthon is ment rendesen pár alkalomig aztán egyszer csak megint kezdte. Pontosabban bekapcsoláskor röviden sípolt vagy 10x egymás után aztán újra indult. Monitoron semmi nem jelenik meg. Ezt vagy 5x eljátszotta utána nem sípolt csak újraindul. Felporognek a ventik, a hátsó leáll, rá 3 másodpercre leáll a gép, kb 3 másodperc és újraindul. Utána elkezdte azt csinálni, hogy csak Felporognek a ventik és egyből leáll a gép. 3 másodperc és kezdődik elölről.
Volt már amúgy ujratelepítés is. Próbáltam a 2 memória modult cserélgetni, hol az egyik hol a másik, a foglalatokat is cserélgettem. Videokártyát is kivettem, rakotottem az alaplapra, ugyanaz. A táp is jó elvileg azt mondták a szervízben.

Én az alaplapra gyanakodok vagy a tápra, hogy valamelyik haldoklik.

Szerintetek? 🤣😂

Üdv: Gábor

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.