Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:14:01

LOGOUT.hu

Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48015) King Unique válasza Zaja2 (#48010) üzenetére


King Unique
titán

Hát mondjuk ott van pl. a lemezkezelő, parancssor, mindkettőnél lehet partíciót törölni és formázni, stb., ha eddig még nem próbáltad volna.
Azt meg el kellene dönteni, hogy most formázni akarsz, vagy adatot menteni a RAW kötetekről arra való programmal (példák). Ha az előbbi és nem kell semmi a pendrive-ról, akkor lehet a DiskPart teljes törlés és újraparticionálás, lásd az előbb linkelt leírást. Illetve pendrive esetében NTFS helyett inkább FAT32 / exFAT fájlrendszerre (példa).

"egy teljes partíciót felosztotta 4 felé"

Mi osztotta fel? :D
Mert magától a Windows nyilván nem, max. ha valami spéci boot pendive lett kreálva, akkor az adott program. Vagy célirányosan maga a felhasználó, illetve a modern Windows 10-nél már támogatott cserélhető lemezek esetén a több partíció kezelése, ellenben a régebbi Windows-verziókkal.

Amúgy meg attól, hogy végül sikerült megoldani a törlést és újraparticionálást, újraformázást, lehet nem ártana egy ellenőrzés a pndrive-on, lásd a már említett Check Flash, H2testw stb. programokat. Meg nem újdonsg az ilyen vackoknál, hogy tönkremennek, írásvédetté válnak, stb. De persze RAW lehet amitt is, ha a user nem használja a WIndowsban az eszköz eltávolítása előtt a szoftveres leválasztást...

+ A mellékelt screenshot alapján van itt egyéb gond is... :)) Miért van olyan kevés szabad terület a rendszerpartíción (C)? Lehet nem ártana egy lemezkarbantartó, vagy Tárterületsegéd futtatása.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Milyen program, ami...? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.