Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58072) giigz válasza Dany007 (#58067) üzenetére


giigz
veterán

Szvsz. egy kicsit rossz irányban haladsz, talán már írtam is neked korábban ezzel kapcsolatban. Annyi a lényeg, hogy ezek prémium autók, vagy prémium "közeli" autók, tehát a szerviz költsége baromi magas lesz, és akkor reménykedhetsz, hogy 10-15 évesen nem romlik-e el valami, amire minden esély megvan egyébként.

Most így pontosan nem emlékszem mik a kereteid, és nem is a kedvedet akarom elvenni, csak úgy érzem, nem teljesen vagy tisztában ezekkel az összegekkel. Ha egy nagymotoros A6-ot, S80-at, Mondeo-t, vagy bármi drága autót akarsz venni, ne adj isten automatával, akkor a következő költségekkel kell számolnod:

Ha 1 millió maga az autó, akkor ott hirtelenjében legyen a zsebedben ~ 300k, és ha a továbbiakban sem akarod hogy egy váratlan hiba miatt a falba verd a fejed, akkor még 300k kell a zsebbe. Olyanról, hogy alufelni, gumi, még nem volt szó, az 100(+)k egyszer vagy kétszer.

Lehet én vagyok a hülye, vagy rossz a meglátásom ezzel kapcsolatban, de én akkor vennék ilyen prémiumos autót 1 millió körüli vételáron, ha az autóra szánt pénzem ~ 2 millió lenne.

Ha ez a pénz megvan, és nem sajnálod rá (kellő odafigyeléssel és szerencsével talán (bő) 1,5 millió is elég), akkor nagyon jó autód lesz, amibe minden alkalommal örömmel fogsz beülni, és minden alkalommal elégedetten fogsz kiszállni.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.