Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58067) Dany007 válasza giigz (#58062) üzenetére


Dany007
veterán

No, SuberB-t kettőt találtam milla alatt. Egyik asszem sérült vagy problémás, a másik jobb kormányos. (tudom finnyás vagyok :D)
Az A6 viszont érdekes lehet. Nemtom mért nem gondoltam eddig erre. Vagy lehet gondoltam, már én se tudom. Találtam párat még 99-2001 közöttit. Külsőre tetszik! A belseje nem, de az a Mondeonak se. Csak kérdés, hogy vajon ezt még drágább szervizelni mint az S80-at? :D
Passatot már korábban néztem, az sajnos nincs ennyiért, olyan. BMW-kre még nem feküdtem rá. De a 3-asok amiket néztem az kicsik... Az 5-ös már kellemes. (tudom hogy kevés a pénz az igényeimhez, de hátha tavaszig javul a helyzet :D)

No itt egy szép A6-os. Egyetlen baja, hogy 2,8-as és 200LE-s. Ami nem is lenne probléma ha nem 420 lenne egy liter benzin és ha csak a kerekek számában mérnék a súlyadót meg egyebeket...

@FerNandor:

A Thesis nagyon komoly egy gépezet! Még akkor néztem amikor abban az álomban voltam, hogy 1,4M lesz a keret... Kb ekkorül mozog az ára. Belül brutálisan bejön. Kb Rover kategória... De szvsz azonos a buktatója is. Ritka mint az igazmondó politikus. És biztos mocskosul drága ha valami elromlik, hasonlóan a Roverhez.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.