Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#158487) TheProb válasza TheProb (#158437) üzenetére


TheProb
veterán

Na most este kipróbáltam a bravo-t. Jó kis autó, szépnek tűnt kívül-belül. A fotózott hibák tényleg csak annyinak látszanak, amit polírral vagy kis javítófestékkel el lehet tüntetni. A csomagtérajtó bal oldalán a kör, amit BigBlackDog észrevett, egy matrica maradvány. Szerintem az is polírozással eltüntethető. Motortér "szép piszkos", nincs mosva, pacsmagolva. Olajat nem láttam sehol. Kerékjáratokban szintén nem láttam rozsdát. Motor szépen jár (szerintem). A kormányon és a váltógombon említett bőrözés jobb állapotban van, mint hittem. Gyakorlatilag csak egy vékony kis réteg van lekopva róla.

Egyetlen dolog volt, ami picit furcsálltam. 3masban mint ha remegett volna a váltókar. Lehet csak nem raktam be rendesen sebességbe vagy nemtom. Vagy okozhat valamit ilyet?
Amúgy harapós a verda. :)

Kérdés már csak az, hogy szabad-e/érdemes-e még várni a csodára és még nézegetni autókat. Elvileg hétvégén lehet hogy elvinnék az autót, akik már egyszer megnézték.
Alkudni nemtom mennyit lehetne ésszerű keretek között. Belekalkulálva a bőrözést, meg a polírozandó/javítandó részeket. 1,450m-ról 1,350re? szerintetek?

Valamint még az átvizsgáláson filzok, hogy van-e értelme. Tekintve, hogy a punto-t is elvittem és kb semmi értelme nem volt, azon kívül, hogy 10 rugóval szegényebb lettem. Vagy kivinni Érdre Grósz Ferihez (@Integrale, mit szólsz? :DDD ).

[ Szerkesztve ]

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.