Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5163) Szten Márs válasza pc-user (#5162) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Szia!

Szerintem igen kevesen vannak innen, akik játszottak akusztikus basszusgitáron, vagy akárcsak próbáltak volna, de én úgy vettem ki ennek a cikknek a szavaiból, hogy az akusztikus basszusgitárok nem szoktak túl combosak lenni, legalábbis ha tényleg akusztikusan akarjuk használni őket.
Idézném is a kérdéses részt:
"Ezt követően több cég kezdett fejlesztésbe és ma már tucatnyi cég kezdett már csak presztizsből is akusztikus basszus gitárokat gyártani. Egyik másik tényleg működik akusztikusan is, egyesek azonban csak külső megjelenésében hasonlítanak az igazi hangszerre, így azok csak hangszedővel használhatók. Megemlítek pár kiváló céget, akiknek basszus gitárjaik akusztikusan is megállják a helyüket. Ilyen a Peavey, a Stoll, és ide sorolható a Furch is."

Ezen kívül nemrég beszélgettem egy basszerossal, ott is szóba jött a téma, és megemlítette, hogy használható akusztikus basszusgitárokat igen drágán lehet csak kapni.

Személyes tapasztalatom nincs, nemhogy akusztikus basszusgitárokkal, hanem semmilyen basszusgitárral, így csak annyit tudok hozzászólni, amennyit innen-onnan összeszedtem, ennek megfelelően kezeld az infókat :)

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.