Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3932) Szten Márs


Szten Márs
nagyúr

Egyébként mióta hallottam gagyi erősítőt szólni, valahogy úgy vagyok vele, hogy amíg nincs legalább egy 30, de sokkalta inkább 40 csak arra, én baromi jól elvagyok elektromos nélkül is.

Bár én abszolút jól megvagyok az akusztikussal, más gondolom sokkal jobban érzi az elektromos hívását - ami a mainstream zenei ízlésemet tekintve furcsa lehet, de azt kellett megtapasztalnom, hogy nagyon más vmit hallgatni meg játszani, minden tekintetben :) Sőt, olyannyira igaz ez, hogy erősen gondolkodom rajta, hogy a következő lépés egy combosabb akusztikus lesz, nem egy elektromos. Nem tudom, a kezdeti "tetszik és tökjó, de azért majd kell valami zúzós elektromos" egyre inkább kezd "imádom, szerelem stb stb és még többet ebből"-é alakulni. Majd meglátom, ha lesz pénzem, de nagyon vonz pár akusztikus.

Na meg én vagyok az a pöcs, akitől hogy ha megkérdeznék, hogy mittudomén, fél millióból egyetlen hangszert kell választani, mit akar, akkor nem igazi Gibson Les Paul, meg nem igazi ízig vérig Fender Strato lenne az első gondolatom, hanem egy Taylor, szigorúan elektronika, sőt cutaway nélkül. Ebbe pl bele vagyok zúgva: [link] Igaz, ehhez fél misi sem kell, már megvan 380ezer körül :DDD

Na mindegy, sejtem, hogy nem túl sokakat érdekel, csak gondoltam megosztom :D

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.