Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:43:03

LOGOUT.hu

Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31332) Szten Márs válasza kemotox (#31330) üzenetére


Szten Márs
nagyúr

Persze, ha direktben szar a hangja, akkor az lelombozó. De itt aligha abban a kategóriában vagyunk, ahol ez veszélyeztet. Ha sokat nem is, ennyit bőven meg lehet állapítani yt-ról. Finomabb dolgokat nyilván nem, de egy alapkaraktert igen - ami már fontos egyébként -, meg azt, hogy nem gagyi.
Ami a kényelmet illeti, jó lesz. Csak, hogy érezd: van egy pár klasszikus gitárom. Bumszli vastag nyakak (nem csak széles, vastag is), olyan test, ami élesen nyomja a pengető kart, a 12. bundnál akad az ember a testbe. És imádom őket. Ennél, azt hiszem, ergonómia szempontjából csak felfelé léphetünk :DDD
Ami zavarna az az extrém keskeny nyak és kicsi rádiusz, de itt ezek is rendben vannak, okésak ezek a specifikációk nekem, és ezt speciel nem látatlanban mondom.

Szóval persze, igazad van, akkor, ha az ergonómia/hang aspektusból komoly bajok vannak, akkor a fene megette az egészet, de itt abban a mezőnyben játszunk, ahol ezekre a szempontokra ha látatlanban csillagos ötöst értelemszerűen nem is, de egy pipát gond nélkül adhatunk, és ha van is feljebb, nyugodtan elő lehet venni a szubjektív vonzalom kártyát. Lehet nem sikerült jól átadnom, de egy szint felett nekem az válik a legfontosabbá. Másnak meg biztos mások a szempontjai, és ez így van jól.

Eastman: Wow, kösz, ez a fotózós ötlet remek! Nem jutott volna eszembe. (Jaja, tudom, hogy sok bolt árlistáján ott van. Körbenézek, de sok reményt nem fűzök hozzá, hogy tényleg tartanak is a boltban belőle. De meglátjuk :) )

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Gitáros topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.