Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26383) Champipi


Champipi
senior tag

Kicsit utánaolvastam ennek a "Brainwavz beta" fülesnek, az amazon.com kritikák azt írják, hogy amikor kihúzta a füléből, ketté jött a füles, olyan bénán volt összeragasztva.

Egy másik arra panaszkodik, hogy vett egy levegőt és elment a jobb oldal, vagyis kontaktosra rakták össze.

Szóval jiába árulják 15 USD-ért, most rendeljek egy hulladékot olcsóért, vagy tegyek még rá és legyen egy tényleg jó minőségű?

Az új modellről a "Brainwavz M5"-ről meg írják, hogy a mélye nem a legjobb. Meg full rézből van a háza, ha ezt összecsomagolom a zsebembe az iPhone-ommal, akkor lehet szétkarcolja a kijelzőt a fémháza. Meg ennek a mélyeire sem írnak tökéleteset.

Jók ezek a Brainwavz-ek, ha tényleg nincs több pénze az embernek 10 000 Ft-nál, de nekem a minőséggel kapcsoaltban vannak fenntartásaim. Mondjuk azért szeretnék egyszer élőben is látni, hallgatni egyet, lehet az meggyőzne.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.