Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15401) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

24 óráson durván leírta magát a Peugeot..

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#15402) barnam_ válasza Motion_Blur (#15401) üzenetére


barnam_
nagyúr

Jaja, 4 pözsó, 4 KO :F
Most meg fogja a fejét Oreca csapatfőnöke...

(#15403) 1hijjanhusz válasza Motion_Blur (#15401) üzenetére


1hijjanhusz
senior tag

Mi történt?

lúzer sport club/ A pohár már félig van.

(#15404) #70869248 válasza Viktor77 (#15395) üzenetére


#70869248
törölt tag

mik?
Nem csak Hamilton-nal történnek (pl. Massa és Alonso esete,..ahol ténylegesen történt előzés a pit bejáratánál), ..
De MS esetében Monaco-ban is....az szvsz egy tök tökös húzás volt-megbüntették.

Hamilton támadó szellemben versenyez, lehet hogy MS helyében 10 versenyző nem támadta volna meg Alonso-t..MS megtámadta, mert ő is hasonló típus.
Ott vannak rezeg a léc sokszor...De na és akkor mi van?..ezt nem kötekedően írom, hanem tényleg azért mert így gondolom, ha egy versenyző körül rezeg a léc sok esetben, akkor a sokadiknál már büntessék meg csak ezért?
Tudom hogy sokaknál így működik...ha valakinek nem volt műszaki hibája, ellenben a riválisnak igen...akkor 'kijárna' neki.
defekt meg hasonló balszerencsék detto...és ez akár odáig elmegy hogy 'nem érdemli' meg a VB-t, mert 'mázlista'.

De azért ez még ezeknek a sokaknak a keresztje...sztem.

(#15405) mejanos válasza Lauda (#15400) üzenetére


mejanos
csendes tag

A fenének kevernek ennyit ezekkel a sz@r szabályokkal.... :(

ASUS K50AD

(#15406) barnam_ válasza 1hijjanhusz (#15403) üzenetére


barnam_
nagyúr

Az utolsó Peugeot küldték az Audi után hogy meglegyen a dobogó, Duval ki is nyomta a szemét, majdnem utolérte, de ugyanúgy kigyulladt a jobb hátsó keréknél mint a gyári P.

(#15407) Peat;) válasza #70869248 (#15404) üzenetére


Peat;)
veterán

Hamiltonnál az a baj hogy rosszul kommunikál a rajongók felé amióta az f1-be van. Egy Kimi féle lazaság, flegmaság nem ártana neki, de az hogy időről időre elmondja hogy ő tiszta, erkölcsös versenyző, ilyen meg olyan ügyes és ártatlan aki csak tiszta eszközökkel nyer és nem lesz sose kérdőjeles pilóta, majd beül és (szerencsére) lemegy a redőny, akkor ott van egy olyan differencia az állításai és tettei között ami sokak szemét kiszúrja. Kiemelném hogy szerintem nem a tettein kéne változtatnia, hanem az első mondatomban lévő dolgon.

[ Szerkesztve ]

(#15408) hunnylander válasza Viktor77 (#15395) üzenetére


hunnylander
őstag

Benne volt a válasz!

(#15399) mejanos: Olvasd vissza a topik Monaco utáni részét! Mert az utolsó körre vonatkozik egy szabály, 40.13. Hetekig az folyt a csapból is. Egyébként meg akkor is a pilóta pártját fogtam, holott nem kedvencem.

www.HunnyF1.com

(#15409) Oliverda válasza Peat;) (#15407) üzenetére


Oliverda
félisten

"...de az hogy időről időre elmondja hogy ő tiszta, erkölcsös versenyző, ilyen meg olyan ügyes és ártatlan aki csak tiszta eszközökkel nyer és nem lesz sose kérdőjeles pilóta"

Ezt szerintem csak te mondod el időről időre. Szvsz lehet inkább nem kéne ilyen fikciókat kitalálni és tényként közölni.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#15410) #70869248 válasza Peat;) (#15407) üzenetére


#70869248
törölt tag

Ez csak a mai világban baj, ahol a versenyzőnek muszáj dolgokat mondania, és muszáj dolgokat nem mondania.
Kimi féle lazaság? Hol van most Kimi?
Vettel sem laza már...

De amúgy is, ezek a nyílatkozatok szvsz(!) sz@rt sem érnek, nézz meg egy tévés szereplését ..halál laza, teljesen rendben van,..és ez igaz mindengyikre, Kimi is, Webber is...a legtöbb versenyző mind halál laza, és miért is ne lennének azok, hisz világbajnok jó dolguk van!
Ellenben ezek az írott hírek meg nyilatkozatok, sokszor kényszerszülte, kitekert, sokadjára feltett kérdésekre válaszként adott, és médiahasznos szempontból megfelelővé alakított mondatok.
sztem ezek alapján jellemábrázolni óriási hiba, és nagy pofáraesést eredményezhet.
Szvsz mind jó arcok, a pályán meg csak látni kell amit csinálnak és arról lehet beszélni valóban, egy versenyhétvégén nyilatkozni elég kényszerpálya..a legjobb ha csak az időjárásról beszélhetne..

(#15411) Lauda


Lauda
félisten

Megint egy hod:[link] :DDD

(#15412) darál0w válasza Lauda (#15411) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

jaj szegények...mennek a brümmögésre :D

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#15413) 1hijjanhusz válasza barnam_ (#15406) üzenetére


1hijjanhusz
senior tag

OMG, akkor remek verseny van túl a pug.

lúzer sport club/ A pohár már félig van.

(#15414) Peat;) válasza #70869248 (#15410) üzenetére


Peat;)
veterán

De mint látod hétről hétre a fórumot sőt az egész világot mégis problémát okoz ez a dolog. Márpedig ezt egy ember tudja elkerülni a leghatékonyabban, ő maga. Én csak olvasok néha híreket, nincs lehetőségem/időm a pilótákról különböző show műsorokat nézni, nekem az már nagyon túl van a határon. A legtöbb ember is hasonló módon, az internetről informálódik.

(#15415) Peat;) válasza Oliverda (#15409) üzenetére


Peat;)
veterán

Csak egy példa a sok közül, az hogy egy mercivel kicsit ügyeskedik, megbüntetik szerintem poén dolog és én elvárnám hogy frappáns válasszal visszaszóljon egy f1 vb pilóta. E helyett ő eljátszotta hogy megbánta és nagy hiba volt a dolog amennyire én olvastam. Ez számodra lehet fikció, de mindenki különböző ember, van aki a mában él és szimplán írja a látottakat hogy ez így ökörség, valaki egészen máshol él és benyakalja ezeket a szituációkat hogy helyes. És íme az egyik (a sok közül) vita alapja. Tettek és nyilatkozatok ütik egymást én ezt továbbra is tartom és továbbra is az a véleményem, hogy a tettek úgy jók ahogy vannak. Lehet túl racionális emberke vagyok és ezért nem megy át a mondani valóm számodra, ahogy múltkor sem ment át olyan 4-5, tagolt mondatokat tartalmazó hozzászólás után sem.

(#15416) hunnylander


hunnylander
őstag

Adalék:

A Williams F1 által leközölt technikai adatok szerint ezen a pályán 5 km-re szükséges 2,37 kg üzemanyag 0,06 mp-cel, vagyis 6 századmásodperccel növeli a köridőt. Még ha Hamilton autójából hiányzott is volna 1 kg üzemanyag a beérkezéshez (habár a fennmaradó távolsághoz ennél kevesebb kellhet, hiszen a kör vége felé lett leállítva a motor és Lewis a célegyenesben tolta a autóját), az is csak 25 ezredmásodpercet (0,025) gyorsított volna az autón. A pole pozíciós idő viszont 0,268 mp-cel jobb a második legjobb időnél. Ekkora előnyt 10,6 kilogramm súlykülönbség adhatna csak.

Szóval 'marhára megéri' készakarva csalni. Ezen számok alapján bizonyára a sok wokingi zseni eltervezte a dolgot előre. :D

Emiatt se lesz trend a dologból.

www.HunnyF1.com

(#15417) [CS]Blade2 válasza Viktor77 (#15395) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Nem tudom, de így neki mindig van egy kis előnye. A trükkökkel előnyre tesz szert, és mire a többiek is használhatnák, addigra betiltják. Ezzel is az lesz, figyeld meg, hogy a következő nagydíjon senki nem fog megálni a célvonal után, pedig megtehetnék, és nyernének 0,1-0,2 másodpercet 10000$-ért. Ezzel a trükkel a sűrűjében (ált. 4-8. pozíció) lehet 3-4 pozíció előnyt kovácsolni.

(#15418) PazsitZ válasza hunnylander (#15416) üzenetére


PazsitZ
addikt

Tegnap óta ezt googlizod? :D
Szvsz engedd el.

[ Szerkesztve ]

- http://pazsitz.hu -

(#15419) #70869248 válasza Peat;) (#15414) üzenetére


#70869248
törölt tag

Én ezt nem így olvasom..és ez nem csak így van, jobban mondva ez nem csak a F1-l kapcsolatban van így.
Nálunk ezeket a műsorokat (pl.: BBC, Top Gear, Fifth Gear..stb) kevesen nézik..de term. ez nem igaz mindenhol.
Nálunk úgy egyáltalán óriási a megmondó verseny...lásd döbbenetes módon Talmácsi Gábor-t..
Se Pesek, se Német, se Angol vagy más nemzetiségű versenyzőt nem szednek szét ennyire a saját honfitársai, nem hogy nem állnak ki mellette, de sarazzák, kicsinyítik...számomra már gusztustalan módon.
Lehet hogy te, aki nem néz tévés interjúkat olyan hozzászólok számaira támaszkodsz akik szintén nem néznek..és ebből eredhet a probléma.

[ Szerkesztve ]

(#15420) proof88 válasza hunnylander (#15416) üzenetére


proof88
addikt

tehát 1 körre (4,36km) kb 2,066 kg üzemanyag kell, ami 2,7 liter kb. Az egyenes ahol Lewis megállt, 1 km hosszú a box bejáratáig, ebből megtett már vmennyit, de mivel itt magas fordulaton megy a motor normális esetben végig, vegyünk 1 km-t. Az kb negyede a pályának, kb 7 deci benzint jelent, de levezető körön nem szokták úgy járatni a motort, tehát max 4-5 deci kellett volna ahhoz, hogy eljusson a boxig, tehát nem mondtam nagy hülyeséget tegnap sem. 4-5 decivel (~0,3kg) nem lehet 2 tizedet javulni, sosem lehetett. Hülyeség ezen hintázni. Az meg, hogy nem lehetett volna elmenni még1 gyors körre, hát a mérnökék mondták neki rádión, hogy van még benzin elég a kocsiba még1 gyors körre ... lehet a tankolós emberkék tankoltak x decivel kevesebbet be neki vagy mittomén. :D Csalni ezzel tényleg nem lehet, ötlet is hülyeség lenne.

(#15421) grabber


grabber
addikt

Nem szeretem Hamilton-t,de meg se fordult a fejemben,hogy ezért megbüntessék vagy kérdőre vonják.
Vicces volt,előfordul más csapattal is,hogy keveset tankolt.Meg fél körre való üzemanyag semmit sem számít szerintem.

Ne lovagoljatok ezen,örüljetek ti is,hogy megszakadt a sorozat,Végre :R

(#15422) Oliverda válasza Peat;) (#15415) üzenetére


Oliverda
félisten

"....és én elvárnám hogy frappáns válasszal visszaszóljon egy f1 vb pilóta."

Ja, ha meg nem kért volna elnézést akkor az lenne a baj meg, hogy képmutató és semmibe veszi az FIA kampányát, bla-bla-bla.

"E helyett ő eljátszotta hogy megbánta és nagy hiba volt a dolog amennyire én olvastam. "

Ezt miből gondolod? Persze lehet hogy szerinted eljátszotta mert te ezt a sajátos negatív hozzáállásoddal így vizionáltad be magadnak csak ettől ez még nem biztos hogy igaz, sőt.

"Tettek és nyilatkozatok ütik egymást..."

Szerinted. Bár erre még mindig nem mondtál egyetlen alátámasztott példát sem. Erre mondom azt, hogy ez csak a saját fantazmagóriád tényként való beállítása.

"Lehet túl racionális emberke vagyok..."

Racionális?? :DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#15423) SG3rg0


SG3rg0
őstag

Mark Webber 5 helyes rajtbüntetést kapott

[link]

(#15424) Motion_Blur válasza SG3rg0 (#15423) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Természetesen semmi baja a váltónak, így szabotálják Webbert és tolják előre Vettel-t.

tipp első 3-ra:

1. Hami
2. Alo
3. Vettel

szerk: Alo 1x jön ki, többiek 2x

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#15425) 1hijjanhusz válasza Motion_Blur (#15424) üzenetére


1hijjanhusz
senior tag

:K

lúzer sport club/ A pohár már félig van.

(#15426) hunnylander válasza PazsitZ (#15418) üzenetére


hunnylander
őstag

Nem. Rendszerint tudom, hogy hol lehet az adott pályára az adott évben megtudni ezen értékeket. Williams F1. Eddig csak nagyvonalúan kalkuláltam a vélt előnyszerzést illetően, de a konkrét számok alapján, még annál is kisebb, ezért kiegészítettem a bejegyzésemet.

www.HunnyF1.com

(#15427) darál0w válasza SG3rg0 (#15423) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

:U

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#15428) PazsitZ válasza SG3rg0 (#15423) üzenetére


PazsitZ
addikt

Akkor, hacsak nem lesz valami technikai gondja, én megelőlegeztem Haminek a győzelmet.

- http://pazsitz.hu -

(#15429) darál0w válasza PazsitZ (#15428) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

merész lesz az lágy gumin, ha valoban nagyon szemcsésednek.

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#15430) Oliverda válasza SG3rg0 (#15423) üzenetére


Oliverda
félisten

Én már azt hittem hogy rá szabták ki a rajtbüntetést amit Hamilton-ra kellett volna...

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#15431) darál0w válasza Oliverda (#15430) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

neflamelj mán :DDD :DDD

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#15432) Motion_Blur válasza Oliverda (#15430) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Ő majd a futam után kap büntit ;]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#15433) Oliverda válasza Motion_Blur (#15432) üzenetére


Oliverda
félisten

Nem kap mert őt sosem büntetik meg mert ő a hemilton, na!! :U

Amúgy szerintem meg amúgy MS fog nyerni LH-t meg kiüti Webber.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#15434) SzalaiG válasza Motion_Blur (#15424) üzenetére


SzalaiG
addikt

:D

Bírom a meglátásaid. ;)

(#15435) rocket válasza SG3rg0 (#15423) üzenetére


rocket
nagyúr

Elore sejteni lehetett ez lesz, ugye amikor a palyan nem az tortenik amit a Red Bull szeretne, akkor a technika "megadja" magat a Red Bull csokosat alazo Webbernel :)

[ Szerkesztve ]

"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

(#15436) 1hijjanhusz válasza Oliverda (#15433) üzenetére


1hijjanhusz
senior tag

Ezt már én is észre vettem. Mindig megússza, amikor már más nem.

lúzer sport club/ A pohár már félig van.

(#15437) SzalaiG válasza Oliverda (#15433) üzenetére


SzalaiG
addikt

Inkább Vettel üsse ki az első négyet-ötöt és nyerjen valaki olyan aki még az idén nem!

(#15438) darál0w válasza SzalaiG (#15437) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

chandhok :D

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

(#15439) Oliverda válasza SzalaiG (#15437) üzenetére


Oliverda
félisten

Ja, persze inkább az első tízet. :DDD

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#15440) 1hijjanhusz válasza SzalaiG (#15437) üzenetére


1hijjanhusz
senior tag

Schuminak örűlnék, ha legalább felállna a dobogóra. Kis retro élmény.

lúzer sport club/ A pohár már félig van.

(#15441) SzalaiG válasza Oliverda (#15439) üzenetére


SzalaiG
addikt

Rég volt már igazi tömegkarambol. ;]

(#15442) SzalaiG válasza 1hijjanhusz (#15440) üzenetére


SzalaiG
addikt

Sajna sok kieső hiányában ez nem lehetséges.
Pedig nagyon örülnék neki. :DD
Persze senki ne sérüljön meg, de ne mindig ugyanaz legyen a dobogón.
Bár amíg Schumi volt sose zavart. :D

(#15443) grabber válasza SzalaiG (#15437) üzenetére


grabber
addikt

Majd jönnek a mormoták és megoldják minden kívánságodat ;]

(#15444) 1hijjanhusz válasza SzalaiG (#15442) üzenetére


1hijjanhusz
senior tag

Pedig neki illene Kanadában legalább dobogón lenni...
Szegényből vmi nagyon hiányzik.

grabber: :)

[ Szerkesztve ]

lúzer sport club/ A pohár már félig van.

(#15445) Motion_Blur válasza Oliverda (#15439) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Hamilton képes lehet rá :DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#15446) Peat;) válasza #70869248 (#15419) üzenetére


Peat;)
veterán

Félreértettél, internet alatt én a híroldalakat értem. Fórumok közül egyben vagyok többre nekem nincs időm(Talma atmoszférát sem ismerem, talán egyszer írtam hsz-ást a motogp.hu-n), és nekem ez jött le amit írtam, ez szubjektív vélemény. A másik konkrét eset meg minden csak nem szubjektív, én hiszem sőt tudom hogy Hami önmaga egy kis szegletében sem bánta meg hogy kicsit játszott az autóval amit alá adtak. Persze lehet rosszul tudom, na bumm, de úgy érzem én állok közelebb az igazsághoz amikor azt mondom, hogy a nyilatkozó Hami és a cselekvő Hami között nagy a különbség. (ismét leírom, számomra szerencsére...) Valami csak generál vitát, de túl van ragozva, másképpen látjuk. De nem a ti sem más hozzászólásaiból informálódom, persze a híroldal sem sokkal jobb, de nekem azok maradnak.

A megmondó verseny nem valami pozitív hogy rám reagálva került elő, én nem tartom magam annak aki a pilóták teljesítményét becsméreli, én inkább vitatkozni szoktam (pl. Webber) ilyen témákban. Többet nem is reagálnék rá.

(#15447) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Nah, Webbernél váltó csere.... Akkor elkezdődik az, amit megjósoltak. A csapat szépen hátrébb viszi, ha magától nem megy neki. Kíváncsi vagyok legközelebb mit találnak ki.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#15448) mrlujoak


mrlujoak
veterán

Wéber elmondta a véleményem a csalásról.
Remélem Hamilton megnyeri a futamot, és mehet tovább, hogy nem nyert volna ha... blablabla

Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

(#15449) grabber


grabber
addikt

Aki nézte most az Reteken a focis f1 riportot azt tudhatja,miért volt lassú MS az időmérőn.
Mert azon dolgoznak,hogy a kocsiból is nézni tudja a VB-t :DDD

(#15450) darál0w válasza grabber (#15449) üzenetére


darál0w
Jómunkásember

szerintem inkább lenne most afrikában, mint az autoban....:)

Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.