Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15101) remington2 válasza brownus (#15092) üzenetére


remington2
senior tag

Elrontottad a játékot, abbahagyták, pedig többet röhögtem a szemforgatáson, mint a videón.

Némely 10000000 hozzászólásos fórumkereplőnek nem semmi arca van :DDD

[ Szerkesztve ]

They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D

(#15102) JJános válasza LA_COSTE (#15090) üzenetére


JJános
addikt

Bocs. privit akartam.

[ Szerkesztve ]

2007-05-06 óta itt!

(#15103) TOM-202 válasza Oliverda (#15095) üzenetére


TOM-202
senior tag

Ez a Ferrari kereke lenne? Annak nem valami rétegesen bordázott kialakítása van? Ugye be lettek tiltva ezek a "műanyag dísztárcsák" idén erre a Ferrari-nál erre az évre a korábbi "dísztárcsák" mintájára formálták meg a felnit. :)

[ Szerkesztve ]

(#15104) KrAt


KrAt
veterán

bocsi, vótmá'

[ Szerkesztve ]

(#15105) madstunt válasza remington2 (#15101) üzenetére


madstunt
addikt

ottapont:DDD

róóóóland:D

(#15106) LA_COSTE válasza JJános (#15102) üzenetére


LA_COSTE
senior tag

:F

(#15107) Peat;)


Peat;)
veterán

[link] Verstappen is Vettelt tartja hibásnak. Gyakorlatilag ha pilóta nyilatkozott az üggyel kapcsolatban akkor Vettel lett a fekete bárány. Pedig Webber már elég sokszor borsot tört mások orra alá, a túlzottan agresszív vezetésével, így előítélet inkább vele szemben kéne hogy legyen.

(#15108) TESCO-Zsömle válasza Peat;) (#15107) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

"de úgy gondolom, Vettel és Webber elég profik ehhez"

Én meg úgy gondolom, hogy a profik nem várják el egy másik versenyzőtől, hogy "csak úgy" elengedjék őket, és nem fújtatnak, mint a dúvad, ha önnön hibájukból ilyen balesetet okoznak. Ha Vettel profi lenne, és lenne önkritikája, fejet hajtott volna, hogy "Bocsánat, hibáztam...". Szerintem... Mert bocsánatot kérni nem bűn, ha az ember hibázik. Sőt, erény! Vagy legalább is annak kéne lennie...

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#15109) #70869248 válasza TESCO-Zsömle (#15108) üzenetére


#70869248
törölt tag

A pályán való mutogatása Vettel-nek semmi, az még egy teljesen más, a maximális teljesítmény eléréséhez, és szinten tartáshoz szükséges 'másállapotban' jött.
Viszont a verseny utáni Red Bull hozzáállás az nagyon unszimpatikus számomra, pláne hogy már megint kezdik a 'mi motorunk m@rha gyenge' dumát, ami azután hogy az idény elején is engedték hozzányúlni a motorhoz a Renault-t, és hogy a 'gyári' Renault csapat is lehet mondani hogy talán még erősebb mint a tavalyi, és ez Petrov alatt is megmutatkozik.
Valamint hogy ki sem lehet rugni a Red Bull-t a Pole-ból és egyértelműen a mezőny leggyorsabb autója az övék...Monaco-ban is, ahol aztán az aero kevéssé fontos mint a motorerő és futómű,
Szal mindezek után, most hogy a McLaren elkezdte őket kergetni, már rá is kezdtek a kesergésre mert hogy gyenge a motor.

A Stoddart vezette Minardi után a Red Bull lesz a következő csapat amivel nem szívesen foglalkozom, mert nem szimpatikus a kép amit látok róluk.

(#15110) Peat;) válasza #70869248 (#15109) üzenetére


Peat;)
veterán

Na meg a gyári rönyó csapat végsebességben mindig ott van az élen és többek között Hamilton is egy rönyó előtt cikázott, ugyanis ott bírt maradni mögötte Petrov, marha könnyedén. E mellett általános vélemény hogy a renault motorok teljesítményleadása jobb, ami Monacoban elég meredeken megmutatkozott. Így én nem mondanám rossz motornak jelenleg, megpiszkálták azt rendesen, ezt négy pilóta is bizonyítja, illetve az hogy jövőre más csapat is meg akarja kapni ezt a motort..

(#15111) madstunt válasza #70869248 (#15109) üzenetére


madstunt
addikt

sz@rt sem ér a pole ha elbaromkodják. addig lövik el a pole lehetőségeiket amíg felnő hozzájuk valamelyik csapat annyira hogy már időmérőn is tökön harapja őket utánna majd jöhet a sírás kiskölök fanjaitól hogy törökországban is elvette tőle a webberbácsi a lehetőséget( ausztráliai fékhibás duma meg szvsz kissé még átlátszó is volt)
djuice-osan: Én szóltam

benéztem egy kicsitt fröcsögni
üdv

(#15112) #70869248 válasza madstunt (#15111) üzenetére


#70869248
törölt tag

Egyenlőre a Red Bull a 2. a gyártók versenyében és 1 pont választja el az első helytől, az egyéni pontversenyt pedig vezetik...szal a kocsi piszok gyors, a pole meg ennek az eredménye.
Eddig csak Red Bull autó állt pole-ban, és már 7 versenyen túl vagyunk..

más:
Max Mosley Webbert hibáztatja a törökországi ütközésért..
:D nem is vártam mást
"..Mosley meggyőződése szerint a döntő momentum Vettel igazát bizonyítja, aki sokkal gyorsabb volt csapattársánál és mindenképpen előznie kellett, mert a mögötte haladó Lewis Hamilton komoly nyomás alatt tartotta"
..és??! komolyan ha ez ilyen egyszerű lenne, mindenki csak előzne a pályán,..Rosberg-t komoly nyomás alatt tartotta Kubica...valahogy mégsem tudta megelőzni MS-t, Massa sem tolta fel Petrov-t Kubica-ra.
Most kitalálták ezt a benzinspórolós utasítást, és egyből elfogadható lett a csapatutasítás...vagy hogy?
Ki a ferde t'kömet érdekli hogy az egyik spórolt, a másik meg nem?..Webber is nyomás alatt volt, egy teljesen más szituban versenyzett jó ideig (és abban jól helyt állt), nem elvárható hogy a benzinspórolás döntsön az első hely..és nem mellesleg a VB tabella 1 helyének sorsáról.
Leszakad az arcom, hogy most egyszeriben 'joga' lett Vettel-nek előrébb lenni mint Webber-nek, és Webber-nek el kellett volna engednie, ...számomra egy röhej, hogy egyik pillanatról a másikra az egyéni versengés háttérbe szorítható a csapatérdek miatt..
Csapatversenyben már megvolt az első hely, viszont egyéniben holtversenyben állt a két versenyző(!)
Üzleties hozzáállás, nulla emberi oldal/max bevétel..

(#15113) adman válasza #70869248 (#15112) üzenetére


adman
tag

nem értem mit nem lehet ezen érteni. itt nem csak arról van szó h 2 versenyző összeütközött, mert ebben közvetlenül egyértelműen Vettel a hibás, de a helyzet egyáltalán nem egyértelmű (Kaczynski gépét is a pilóta vezette a földbe, de feltehetően nyomás alatt volt)
az eddigi infók alapján (amik persze vagy igazak vagy nem) ez történt:
1. Webbert spórolásra utasították
2. Webber szólt a csapatnak h fogják vissza Vettelt
3. a csapat nem tette meg Hamilton miatt (ezen lehet vitatkozni h miért, de szvsz Webber keményebb védekező - ahogy a példa is mutatja - a csapatnak pedig a győzelem (kettős győzelem) volt fontosabb mint h az h Webber nyerjen (ha egyáltalán tudott volna nyerni))

4. Webber látja h Vettel nincs visszatekerve és ott van mögötte -> ez egy egyértelmű jelzés számára h a csapat mit akar
5. Webber látja h Vettel ott van mellette szvsz egyértelmű le akarja előzni őt
6. Vettel azt látja h gyorsabb Webbernél , ill ő nem lett spórolásra átállítva -> ez egy egyértelmű (de nyilván burkolt) jelzés h a csapat mit akar

>>> és akkor itt gondold végig h ki mit és miért csinált
7. Webber meg akarta mutatni h ő a Jani (h betesz Vettelnek ill a csapatnak)
8. Vettel meg símán azt hitte h az előzés le van zsírozva, Webber max azért keménykedik h nehogy úgy nézzen ki, mintha..
(9. Vettel azt is gondolhatta h Webber csak nem olyan f... hogy belső íven maradnak, mert Hami ott volt mögöttük fél centire, szóval jó eséllyel lenyomta volna őket)

szvsz egyértelmű h Webber volt a tirpák, vszínű más amikor azt mondja h ő volt a hibás, akkor erre gondol. de a hibás nem ő volt, hanem közvetlenül Vettel, ill a csapat a hiányos kommunikáció miatt. Webber csak versenyzett ami egy versenyben nem róható fel hibaként, viszont mint "csapatjátékos" hozzájárult a balesethez.

(#15114) #70869248 válasza adman (#15113) üzenetére


#70869248
törölt tag

Ez egy hülyeség...így teljes egészében.
Alonso ki tudta védekezni MS-t Imola-ban sok körön át, és még sok mindenki képes volt rá...többek közt Webber is kivédekezte Hamilton-t...akkor Vettel-től miért nem várható el uez??!
Miért kell Webber-nek előreengedni, és aztán Webber-nek védekezni a kettős győzelem érdekében??!
Mert ő tud, vagy mi? Vettel nem tud Hamilton ellen védekezni, de Webber meg igen...szal ezek szerint Vettel nem tud előzni, nem tud védekezni...ellenben Webber már versenyek óta gyorsabb nála..
értem. :)

[ Szerkesztve ]

(#15115) válasza #70869248 (#15114) üzenetére



addikt

A csapat terve valójában az volt, hogy Vettelt beteszik Webber elé és Webber meg jól kiüti Hamiltont, amikor próbálja megelőzni. :D Így Vettel nyert volna és a két legnagyobb rivális kiesik.

''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''

(#15116) Peat;) válasza adman (#15113) üzenetére


Peat;)
veterán

"Webber meg akarta mutatni h ő a Jani (h betesz Vettelnek ill a csapatnak)" Ez egy bullshit, Webber meghagyta a helyet és végig figyelt Vettelre. Vettel mutatta meg ki a Jani és még a tükröcskéjébe sem nézett bele egy előzésnél bakker. [link]

(#15117) Peat;) válasza (#15115) üzenetére


Peat;)
veterán

Ez mondjuk reálisabb elmélet mint amiket a csapat nyilatkozott. Egyébként nekem rémlik egy futam év elejéről aminek az egyik momentuma ott szerepel b-type aláírásában. A különbség az hogy ott egy kétszeres vb tűrte el a sorsát és csinálta meg azt amitől Vettelt féltették.

(#15118) #70869248 válasza (#15115) üzenetére


#70869248
törölt tag

Oké, nagyon így néz ki a dolog :D
Nincs ennél jobb magyarázat arra hogy miért lenne az jó hogy Webber van Hamilton előtt letekert motorral,...mármint olyan magyarázat ami ne vetne Vettel-re rossz fényt.
Szép kerek magyarázat az hogy Webber-nek letekerték a motorját, Vettel még mehet egy kört, ...csak nem magyaráz meg semmit. Nem magyarázat arra hogy miért kell Vettel-nek megnyernie a futamot, és nem magyarázza meg azt sem hogy ebből hogy jön ki a kettős győzelem (kivéve akkor ha a csapat gyengének érzi Vettel-t a védekezésben).
Nem jön ez ki sehogy sem vazz, csak úgy hogy Webber az a helyzet hogy vagy kőkeményen toljad, vagy már most felejtsd el hogy neked bármi leeshet az összetett 2. helynél feljebb.

(#15119) adman válasza #70869248 (#15114) üzenetére


adman
tag

csapattaktikáról, csapatérdekről hallottál? a csapat döntött, hogy miért így azt nem tom, a kérdéseidet hozzájuk intézd. (de ahogy látom szted a jó csapattaktika az h a gyorsabb van hátul :) )
arra viszont próbálj meg koncentrálni, hogy ezt a döntést Webber nem vette figyelembe.

(#15120) #70869248 válasza adman (#15119) üzenetére


#70869248
törölt tag

Miféle csapatérdek??!
Nem értem mit akarsz mondani, csapatversenyben a Red Bull első helyen volt...oda nem kellett kepeszteni csak megőrizni.
..és akkor beszéljünk az egyéni versenyről, mivel ennek van nagyobb nézettsége. Ott viszont holtversenyben áll ez a két versenyző (nem véletlenül volt Red Bull a csapatverseny élén), egyenlő pontszámmal...azaz számukra ez kőkemény ki-ki helyzet.
...és akkor azt mondod, hogy Webber-nek azért kellett volna elengednie Vettel-t mert csapatérdek??!
Meg akkor újra felteszem a kérdést: Szal akkor biztos a kettős győzelem (csapatérdek), ha Webber védekezik Hamilton ellen?
..vagy mi is akkor a csapatérdek?..az hogy Vettel elől legyen?..akkor hol a 'csapat'?
Szal mit is akarsz mondani?

A másik...milyen gyorsabb van hátul?..ha gyorsabb lenne előrébb lenne. Az meg nem gyorsaság hogy Webber-rel letekertették a motort, Vettel-l nem...ahhoz nem kell semmi extra.
..és Vettel-nek is le kellett volna tekernie a motort, hisz nem egy egész versenyre valót spórolt meg...
Nincs logika abban amit mondasz, ez a helyzet. Egy dolog jön ki belőle, Vettel nem tudott volna védekezni Hamilton ellen, Webber-ben jobban bízott a csapat,...szal ezért kellene Webber-nek előreengednie, mert ő jobb.
Nincs benne logika...

(#15121) PazsitZ válasza adman (#15113) üzenetére


PazsitZ
addikt

Az a gond ebből a felsorolásból nem lehet tudni mennyi a valós mennyi a kitalált.

- http://pazsitz.hu -

(#15122) SzalaiG válasza #70869248 (#15120) üzenetére


SzalaiG
addikt

Ha mindkét Red Bull végig egymás mellett megy, mint pár kanyaron át a Mekik, akkor nem lehet őket megelőzni... ;]

Egyetértek. Genyók tolják a kisgyereket.
Remélem ezek után Webber nyeri a VB-t!

(#15123) Nowhereman válasza SzalaiG (#15122) üzenetére


Nowhereman
őstag

Nem csak a csapat, hanem a cirkuszvezérek is. Ez a legnagyobb balhé, mióta kispiké briós óhajára lefejelte a szingapúri korlátot. Itt is manipulálni akarták az eredményt, de még egy meghallgatás kis enye-benyével sem lett belőle.

Utánam a kondenzcsik!

(#15124) SzalaiG válasza Nowhereman (#15123) üzenetére


SzalaiG
addikt

Mindig vannak egyenlőbbek.... :(

(#15126) Integra válasza #70869248 (#15120) üzenetére


Integra
titán

add fel, tök esélytelen bármit is mondani, ha századszorra sem értették meg, százegyedszerre se fogják. kár a gőzért. :U

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#15127) adman válasza #70869248 (#15120) üzenetére


adman
tag

Vettelt tolni akarták, Webber pedig ezt nem akarta hagyni. nem?
innétől kezdve a csapat szemszögéből Webber b.szta el.

(#15128) greenmukk


greenmukk
tag

Hamilton és a csapat beszélgetése: [link]

[ Szerkesztve ]

(#15129) SzalaiG válasza adman (#15127) üzenetére


SzalaiG
addikt

:K

:DD

Nézőpont kérdése.

(#15130) shev7 válasza adman (#15127) üzenetére


shev7
veterán

ezt hivjak ugy hogy csapatutasitas ami tilos, nem? Ha igy van akkor a csapat baszta el...

''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''

(#15131) Chip


Chip
aktív tag

Szokás szerint csak felvételről adja az RTL Klub az időmérőt. :( Szombat 22:50
Pedig 19:00 és 20:30 közé simán be lehetne rakni. Szerintem.
De akiknek van Sport Klub-ja az márt 22:45-től nézheti a rövidebb verziót.

(#15132) Motion_Blur válasza Chip (#15131) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Áhhh, a fókusz + az amerikai gagyi filmek sokkal fontosabbak :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#15133) Jadro válasza greenmukk (#15128) üzenetére


Jadro
veterán

Az élcsapatoknál mindenhol van csapatutasítás, maximum nem mindig derül ki. Ez van.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#15134) Sirpi válasza Chip (#15131) üzenetére


Sirpi
senior tag

Ha már rtl: [link]

Elsőre offnak tűnhet, pedig nem teljesen az.

Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

(#15135) Redcaster


Redcaster
őstag

Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet e valahol futamokat visszanézni interneten? Csakmert kimaradt a török nagydíj. Lehetőleg magyarul, de ha nem az se gond. Köszi :R

(#15136) PazsitZ


PazsitZ
addikt

[link] Még mindig megy az egyenlőség bullshit...
Az a szomorú, hogy szerintem Webber ezzel aláírta azt is, hogy ha feltűnik mögötte, akkor elengedi Vettelt. :(
Kissé csalódott is vagyok emiatt.

[link] Vettel meg véletlenül sem ismer el semmit sem. I think it was pretty clear at the time. I don't think it was a crazy sign. I think it's very common. I think everyone understood.

[ Szerkesztve ]

- http://pazsitz.hu -

(#15137) TOM-202 válasza Jadro (#15133) üzenetére


TOM-202
senior tag

Aha. pl amikor valamelyik versenyzőt spórolásra utasítják míg a csapattársát meg nem.

(#15138) Jadro válasza TOM-202 (#15137) üzenetére


Jadro
veterán

Nem azt mondom én is hogy így vagy úgy de van utasítás? :F

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#15139) LA_COSTE válasza Chip (#15131) üzenetére


LA_COSTE
senior tag

:(((

(#15140) Sanya595


Sanya595
senior tag

.

[ Szerkesztve ]

(#15141) hunnylander


hunnylander
őstag

(#15142) Redcaster


Redcaster
őstag

Lenne egy olyan kérdésem, hogy lehet e valahol futamokat visszanézni interneten? Csakmert kimaradt a török nagydíj. Lehetőleg magyarul, de ha nem az se gond. Köszi :R

(#15143) hunnylander válasza Redcaster (#15142) üzenetére


hunnylander
őstag

BBC közvetítés

www.HunnyF1.com

(#15144) Tomcat válasza grabber (#15125) üzenetére


Tomcat
őstag

Pedig titkon reménykedtem benne hogy távozik és a helyére érkezhet vissza Raikönnen. :((

Tomcat

(#15145) SzalaiG válasza grabber (#15125) üzenetére


SzalaiG
addikt

(#15146) SzalaiG válasza SzalaiG (#15145) üzenetére


SzalaiG
addikt

Pedig titkon reménykedtem benne hogy távozik és a helyére érkezhet Webber, akinek a helyére jön vissza Raikönnen. :U :(((
Vagy jönne a helyére Kubica....

DE már ne haragudjon meg senki, de mi a ****** látnak benne???? :F

(#15147) 1hijjanhusz válasza SzalaiG (#15146) üzenetére


1hijjanhusz
senior tag

Webbernek nem igen érné meg elmenni a Ferrarihoz. Ha Raikonnen jönne a helyére, akkor biztos jó viszony lenne közte és Vettel közt. Ha már Webberrel, így jönnek ki.

Massa legalább biztos. Ilyen teljesítmény mellett nem hinném, hogy mindenki a Ferrarihoz vágyna...

lúzer sport club/ A pohár már félig van.

(#15148) D@ni88 válasza 1hijjanhusz (#15147) üzenetére


D@ni88
addikt

Vettel és Kimi országos cimborák amúgy is. Szval nem hinném hogy ott gond lett volna ;]

(#15149) Gyusz válasza SzalaiG (#15145) üzenetére


Gyusz
őstag

Webber marad a helyén, Massa se megy sehova, akkor szerintem Kubica se néz új csapat után, és Kimi sem tér vissza.

(#15150) SzalaiG válasza 1hijjanhusz (#15147) üzenetére


SzalaiG
addikt

Az oké, h nem éppen a legjobb a Ferrari, de, h miért is jó Massa a Ferrarinak, főleg még két évre? 2006-óta azért eltelt pár év, h belássák, h nem egy extra klasszis...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.