Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#20201) Zsozsooooo válasza gabipaci (#20193) üzenetére


Zsozsooooo
tag

Oké ! Valószínűleg én egész du. fenn vagyok TS-en.

(#20198) r-chee

Egy próbát mindenképp megér !

Amúgy úgy vettem észre elég nagy a magyar létszám a sunon pl tegnap előtt 32/22 magyar volt :C

(#20202) ADAM1337 válasza eugabesz (#20190) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

32-esen kicsit laggolt is a server. :K
Jobb is a 26 fő a 32 már néptunk.

(#20203) VictorHUN


VictorHUN
aktív tag

Ebből a Sunból már csak RUSH lesz? Mert induláskor volt Conquest is

David Icke: Ébred már az oroszlán

(#20204) Źşë' válasza r-chee (#20186) üzenetére


Źşë'
addikt

nekem sokkal jobban megy a lövés, nincsenek azok a wtf :F dolgok amik iszonyat kiborítanak sokszor... amit lövök az oda megy ahova kell, és golyóelveszés sincs (csak mert az utóbbit tapasztaltam pár nem német szerver esetében). Én speciel nem szeretem a 24-> főnél több slotos szervereket, mert akkora a hent szó szerint, én szeretem becserkészni az ellent és azt ki nem állhatom ha minden bokorban ott egy sniper, nem is beszélve a házakról, és házsarkokról :))

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#20205) BalaNce87 válasza r-chee (#20198) üzenetére


BalaNce87
addikt

A 3d spot egy nagyon jó ötlet, bőven elég a mapon látni, mert iszonyat nagy szemétség a spot, friendly fire mindenképp kéne, mert a sok buta sniper egyből mortarozza a lerakót ahogy lettették a bombát. Én azt mondom ez lenne a minimum egy szerveren, viszont akkor a max létszámot 24/26-ra lekéne vinni.

(#20206) r-chee válasza eugabesz (#20199) üzenetére


r-chee
őstag

Akkor 2 kör rush + 1 kör conquest insmétlődése, bár nem tudom, ilyet lehetséges-e egyáltalán beállítani...?

Źşë', BalaNce87: 3D spot nélkül és Friendly Fire-rel lehet, nem is lenne akkora hent egy 32-es létszámú szerón, vagy nem lenne olyan kiborító, ha két kör rush után jönne egy conquest levezetés :) .

És itt most nem a Sun szerverre kell gondolni, csak elmélkedem...

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#20207) ciry válasza ADAM1337 (#20202) üzenetére


ciry
őstag

Főleg ha a kemperek csak a spotot lövik a bokorból cg-vel, mondjuk Arica cq-en :F

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#20208) VictorHUN válasza ciry (#20207) üzenetére


VictorHUN
aktív tag

A sok csipás loosert ki kell rugni olyankor akik szemtől szemben nem tudnak harcolni

David Icke: Ébred már az oroszlán

(#20209) bul07


bul07
nagyúr

Port Valdez első két m-com
ilyenem se volt még hogy halál nélkül ennyit tudtam volna ölni, igaz hogy tankkal de akkor is se Tracer+rakétával nem próbálkoztak se Mortar-ral ,így visszanézve lehet gyenge volt a védő oldal
[link]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#20210) harry3 válasza bul07 (#20209) üzenetére


harry3
őstag

Az előző körökben a megszokott helyeden voltál egyszer gránátvetővel, egyszer gránáttal, egyszer meg arcba RPG-vel öltél meg. Lőni sem volt esélyem. :( Ezért kiléptem a játékból.
Ma is játszok lövök, kettőt, erre az adott személy egyből CG-ért nyúlt, mondtam neki, hogy én is tudom használni.
Végre elértem a 0,5-es K/D arányt, de úgy érzem sosem érem el az 50-es szintet. Ma squad deathmatch-en mindenki engem talált meg, méghozzá headshot-okkal.

(#20211) BalaNce87 válasza harry3 (#20210) üzenetére


BalaNce87
addikt

Az a baj hogy ebbe kiszámíthatatlan hogy megy, nem múlik semmi a tudáson, tiszta véletlenszerű az egész játék. Olyan hibák vannak amiket életbe nem tapasztaltam egy multiplayeres fps-be. Szóval legtöbb esetben a szerencsén múlik milyen statot hozol össze, én is elkapok olyan köröket hogy feléledek és egyből halok valami rakétába vagy tankba, ezek után elmegy az egésztől a kedvem azt lépek is. Amúgy nyugodtan cg-zél, ha téged is azzal ölnek, tapasztalataim szerint ahol ez a szabály van én egyszer se láttam hogy kirúgtak volna valakit ezért, max kiírja hogy ne lőjjél vele emberre, de itt vége is a történetnek.

(#20212) harry3 válasza BalaNce87 (#20211) üzenetére


harry3
őstag

Gondolkoztam rajta, hogy ha egyszer is lelőnek CG-vel, én is használni fogom.
Láttam nem egy olyat, hogy 50-es volt és az utolsó helyen állt. Kettes rangú volt és a legjobbak között volt. Azon gondolkoztam én is, hogy tök mindegy, hogy hányas szint, milyen taktika. Vagy jó kör lesz vagy nem. Feleslegesnek érzem az egész játékra fordított időt, nem fejlődök, CG-t arcba annyit kaptam, hogy meg sem lehet számolni és a spwnkill-t nem is számoltam hozzá, arról nem is beszélve, hogy most sikerült egy engineer fegyvert megszerezni, de annyit ér, hogy 2 méterről nem lehet kilőni vele senkit. Minél jobban haladok előre, annál használhatatlanabb fegyvereket adnak. Assaultnál vannak jók, de engineer fegyverekkel semmire sem lehet menni, hacsak bele nem rohanok a tömeg közepébe, de akkor biztos a halál.
Főleg ha csak 24. vagy hányadik szintig kapunk valamit. Akkor utána minek vele játszani?
Most lehet azt mondani, hogy a játékélmény a fontos, de leírtam 7 sorral feljebb, hogy az sincs.

(#20213) BalaNce87 válasza harry3 (#20212) üzenetére


BalaNce87
addikt

A szint nem számít, csak mivel valaki 50-es szintű nyilván jobba ismeri a pályákat ennyi előnyöd van az 50-es szinttel, a fegyverek erősége gyakorilatilag egyenlő, hc-be meg pláne.
Hát igen sokan ezért dobják ki a játékot, mert 20-on akárhányas szinttől már mindened megvan, bár régen egy multis fps-nél nem volt szükség ilyen baromságokra hogy szintlépés meg perkek, mondhatni teljesen felesleges. Engem az is zavar hogy fegyverelosztás sincs, mindenki ugyanazokat használhatja.

(#20214) Źşë'


Źşë'
addikt

aki használ xfire-t annak itt van egy bc2es skin hozzá ami elég komoly!

forrás és link külön annak aki nem találná az oldalon: link

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#20215) madgie


madgie
titán

Én nemtom gyerekek, de az ötvenes szintűek annyira parasztok bírnak lenni, hogy az fáj. Kempel, baserapel, mindegy, csak jó legyen a stat. Tudom, nem szintfüggő a dolog, de rendszerint az figyel ennyire pár számra (stats), akinek van annyi ideje, hogy már rég 50-es legyen. Nekem szerintem még vagy egy fél év, ha ilyen tempóban nyomom :D
A másik csoport meg az annyira jó játékosok, akiknél nem tudod, hogy tényleg olyan jók-e, vagy simán cheatelnek. Most is volt egy srác a Sun-on, esélyem nem volt kinyírni szint soha, mert akárhonnan kezdtem belepumpálni az ólmot, ő mindig csak visszalőtt egy sorozatot az M16-tal és vége volt a csatánknak, mert feküdtem. Komolyan, egy fél tár MG-3-mal lőttem hátba/tarkón, ő meg ezek után három szem M16-os lőszerrel levág. Most nyugtassatok meg, ugye konzolon is lehet csalni? Mert ha nem, kivágom a francba a VGA-t a gépből és veszek egy PS3/XBOX-ot, gamepad, ide vagy oda. Inkább szívjak a sz*r kontollerrel, ha ott egyenlő feltételek vannak, nincs wallhack, meg aimbot, meg tököm tudja, mi még.

(#20216) BalaNce87 válasza madgie (#20215) üzenetére


BalaNce87
addikt

Hát szerintem bc2-be viszonylag kevés csaló van, pl codhoz képest elenyésző. Szerintem nem csalt csak sziplán kurva szarul van megírva a játék és ennek ez az eredménye hogy szarrá lövöd majd megfordul és lelő, engem a kés borít ki de nagyon, fél tár bele megy, majd rámkúszik 5 méterről, a készítőket széjjel csapnám komolyan mi ez a csúszkálás áhh.
Boxon könnyebb is a játék nyilván azért is mert kontrollerrel szopás a célzás így jobban adja a dolgokat.

(#20217) Źşë' válasza madgie (#20215) üzenetére


Źşë'
addikt

és a csalók legjava a tizenéves korosztályból kerül ki! minap is láttam egy gyereket h villogott ilyen meg olyan cod4 fragvideójával a szerencsétlen, azt közben 14 évesnek volt beállítva a profiloldalon, azt tették be neki hozzászólásba hogy "pb mindent lát: azt a pbshot ott virított neki h WHzott..... :D no komment

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#20218) Def26 válasza madgie (#20215) üzenetére


Def26
félisten

Nyugi, konzolon a hajad tépnéd. Jó vagy Te PC -s fronton. :D

Level 50 -es emberkékkel én is ritkán találkozom aki normális. Azt veszem észre, hogy többnyire valamilyen fegyverre gyúrnak, gondolom, hogy meglegyen a platina /arany vagy fasz se tudja mi. Szvsz ők már abszolúte az érmek gyűjtésére mennek (tisztelet a kivételnek) és nem a csapatjátékra. Egyéni vélemény, de 45 -től felfelé elküldeném őket egy közös szerverre, hadd zsibbasszák egymást. :DDD

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#20219) Bunyosmonk


Bunyosmonk
csendes tag

Az egyik haverom oda adta a bbc22 5 ezerért és amikor be írom a kódját meg a jelszavát.Utána kéri a online códót és nem fogadja el..Miért nem fogadja el?
:W

(#20220) harry3 válasza madgie (#20215) üzenetére


harry3
őstag

Ez nekem is így szokott lenni, szinte minden körben van. Kilövök egy tára, ő megfordul lő kettőt és kész.
A késelős dolog a másik 'nagy kedvencem'.
Nekem még több mint fél év, mire eljutok az 50-es szintig. Olyan jó lenne, hogy ha már az agyamra megy a sok szerencsétlenkedés elindítanék egy nuke-ot, mint a CoD MW2-ben és kifeküdnének, mit akarok én ha lőni szerencsétlen vagyok, nehogy már atombombát robbantani tudjak.

[ Szerkesztve ]

(#20221) Def26 válasza Bunyosmonk (#20219) üzenetére


Def26
félisten

Milyen üzenetet ír ki?

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#20222) bul07 válasza harry3 (#20210) üzenetére


bul07
nagyúr

igen észrevettelek de már csak akkor mikkor kiírta hogy kit öltem meg
volt egy két jó kör azután valami megváltozott mert csak estem buktam és én is kiléptem

teljesen igazatok van vagy szerencsén múlik hogy ki marad életben vagy szimplán sz@rul van megírva a játék

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#20223) Bunyosmonk


Bunyosmonk
csendes tag

Azt irja hogy: Unable to log in.Please try again.

[ Szerkesztve ]

(#20224) ciry


ciry
őstag

Nekem ezt irogatta egy gyerek reggel(LEED4WEED vagyki): [link]
Lelőttem pisztollyal kétszer és lement :D
Itt Pufival heliztünk.A lényeg, hogy nem robbant fel, Pufernyák még meg is javitotta.
Emmeg csak úgy

[ Szerkesztve ]

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#20225) Integra válasza madgie (#20195) üzenetére


Integra
titán

már megvan a műholdból a fekete doboz, már azt a ruszkit keresem, elég pergős, marhára bejön, gyanítom nem lesz hosszú:( :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#20226) Target78hu válasza ciry (#20224) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Ez egyfajta elismerésnek is vehető ;)
A ziramon meg nem lehet c4-el pukkantani m-com-t vagy csak írta a srác ,bár még nem jutottam fel oda ,mert vagy tele vagy üres vót ,de inkább az utóbbi ?! Meg ném a képen a prefixed :D ,akkor mos' izé hűha van :D

hkv.hu

(#20227) v!ct0y válasza Bunyosmonk (#20223) üzenetére


v!ct0y
veterán

Akkor valamit elírsz vagy nem jól adta meg akitől vetted.

(#20228) VictorHUN válasza Źşë' (#20214) üzenetére


VictorHUN
aktív tag

Ez nagyon kemény. Köszi hogy megosztottad velünk

David Icke: Ébred már az oroszlán

(#20229) ciry válasza Target78hu (#20226) üzenetére


ciry
őstag

Régen játszottunk együtt ezek szerint :(
Lehet c4-ezni, csak 3-an voltunk és nem akartuk, hogy elmenjen :D
Persze lement amúgy hamar.

[ Szerkesztve ]

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#20230) eugabesz válasza Target78hu (#20226) üzenetére


eugabesz
őstag

Már ne is haragudj,de ezt cáfolnám...most is csupán néhány órát pihent a szerónk....s nem hiszem,hogy pont reggel négytől fél kilencig akartál jáccani,de ha igen,akkor télleg üres volt.

[ Szerkesztve ]

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

(#20231) Target78hu válasza ciry (#20229) üzenetére


Target78hu
aktív tag

Jah ,már "régen" tótuk egy heron ,bár kevesebbet is böffözök mostanában (meg ezt a tütüt készítgetem [link] inkább ;) ).

eugabesz: Haragszom :D De nem most néztem s nem is a héten valamikor ,hanem amikor épp a keresőn böngésztem szeró után és valszeg kifogtam eddig ;)
("annó" a bf2 hostotokon is szupi vót sza' itt se adjátok alább sztem ,de 2 db tímtársamnak van csak bc2-je ,ebből az egyik sajtszagú és csak a napon van ,a másik meg ritkán tolja ,de akkor is oroszokkal ,így ha nem ide vagy oda ,akkor szanaszét játszok ;) )

hkv.hu

(#20232) BalaNce87


BalaNce87
addikt

carsida, ciry küldtem nektek inviteot egy pár napja, megkaptátok?
bunfit is felvettem már egyszer, de most nincs ott a friendek között, biztos még mindig nem teljesen jó...

(#20233) ADAM1337 válasza BalaNce87 (#20232) üzenetére


ADAM1337
nagyúr

Pontosan cars1dA, de mi is a neved már lassan teljes a 20/20-as listám.
Ciry-nek tudtommal teljes is.

(#20234) F_Zolee


F_Zolee
veterán

Na ma már megkoronáztak teljes mértékben. Egy arc már az EA-hoz akart rohanni, hogy nézzenek a körmömre csít miatt. :C

(#20235) BalaNce87 válasza ADAM1337 (#20233) üzenetére


BalaNce87
addikt

Nekem Balance, de akkor ok, el is felejtettem ezt a marhaságot hogy megtelhet, de akkor te feltudsz venni nem?

(#20236) ciry válasza BalaNce87 (#20232) üzenetére


ciry
őstag

Nem kaptam meg, de nem is tudnálak felvenni, a 20-asból is több embert ki kellett vennem, hogy az aktiv társak beférjenek
Tényleg sry :F

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#20237) bunfi


bunfi
őstag

[K É P] (Igen, találtam.)

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#20238) medvezsolt


medvezsolt
senior tag

Sziasztok!

Csináltam egy új videót. Robbantgatós, funmovie. Csak erős idegzetűeknek:))

[Battlefield Bad Company 2: Explosive Twist]

Aztán jöhetnek a vélemények.

[ Szerkesztve ]

" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

(#20239) Def26 válasza medvezsolt (#20238) üzenetére


Def26
félisten

Jó sok időd lehet. :DDD

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#20240) Mrdevil válasza medvezsolt (#20238) üzenetére


Mrdevil
addikt

Jo ez,nincs ezzel baj. :K :C

-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.

(#20241) Źşë' válasza medvezsolt (#20238) üzenetére


Źşë'
addikt

faxxa lett nagyon :DD azért eltarthatott egy darabig mire megszerkesztetted, iszonyat sok jelenet volt ez! :D voltak funny jelenetek :)) ez a rewind dolog állat, nem is tudtam h lehet ilyet vegassal :R

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#20242) Bada Bing válasza medvezsolt (#20238) üzenetére


Bada Bing
tag

Na ez már igen! Belevaló videó, nagyon tetszik! Kiváló szerkesztés, alig várom a többi videódat (személy szerint a nem megrendezett frageket részesíteném előnyben).

(#20243) bognar110 válasza medvezsolt (#20238) üzenetére


bognar110
őstag

JÓ lett grat :C

(#20244) Integra válasza medvezsolt (#20238) üzenetére


Integra
titán

sajnos én 3 sec után kikapcsoltam. :U

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#20245) ADAM1337


ADAM1337
nagyúr

Nem is mutattam mit szereztem pár napja: [link] ;]
Mostanába áttértem az engi/medic váltogatásokra eddig csak assault/engi-vel voltam így.
Csak hát már mindent kimaxoltam az assault class-ban így legalább a medic-et is elkezdem 1000kill-em nincs a class-al míg assault-al 14k körül járok.

(#20246) ciry válasza ADAM1337 (#20245) üzenetére


ciry
őstag

Faszányos :K
Nekem még 125 kill kell ehhez.

[ Szerkesztve ]

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#20247) F_Zolee válasza ciry (#20246) üzenetére


F_Zolee
veterán

Nekem csak 108. :)

(#20248) ADAM1337


ADAM1337
nagyúr

Ciry; F_Zolee hajrá hajrá :D

[ Szerkesztve ]

(#20249) medvezsolt válasza Integra (#20244) üzenetére


medvezsolt
senior tag

Ez a te bajod, nyugi a fejfájás a zenétől elmulik, nyugodtan megnézheted:))

Miért zártad be 3 sec után? ha szabad megkérdezni?

[ Szerkesztve ]

" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

(#20250) medvezsolt válasza Bada Bing (#20242) üzenetére


medvezsolt
senior tag

Köszi Szépen! Hát igen, a nem megrendezett fragak jobban néznek ki, de sokkal ritkábbak a szép jelenetek, és csak utolag lehet felvenni a videókat sajnos. Aztán úgy nehéz ,csak ha szépen megrendezem. Mondjuk ebben nem is igazán a frag-ek voltak jellemzők hanem a robbanásos, idővisszatekerősdi:)

" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.