Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:07:15

LOGOUT.hu

OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15022) zo-lee


zo-lee
aktív tag

Szia Mindenki!

Komolyan mondom, nem értem a hozzászólók nagy részét ... Ilyen szarul ment a béta, olyan szarul ment a béta, de azért berendelem a játékot.

Nálam egy nem csúcskategóriás gépen (A10-5800K nem okosítva, hd 7850 2 GB, 8 GB ram, sima mezei 1 TB hdd) az első javítás után nagyon szépen és élvezhetően futott. Itt meg jönnek a kommentek, hogy jaj, gyorsan még egy 128 760-as videókártyát a gépbe, csak 100.000 Ft-ért ...

Emberek, ti játszottatok a Bétával a teszt időszak végéig ?! Vagy csak letöltöttétek, kipróbáltátok, és mivel az első nap nem úgy ment, ahogy szerettétek volna, már töröltétek is?!

Igen, az első nap én is agyf@szt kaptam a sok lagg-tól, de másnap ugyanúgy próbálkoztam, már jobban ment, aztán következő nap már gyönyörűen, szaggatás nélkül ment. Nem emlékszem konkrétan, hogy milyen beállításokkal, de volt ami ultrára volt felhúzva, volt amit "csak" high- ra tettem, mert nem volt életbevágó, hogy a pályán áthaladó hangya pötschét is lássam.

Elnézést mindenkitől, de elnézve a kommenteket ez kiszaladt belőlem. Ha végignéznénk mindenki gépét, merem állítani, hogy itt komoly atom reaktorokkal rendelkeznek emberek, és úgy sírnak, mintha egy c-64 -ük lenne a játékhoz.

Píííísz!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Battlefield 4
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.