Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56902) gamer187 válasza szlovibuki (#56901) üzenetére


gamer187
tag

üdv

én tudok a problémádra egy megoldást, nem nagyon olvasgattam vissza de gondolom valamiféle támogatást/segélyt/ellátást/fht-t akármit kapsz!?

a lényeg az hogyha bármiféle ilyen anyagi támogatást kapsz és kiközvetítenek arra amit le írtál ami közmunkát jelent, kötelességed elvállalni! amennyiben ezt megtagadod nem akarok hülyeséget mondani de kb 3-5 évig nem leszel jogosult a munkaügyi bármiféle anyagi ellátására segítségére, magyarul ha ezt megtagadod a munkaügyis dolgok az életedből pár évre ki esnek.

és most jön a megoldás, ha ténylegesen közmunkára küldenek mindenképp el kell vállalnod el mész és a 2. vagy 3. napon szimulálsz egy gerinc fájdalmat, ez után haza küldenek, elmész dokihoz blablabla hivatkozol arra hogy az állítólagos gerinc problémád miatt nem tudsz közmunkát vállalni (lehet bonyolítani mibe kötnek bele mibe nem, hidd el az önkormányzat nem fog veled törődni és nem kell közmunkáznod) és meg van oldva a problémád.

VISZONT még mindig köteles leszel az 1éven belüli minimum 30 munkával töltött napod papíron való igazolásához amivel további 1évre leszel jogosult a támogatásban.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.