Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55601) CoolBoy323 válasza petya0426 (#55600) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

Igen.
De erről inkább a rendeléses topikban dumáljunk!

(#55602) berigazek válasza petya0426 (#55596) üzenetére


berigazek
őstag

OFF:
Én már többször rendeltem tőlük,rendesek,pontosak!
ON:
Most tettem bele egy 64 Gb-os Micro SDXC Class 10 memóriakártyát a NEO003-ba olyan gyorsan beolvasta,mintha 4 vagy 8 gb.-os lett volna.Úgy látszik,hogy a mostani telefonoknál ezt ügyesen megoldották.

[ Szerkesztve ]

,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

(#55603) Buccer


Buccer
tag

Kicsit OFF
Feltelepítettem a Morelocal2-t, de nem play-ből mert az még nem megy. Nem tudom a magyar nyelvet beállítani, mert beírtam amiket kell, rámegyek a listában a magyarra és azt írja ki, hogy: Unfortunately, MoreLocale2 has been stoped

Mi lehet a gond?

Pécs City

(#55604) petya0426 válasza CoolBoy323 (#55601) üzenetére


petya0426
tag

rendben, írtam.

(#55605) dioka7


dioka7
senior tag

Sziasztok!

Lehet hogy rossz helyen járok, de egy kis hozzáértő segítség kellene. Páromnak vettünk egy Star butterfy s6 telefont innen: http://www.pandawill.com/butterfly-s6-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-3g-gps-wifi-50-inch-white-p76886.html
A készülék rendben van, pont annyit tud mint amit írnak róla. A probléma mindösszesen annyi, hogy nem lehet rá tenni google play-t. Így aztán elég nehézkesen lehet beszerezni programokat. Persze vannak más oldalak, ahonnan lehet leszedni app-okat, de azok nem ellenőrzöttek, és lényegesen bonyolultabb, így használni a készüléket. Itt megjegyezném, hogy én sem nagyon értek az Andriodhoz, de párom még annyira sem. :( Annyit tudunk mind a 2en, hogy vannak programok, és ha feltelepítem lehet használni. Kb. ennyi.
A kérdésem: lehet-e, és ha igen, hol és mennyiért másik ROM-ot tenni a telefonra úgy, hogy az stabilan, és megbízhatóan működjön tovább, minden funkciójával (elsősorban a 2 SIM kezelés!), de már google play-jel. A webshopot kérdeztem (pandawill.com), azt mondták, hogy a készülékhez nincs másik ROM, de gyanús, hogy ezt inkább a gyors (lerázás) ügyintézés érdekében írták. Szóval, ha valaki aki vágja ezeket a dolgokat és válaszolna, nagyon megköszönném! Budapesten belül bárhová elvinném, 2-3 K-t hajlandó is lennék fizetni, csak lenne végre jó! :W
Bocs, ha kicsit hosszú lettem :B
Előre is köszönöm, ha vki tud segíteni :R :R :R

Üdv

[ Szerkesztve ]

(#55606) UnConnecteD válasza petya0426 (#55596) üzenetére


UnConnecteD
senior tag

basszus, ha ezt elobb tudom, nem kinabol rendelek. lehet, hogy innen hamarabb ide erne

(#55607) balazs1022 válasza dioka7 (#55605) üzenetére


balazs1022
őstag

Ha visszaolvasgattál volna, már megtaláltad vna a megoldást. De mivel azért vagyunk, hogy segítsünk ezért próbáld meg EZT
Remélem menni a fog a dolog! ;)

https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

(#55608) petya0426 válasza UnConnecteD (#55606) üzenetére


petya0426
tag

Csak kérdéses, hogy tényleg van e angliai raktáron teló.. várom,h mit írnak.

(#55609) hpeti2 válasza balazs1022 (#55607) üzenetére


hpeti2
aktív tag

A kollégának szerintem nem az a gondja, hogy nem tud minden app-ot leszedni a play store-ból, hanem hogy egyáltalán nincsen play store telepítve a telefonra.
Sajna a megoldást nem tudom, de CM-nál gapps-ot kell rakni, utána boldogság van. Lehet itt is vlm hasonlót kell csinálni.

Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3

(#55610) tolvaj! válasza hpeti2 (#55609) üzenetére


tolvaj!
őstag

Itt is így működik. Gapps cwm vagy twrp recobol.

Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?

(#55611) drr válasza Maximum1 (#55599) üzenetére


drr
őstag

Természetesen úgy is megpróbáltam, de nem sikerült a CWM felrakása, mindig a gyári recovery jött be update után. És hogy milyen a telefon maga? Hát én nem estem hanyatt tőle... Az egyik idegtépő dolog a USB csatlakozó iszonyatos minősége. Állandóan kiírta a pc ha csak megmozdítottam a telefont, hogy az eszközt nem lehet felismerni vagy az eszköz gyorsabb működésre is képes. A hátlapja ennek fehér volt és iszonyatosan csúszós és nem valami stabilan kapcsolódott a hátlaphoz. Nekem nem kellene ezek tudatában még ha utánam dobnák akkor sem.
Ha valaki esetleg tud megoldást, kérem jelezze!

(#55612) drr válasza drr (#55611) üzenetére


drr
őstag

Eszerint a leírás szerint csináltam és nem sikerült a CWM felrakása... [link]

(#55613) Raqueia válasza Buccer (#55603) üzenetére


Raqueia
tag

Rootolt a G700ad? Nekem kért root jogot a morelocale. Hogy állsz a telefon mókolással? Én ezt csináltam: framarootot letöltottem xda-rol. Az 1.7 verziot. Rootoltam vele a telot. Itt a topikban szabos forumtárs linkelt egy xda-rol letölthető pakkot az 54047 hozzászólásban. Abban benne van az eredeti recovery meg cwm recovery is. Feltelepitettem a mobileuncletoolszt a telora azzal feltettem az eredeti recoveryt a recovery update paranccsal. Ehhez ugye a recovery.img-t eloszor az sd kari gyökerébe kell másolni. Fontos hogy recovery.img legyen a neve, ez alapjan talalja meg a mobileuncle. Amikor kiirja hogy kész és lépjen-e be a recoverybe ott érdemes várni még 5-10 masodpercet, tuti ami fix alapon. Ezzel le is ellenoriztem hogy feltette e a gyari recoveryt. A needromrol letöltöttem a legujjabb gyari romot a 142-est. Annak a zipjében van egy dload mappa abban egy UPDATE.APP izé. A dload mappát rámásoltam a memkarira. Kb 1 gigabyte. Telefon kikapcs, majd a hangerö le+hangerö fel+power hármas gombkomboval automatikusan elinditja a gyári recovery frissitest. Addig kell nyomni a gombot amig el nem indul. Itt imadkoztam serényen, közben a telo kb 4-5 perc alatt frissitett a gyari romra, es ujra is indult. Ujraindulas itt még lassú. Ezután ujra framaroottal rootolás mert ugye a gyári frissitéssel az ugrott, utana mobileuncle telepit, azzal megint recovery update, csak mostmár a letöltött xda-s g700 tools zipből a cwmrecoveryt telepited a mobileuncleval. De ugyanugy csak recovery.img lehet a neve és sd kari gyökérbe kell tenni. Ezutan a recoverybol telepitettem a g700 toolsban levo gappsot, és kész. Ebben a leirásban van bukováré lehetőség, mert a gyári frissites ha nem sikerül akkor ugye már nincs éppen fenn egy cwm recovery, csak a gyári, ergo az egész elott kellene csinálni egy mentést droidtoolssal de ahhoz nem értek, bevállaltam igy, nem lett gond. Az előzetes mentésről is találsz itt a forumban jo leirasokat. Ezek utan tettem fel a morelocale-t és most hibátlan magyar, rootolt g700am van google playyel, mindennel. Ha később frissiteni akarsz a gyári frissitésekkel, azt mindig a gyári recoveryvel kell. Hu de hosszu lett.

[ Szerkesztve ]

voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)

(#55614) Buccer válasza Raqueia (#55613) üzenetére


Buccer
tag

Hu, köszi a tanácsokat.
A framaroot-ig eljutottam :)
Nem tudom milyen az ha root-olt a teló, mármint mik a jelek, de a morelocal nem kért semmit, csak kiírta, hogy leállt.
Elég ijesztően hangzik számomra amit leírtál, nem hiszem, hogy egy ilyen szintű beleturkálást be merek vállalni. Ennyire nem értek hozzá, és ez az első androidos telóm. Elég lenne, ha működne a google és valami navi :)
Most meló van, ha hazamegyek akkor megnézem mit tudok kezdeni ezzel.
Köszi a tanácsokat, lehet még keresni foglak.

Pécs City

(#55615) meridaharcos válasza Ed3r_X_ (#55554) üzenetére


meridaharcos
senior tag

Hello! A fényképezőjével csinálnál pár képet és feltennéd valahova?

Köszi előre is!

"Nem vagyok senki, űzöm a vadat, Másoknak hajtok, mások hajtanak."

(#55616) dioka7 válasza balazs1022 (#55607) üzenetére


dioka7
senior tag

Szia!

Először is, köszönöm! Visszaolvastam, de ezt nem találtam meg elsőre viszont úgy néz ki, hogy ez lehet hogy nekem is jó megoldás lesz. Visszaolvasgatva láttam, hogy volt aki átírt dolgokat rosszul, és nem indult a tel. Nem akarom kivégezni, ezért ha még 1-2 kérdésem lenne: Csak a telefon típusát kell átírni a "ro.build.product"-ban? A Samsung galaxy s3-nak és a HTC One-X-nek is ilyen a kijelző felbontása, de pontosan mit írjak be? A tel nevét így mind fentebb? Ezen kívül, op. rendszernek a tel 4.2.8-at ír ki. Ez nem lehet gond? Csak mert ilyen állítólag hivatalosan nincs, és esetleg emiatt nem engedi valami elindulni a play-t! Ezt is átírjam a "ro.build.version.release" pont alatt?
Bocs ha értetlennek tűnök, de sosem csináltam még ilyet, és nem akarom elba..ni.
Előre is köszönet az ismételt segítségért!
:R :R
Ja, még annyi, hogy elvileg a tel. gyárilag rootolt.

Üdv

[ Szerkesztve ]

(#55617) GJ70 válasza hpeti2 (#55609) üzenetére


GJ70
tag

A gaps-t a rendszerhez : ICS , JB stb.. keresd,a telefonon lévő rendszernek megfelelőt leszeded, sd-re tesz, majd recoveryből telepíted.
Eddig még mindig sikerült play nélküli telefonokra így rátenni.

Üdv.

(#55618) looser


looser
addikt

Sziasztok! Egy HTC Desire V dualsimes készülékkel a következő problémám van: nem érzékeli a lenti érintőgombokat + görgetéskor belép abba a menüpontba, ahonnan indítom a görgetést (kvázi kattintásnak veszi), ami azért is gáz, mert nincs bekapcsolva az usb debugging mód, így nem tudom lementeni a telót. Van mód szerintetek hozzáférni az adatokhoz mégis? Nem a sajátom, csak segíteni szeretnék valakinek. Bármi ötletet örömmel fogadok :-)
Köszi :R

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#55619) ekrisztian válasza looser (#55618) üzenetére


ekrisztian
senior tag

OTG-t nem tud véletlen?

(#55620) Raqueia válasza Buccer (#55614) üzenetére


Raqueia
tag

Nem olyan nagy durranás ez! Pont azért eresztettem ilyen bő lére, mert úgy éreztem nem vagy még rutinos ezekben a dolgokban. Ha a framaroottal rootoltad, ami tényleg egy pillanat, és sokmindent nem ír ki ez ügyben utána, akkor a mobileuncletoolsz kiirja a bal felső sarokba induláskor zöldddel hogy root, vagy rosszabb esetben pirossal, hogy unroot. Ha gyári rommal jött a telód, és nem akarod a legfrissebbre frissíteni(lehet hogy egyébként is azzal jött) akkor a lépések nagy része felesleges. Akkor csak annyit kell csinálni, hogy (vegyük azt, hogy a framaroottal már sikerült rootolnod, ami nagyon valószínű) a mobileunclettolszal felrakod a cwm recoveryt, (a g700 toolsban van pl) a recoveryből (két módon léphetsz bele: 1;mobileuncletoolszban van egy "into recovery mode" menüpont, 2; kikapcsolt telót úgy kapcsolod be, hogy nyomod közben a hangerő fel gombot is egész addig a powerrel együtt, míg be nem jön a recovery menü) pedig a gappsot, ami abban a g700 toolsban van ami az xda-ról letölthető. Az egy zip, nem kell kitömöríteni, csak az sd gyökérbe kell tenni. Recovery menüben van egy olyan pont, hogy install zip from sd card (hangerő fel-le mozog a menüben, power gomb okéz), azon belül choose zip from sd card. itt kiválasztod a gapps zippet, powerrel okézod, és telepíti is. aztán visszalépsz a recovery főmenübe(minden lista alján van egy back opció) és reboot system. Én itt mielőtt rebootolok szoktam egy "wipe cache", és az "advanced" menüpontban egy "wipe dalvik cache" dolgot csinálni. ez után elég lassan indul el, de ez a wipe-k miatt van. Innentől van play, meg egyéb google appsok, és a playről a többit már fel tudod tenni. Én "bátor" fiú vagyok (meg lusta) egyik telefonnál sem csináltam droidtoolsos mentést, csak miután van cwm recoverym, ott csinálok egy backupot a "backup and restore" menüpontban. Te döntsd el, te milyen "bátor" vagy, mindenképpen jó ha az embernek többféle mentése van.

voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)

(#55621) looser válasza ekrisztian (#55619) üzenetére


looser
addikt

Rá kellett keresnem, hogy mi az :-) Sajnos nem tudom, de manual alapján nem. Viszont egy Moborobo nevű alkalmazással sikerült hozzáférni (miután kb. 50 újraindítás után a virsli ujjaimmal eljutottam a developer menüig :-)
Szóval adatok lementve, keresek egy cfw-t. Viszont az ciki, hogy factory reset után sem érzékeli a lenti gombokat :-(

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#55622) RVR400 válasza looser (#55621) üzenetére


RVR400
veterán

Akkor érintőcsere.

(#55623) poffsoft válasza motorace (#55575) üzenetére


poffsoft
addikt

Minden olyan progit keress playan, aminek 2sd a vége:
Link2sd perpill. nem fog segíteni.
Cache2sd talán segít
Meg van valami download2sd is ha jól emléxem (szerk: cache2sd lesz az), az lehet a te programod (a play default download folderét symlinkeli az sd-re).

Amúgy valószínűleg jogosultság gondok lesznek ott...

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#55624) csucsu52 válasza Ed3r_X_ (#55567) üzenetére


csucsu52
aktív tag

Ugyanazzal mint a simát, csináltam mind2-t már!

(#55625) Crytek


Crytek
veterán

Megjött a Cubot GT99 bátyám barátnőjének az öccse hozatta velem.
Szóval már +1 fő a magyar Cubot tulajok körében.

November 19-én rendeltem ....buyingról SG posttal és ma érkezett meg.

Kicsomagolás után amikor kapcsoltam be eléggé megijedtem mert nem kapcsolt be a telefon.Ráraktam töltöre de semmi hatás csak ilyen apró rezgést éreztem de nem történt semmi. Mondom nemár hogy küldhetem vissza.Leszedtem a hátlapot és le volt fedve az aksi érintkező része ragasztószalaggal.
Ilyennel még soha nem találkoztam,de most már ilyet is láttam.

Next PC Upgrade: 2022

(#55626) vadkörte válasza Crytek (#55625) üzenetére


vadkörte
addikt

+1.
Nyugi, nem Te vagy az első... G700-am akkujának a csatlakozó is le voltak ragasztva.

(#55620) Raqueia:
Az a recovery angol, vagy az is pálcika, pálcika kicsiház, hóember?
Mert én eddig csak kínait tudtam rávarázsolni.

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

(#55628) Thoty


Thoty
senior tag

Sziasztok!

Cubot GT99-em van, és mostanában abba a hibába futottam bele, hogy autós kihangosítóval használva (bluetoothon) hívás indításakor vagy hívás fogadásakor hirtelen eldobja mindkét kártyát (térerőt) olyan szinten, hogy újra bekéri hozzájuk a PIN kódot.
Találkozott már valaki ilyesmivel, van rá valami megoldás?

(#55629) Csongii


Csongii
csendes tag

Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni, törölgettem a telefonon a gyári appokat és valószínűleg le töröltem egy appot amely a kijelző feloldásakor mutatkozik például valamilyen grafika, mert most semmi grafika nincs csak hang a feloldáskor, van valami ehhez hasonló app?

(#55630) Raqueia válasza vadkörte (#55626) üzenetére


Raqueia
tag

Angol. Az xda-s g700 toolsban van eredeti (angol), cwm (angol), meg cwm (kínai). Nekem simán mobileuncletoolsszal felment az eredeti is, meg a cwm angol is.

voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)

(#55631) vadkörte válasza Raqueia (#55630) üzenetére


vadkörte
addikt

:R :R
Az angolt, aminek CWM recoveery a neve, is át kell nevezni recovery.img-re?
(ne tudd meg mit szívok a kínai recovery-vel)

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte

(#55632) cappa72 válasza vadkörte (#55631) üzenetére


cappa72
nagyúr

Ha mobileuncletools-zal rakod fel, akkor a lényeg, hogy csupa kisbetűvel benne legyen a recovery szó. Arra keres. A többi már mellékes.

B.C. Rich Platinum Warlock eladó 105kHUF

(#55633) vadkörte válasza cappa72 (#55632) üzenetére


vadkörte
addikt

:R
Rá nem jöttem volna (tényleg...) Köszönöm!

Üdv. V. Körte

(#55634) Crytek


Crytek
veterán

Tesóm Cubotja (GT99) most adta meg magát nyár óta :(

Nem reagál az alsó gombsor meg az érintőképernyő se nagyon :( Ilyennel találkozott valaki ha igen esetleg van megoldás?

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#55635) Raqueia válasza vadkörte (#55633) üzenetére


Raqueia
tag

Nekem a múltkor nagybetűvel kezdődött a recovery szó, úgy se találta meg már.

voltak: Defy Plus>Amoi N821>Amoi N828>Zopo zp810>Vowney V5>Huawei G700>Xiaomi Redmi Note>Jiayu G4S, van LG L90 dual, meg nyugi :)

(#55636) motrola


motrola
aktív tag

Akinek macerás a kínai rendelés itt is megpróbálhatja.

http://www.mnshop.cz/zbozi-5695-thl_t100___octa_core_1_7ghz__2gb_ram__32gb_rom__5_3__ogs_fhd__nf.htm

https://www.facebook.com/Mobilnaut

Itt szerintem nincs vám és áfa.

motrola

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#55637) berigazek válasza motrola (#55636) üzenetére


berigazek
őstag

TTHL T 100 itt kapható,de a vilàgon sehol még...hmm ?

,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

(#55638) raulicio


raulicio
senior tag

iNew V3-al kapcsolatban vélemény, észrevétel?

Itt elvileg kapható, de azért ez egy kicsit gyanús nekem...

http://www.inewmobile.com/inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html

(#55639) motrola válasza berigazek (#55637) üzenetére


motrola
aktív tag

Azt nem tudom kapható e de több helyen is láttam már igaz legtöbb oldalon nem rendelhető, mert elfogyott. Majd megnyugszik a piac és januárban simán lehet venni bárhol. Tegnapig én sem tudtam, hogy van ez az oldal. :D

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#55640) kmarci25 válasza raulicio (#55638) üzenetére


kmarci25
veterán

Hűűű. Ez nekem nagyon tetszik. :K Én tuti jövő évre tolom már a vásárlást, minek kapkodni...

"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

(#55641) berigazek válasza motrola (#55639) üzenetére


berigazek
őstag

Amúgy azt írja hogy Dec.20-án jelenik csak meg!

,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

(#55642) RBJ


RBJ
addikt

TEscoba navon mizu m400 ótsóért van.

Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S

(#55643) sfbukfenc


sfbukfenc
tag

Sziasztok!

Bár nem a topik témája, de valaki talán tud segíteni.
A problémám az, hogy az MTK Droid Tools nem látja a telefont, telefonokat.
Az eszközkezelőben az egyéb eszközöknél ott a felkiáltójel az MT65xx Andrid Phone-nál.
Próbáltam frissíteni, automatikusan nem talál. Manuálisan mindegyikre azt írja, hogy nem talált illesztőprogramot.
W7 Ultimate az oprendszer, de XP-n is próbáltam.

(#55644) Terentius válasza Crytek (#55634) üzenetére


Terentius
őstag

Nekem a nyáron rendelt THL W100-am képernyőkének a közepe nem reagált egy idő után az érintésre.Inkább eladtam és rendeltem egy Tronsmart TS7-et.

[ Szerkesztve ]

Poco F5 12/256 Gb

(#55645) KurtCobain válasza raulicio (#55638) üzenetére


KurtCobain
őstag

A linkben: inew-v3-octa-core-mtk-mt6592-android-smart-phone-dual-camera-wifi-gps.html
A leírásban:
CPU: MTK MT6582 Ouad Core 1.3GHZ
GPU: ARM Mali 400-MP2 500MHz
:F

Mmm'kay?

(#55646) atv72


atv72
tag

Sziasztok,

segítséget szeretnék kérni. Androidban, mobilban láma vagyok, de azért nem taszítom a számítógépet, op rendszert magam telepítek pl.

Adott egy AmoiN850-es Aliyunnal (- ez a kínai OS). Nyilván nem így kértem, de ezt kaptam. Az eBAy nekem adott igazat, de ezt a hajamra is kenhetem, mert visszaküldeni idő és pénz, ezért - ha sikerül a gariról megegyezni - megpróbálnám Androitosítani. [Szép egy szó...]

Mivel Szegeden egyelőre nem találtam senkit, aki ezt valami pénzért megcsinálná (- ha itt van, szóljatok -), ezért én próbálkoznék. Namost, tudom, hogy vannak fent N850 romok, de magát a folyamatot nem értem és még az olyan fordulatokat sem, hogy flashelni, rootolni, MIUI, stb. Hol találok egy olyan szöveget, ami leírja általánosságban, hogy milyen módon csinálunk egy ilyen akciót? Vagy hagyjam?

(A hardware egyébként kiváló, a kínai OS - nos, ezt inkább hagyjuk.)

(#55647) Alone50 válasza atv72 (#55646) üzenetére


Alone50
csendes tag

Ne hagyd. Fognak segíteni a kollegák, csak légy türelemmel :)

(#55648) janaman01 válasza sfbukfenc (#55643) üzenetére


janaman01
addikt

milyen teló?

mtk driverek fent vannak a gépen ?

[ Szerkesztve ]

/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/

(#55649) motrola válasza atv72 (#55646) üzenetére


motrola
aktív tag

ROM-okat itt találsz hozzá, de a hogyan tedd fel arra talán majd más tud válaszolni, vagy pontos leírást adni.

http://www.needrom.com/mobile/amoi-n850-3/

SP_Flash_tool_v3.1308.0.125 talán ezzel.

motrola

Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X

(#55650) atv72 válasza motrola (#55649) üzenetére


atv72
tag

Köszönet! Ígéretes a link. A leírás bizonyos részeit értem (- angol nem gond -), de bizonyos részeit nem. Jól értem, hogy akkor a rom flashelése annyit jelent, hogy a kínai OS helyett felteszünk (flash) egy androidot (rom)?

- extract SP_Flash_tool_v3.1308.0.125 package <-- ezt gondolom töltsem le, csomag ki
- extract ROM package <-- ez a rom, amit szintén kicsomagolok
- run FlashTool <-- futtatom a progit
- File->Open Scatter-loading File…
- find MT6589_Android_scatter_emmc.txt from ROM package
- hit button Firmware->Upgrade
- connect device without battery to PC
- wait until green circle appears
- insert battery <-- idáig világos
- to access CWM recovery push and hold Power and Vol+ button until phone powers on <-- ezt nem értem, mi ez a cwm?
- wipe data/factory reset <-- ezt hogyan csinálom?
- wipe cache partition <-- ?
- advanced->wipe dalvik cache <--?
- reboot phone

AMi nem világos itt: valami eredeti lementést szoktak emlegetni, hogy megőrződjön az eredeti OS?
Még valami: ezek a ROM-ok multilingual verziók (- gyereké lesz a telefon)?

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.