2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A nagy startup ötlet

    Még mindig nem jött meg. A hétvégén is közel egy teljes napot brainstormingoltunk barátnőmmel, de nem sikerült egy olyan üzleti lehetőséget kitalálni, amiből akár 1-2 év nélkülözés után is meg lehetne éldegélni.

    A helyzetünk kicsit speciális, mivel mindketten Németországban élünk és nem is akarunk most elköltözni innen, sok értelme amúgy sem lenne, mivel barátnőm Budapesten nem sok munkát találna, mert nem beszél magyarul, nekem meg nincs túl nagy kedvem visszamenni. Ezért gondolkozunk abban, hogy valamit el kellene indítani.

    Egy fizikális bolt nyitásáról le is tettünk, teljesen mindegy milyen termékről van szó, az esetek többségében megfelelő felvevőpiacra lenne szükség és olyan termékre, amit az interneten nem lehet megrendelni. Mi az a termék, amit csak boltban tudunk jól eladni, nem kell hozzá valami speciális tudás, és egy 40 ezres kisvárosban sokat el lehet belőle adni? Mi ezt nem találtuk meg, mivel a legtöbb terméket már árulják, tehát egy sokadik boltot ugyanazon termékkörre alapítani totál felesleges, amit meg online is lehetne árulni, azt meg már amúgy is árulja nem csak egy webshop.

    Gondolkoztunk egy webshop nyitásán is, mivel barátnőm szüleinek a birtokán lenne megfelelő nagyságú raktárhelyiség ingyen, internet van, a futárszolgálat meg ott is fel tudja venni az összecsomagolt árút, nem vagyunk a mostani lakhelyünkhöz kötve.

    Folytatás...

    Stanlee 7 éve 29

  • Retrogames kupon

    A POLICE 07 Reloaded, Az Ezüst-tó kincse és az új Mesék Titka társasjátékok 15% kedvezménnyel kizárólag a Retro Games vásárlók részére! Aki kapja marja: 4T44M5FY

    http://www.shop.retrogames.co.hu/

    En meg tavaly vettem meg az Ezust to kincse limitalt valtozatat, meg mindig bejon :-)

    Stanlee 7 éve 0

  • Mi ennek az autógyártónak a neve?

    Tegnap óta a közeli utcában van ledobva ez a szekér, ideiglenes rendszámmal, látszik rajta a régi fóliázás nyoma, az ideiglenes rendszám is csak be van dobva az utastérbe. Melyik (kínai) gyártó, milyen modellje ez? Egyébként automata és még rajta vannak a szenzorok. És amúgy elég kulturált a belseje...

    Stanlee 7 éve 9

  • Sokkoló fényképek dohánytermékeken

    Csak ma vettem észre, hogy már itt, Németországban is sokkoló fényképeket helyeznek el a dohánytermékek csomagolásán. Mivel nem dohányzom, igy nagyon nem is nézegettem a cigisdobozok változását, csak ma döbbentett le, hogy milyen képeket is kell az embernek néznie.

    Ma volt nagybevásárlás, és szombat lévén sokan voltak a boltban, hosszabban kellet sorbanállni, szóval csak úgy nézelődtem, és amit láttam, hát mit is mondjak, kevésbé nyerte el a tetszésemet.

    A kedvenc képem az egyik vágott dohányt tartalmazó kb. 500 g-os csomagoláson volt, amin egy lerohadt lábujjal rendelkező lábfej van lefotózva - a jobb hatás érdekében majdnem életnagyságú minden a csomagon, mivel a teljes csomagolási felület 65%-át kell ezeknek a képeknek lefedniük. Aki szeretné látni, hogy mit kellett néznem szemmagasságban, annak itt a link, és a 12. képről van szó.

    Stanlee 7 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.