2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tapasztalt NNTP szerver üzemeltetőt keresek

    NNTP (Network News Transfer Protocol) szerver üzemeltetésben tapasztaltak jelentkezését várnám. Lenne egy-két kérdésem, de sajnos nem jutok előrebb. Ha valaki valamilyen NNTP cache-t üzemeltetett - nem text hanem binary csoportokra, azok jelentkezését is szívesen fogadnám. Köszönöm!

    Stanlee 8 éve 0

  • Freelancer.com tapasztalataim megbízóként

    Szeretném megosztani veletek a freelancer.com-on gyűjtött tapasztalataimat megbízóként.

    Érdemes tudni, hogy nem vagyok jártas a php programozásban, de van egy két "webes" ötletem, amit szívesen megvalósítanék. Így arra a döntésre jutottam, hogy egy kisebb összeget elköltök külsős emberre. Nézegettem a lehetőségeket és így jutottam el a freelancer.com-ra.

    A munkám miatt már évek óta készítek magyar, német és angol nyelven is ipari folyamatok automatizáláshoz leírásokat, amik elég szájbarágósan tartalmaznak minden egyes folyamatot, hogy a megbízott cégek jól el tudják készíteni a munkát.Így az ajánlattétel megkönnyítése érdekében készítettem egy kb. 5 oldalas leírást arról, hogy mit is kellene tudnia annak a joomla modulnak, amit el szeretnék készíttetni.

    Az ajánlatkérés elkészítése gyorsan ment a Freelancer.com-on, secperc alatt leszedték a zsetont a paypal acc-ról, minden ment szépen magától. Azt a fajta ajánlatkérést választottam, ahol az ajánlattevők nem látják a többiek által megadott árat. Az élesítés után perceken belül jöttek az ajánlatok, kisebb nagyobb összegekkel. Innentől nem is foglalkoztam a dologgal majd 2 hétig.

    Folytatás...

    Stanlee 8 éve 14

  • Opel Astra K 1.4 ecotec (szubjektív vélemény)

    Ebben az autóban pozitívan csalódtam. A legutóbbi bérlésem a Hertz-nél CDMR kategória volt. Reménykedtem, hogy nem a megszokott Ford Focus 1.0 ecoboost-ot kapom, hanem valami mást, mivel már nagyon vágyom egy kis változatosságra, az utóbbi egy évben négyszer kaptam ezt a szörnyeteg Focus-t, a legutolsó a 100 LE-s változat volt, ami sem nekem, sem barátnőmnek nem tetszett igazán.

    A felvétel reggelén a szokásos módon megkaptam az e-mailt, amiben közölték, hogy egy Opel Astra fog rám várni. Egyből utánanéztem és az adatok alapján egy 100 LE-s erőgép lebegett a szemem előtt, ami kellőképpen gyenge szerintem ezekhez a méretű autókhoz, de ha ezt dobta a gép, el kell fogadni. A reptérre megérkezve a Gold Choice parkolóban még nem volt ott a gép, pont takarították, így egy kis várakozás után érdeklődtem, hgy van-e valami más, esetleg diesel, de mint mindíg, lepattintottak egy nemleges válasszal, hogy ebben a kategóriába nincs diesel, csak IDMR-től felfelé. OK, a járgánny elkészültek, átvettem, irány a munkába.

    Delután indultunk barátnőm szüleihez, előtte bevásároltunk. Az autópályán már akkor meglepett, hogy a maga kis 100 LE-je mennyire jól mozgatja a szekeret, ill. a hatsebességes váltó légkondizás ellenére is ilyen jó fogyasztást produkál - 6 liter alatt...

    Folytatás...

    Stanlee 8 éve 6

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.