2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Mai kukázás

    Ma kukáztam pár cuccot. Előjött belőlem a horder.

    Megint selejteztek a munkahelyemen, totál véletlen jártam arra. Mintha karácsony lett volna, olyan nagy örömmel szedtem szét a gépeket. Amúgy meg lópikuli a fenekükbe, minden kis lényegtelen dologról van körlevél, erről is szólhattak volna, hogy ha valakinek kell valami, nézzen körül, mielőtt ráesik az első eső...

    A mai préda:
    - 1 db Dell Optiplex 760 SFF Intel E8500 4 Gbyte RAM 80 Gbyte HDD
    - 1 db 5 portos switch, fém házban, tápegységgel
    - kb. 20 db 1 Gbyte-os memória
    - 2 videókártya
    - DVI kábelből 3 db

    Ami külön tetszett, hogy volt legalább 2 Dell Poweredge 2950-es szerver is a konténerben, az egyiket csak azért bányásztam ki, hogy kinyithassak már egy ilyen gépet, mert még életemben nem volt ilyen cucc a kezeim között.

    Kb. 1 órát kutakodtam, addig voltak ott többen is beszerzőkörúton.

    Néhány fénykép:

    Folytatás...

    Stanlee 7 éve 18

  • 127 km-t futott páncélozott MB G 500 eladó

    Potom 90000 euró.

    Hirdetes itt.

    Stanlee 7 éve 5

  • Tőzsdére akar menni a Snapchat

    3 milliárd USD értékben akar részvénykibocsátást tartani a Snapchat. Ezt olvastam ma reggel. Rákerestem, techcrunch is ír róla, itt meg itt. Van egy cég, ami kb. fél éve szinte semmi növekedést felmutató napi aktív felhasználóbázissal (kb. 160 millió) rendelkezik, 2016-ban kb. 400 millió USD-os bevételt generált, és magát 25 milliárd dollárra értékeli. Habár idénre már 1 milliárd dolláros árbevételt prognosztizálnak, a Google Cloud szolgáltatására keretszerződést kötöttek évi 400 milló dolláros értékben.

    Nem is pazarlom tovább a karaktereket és az időtőket, mindenki döntse el maga, hogy mekkora üzlet lesz a kisrészvényeseknek ebben a buliban.

    Stanlee 7 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.