2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Koronavírus tesztelés - fejetlenség, szerencsétlenkedés repülőtéren, autópályán

    Nem, nem Magyarországon, hanem Németországban. Szeretjük azt hinni, hogy nálunk Magyarországon minden olyan nagyon szervezetlenül történik, és Nyugat-Európában, a bezzeg országokban meg minden gördülékenyen megy - leírom, hogy mit tapasztaltam az elmúlt 2 hétben az önkéntes koronavírus teszteléseim során.

    Július 27 óta van arra lehetőség, hogy amennyiben külföldről vissztér az ember Bajorországba, akkor ingyen, önkéntes alapon teszteltesse magát. Először a repülőtereken alakították ki a tesztállomásokat, majd később a főbb autópályákon és pályaudvarokon.

    1. Teszt: München repülőtér. Július 27-én kellett Londonba utaznom üzleti út miatt, így már hajnalban láttam, ahogy éppen szerelik össze a sátrat a mintavételezésre. Reggel 6-kor már lehetett volna teszteltetni magunkat, de ugye nem volt kész a tákolmány és nem volt még mintavevő szakember sem, így akik akkor értek vissza külföldről, még nem tudták teszteltetni magukat. Biztosított minket a "bejáratnál" álló asszisztens, hogy másnap este már működnek.

    Külön érdmes megemlíteni, hogy ki kellet tölteni egy nyomtatványt az angliai beutazás előtt, amit a belépéskor ellenőriznek. Nagyjából fél óra volt, mire sikerült online kitölteni a papírt. A repülőtéren szerencsére csak akkor lehetett beléptetésre sorbaállni, ha a nyomtatvány ki volt töltve, aki nem töltötte ki, annak volt lehetősége papíron ezt megtenni.

    Folytatás...

    Stanlee 4 éve 17

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.